|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ocenjevanje
18.8.2007 11:43:34   
karmy
no ne bom bla anonimna ker je brezveze...uglavnem... ali kdaj vaše prijateljice sprašujejo vas kakšen se vam zdi njihov fant,mož? ker to se mi je ene parkrat zgodilo, povem po resnici, ampak zanimivo je to da jim noben odgovor ki jim ga dam, všeč....user posted image če ga pohvalim, zgleda da mislijo da sem konkurenca, če pa rečem da mi ni všeč, pa rečejo da ga ne poznam in pol še pol leta pizdijo nad izjavo...user posted image ne vem točno zakaj pol sprašujejo...?user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ocenjevanje
18.8.2007 11:46:58   
Udb
Men se zdi čist normalno, da ob novem fantu prijateljica vpraša, kakšen se mi zdi. Pač povem po pravici. Ne vem, nisem še doživela, da ni bila kakšna zadovoljna z odgovorom - vse k me poznajo vejo, da povem tko kot mislim.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2007 11:50:16   
Anonimen
Kaj pa jaz vem, enim je to spraševanje ok, drgim pa ni. Jaz nikoli ne bi spraševala kak se jim zdi moj ded. Saj jaz že vem zakaj sem z njim. Tega pa ne bi spraševala, ker vem da one ne seksajo z njim in ga ne morejo doživljat kot ga doživljam jaz. Če pa je napačen, pa bom tak sama zvedla slej ko prej in bom tudi sama reagirala.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2007 11:55:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmy

no ne bom bla anonimna ker je brezveze...uglavnem... ali kdaj vaše prijateljice sprašujejo vas kakšen se vam zdi njihov fant,mož? ker to se mi je ene parkrat zgodilo, povem po resnici, ampak zanimivo je to da jim noben odgovor ki jim ga dam, všeč....user posted image če ga pohvalim, zgleda da mislijo da sem konkurenca, če pa rečem da mi ni všeč, pa rečejo da ga ne poznam in pol še pol leta pizdijo nad izjavo...user posted image ne vem točno zakaj pol sprašujejo...?user posted image

Aha vidim kaj te zanima.

Zakaj sprašujejo? Kaj pa vem, očitno ji tvoje mnenje nekaj pomeni. Po moje pa tudi zato, ker same ne vejo kaj si naj mislijo o njem in preverjajo na vse možne načine.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2007 11:58:15   
karmy
ja samo zakaj pol pizdijo nad mano če niso zadovoljne z mojim odgovorom? v tem je problem...sej se pol sčasoma sprijaznijo samo tist čas ko pizdijo se mi jih sploh ne da poslušat... pa jim razlagam in razlagam da brezveze pizdijo ker je to pač samo moje mnenje, vendar jim ne pridem do živega...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2007 12:00:51   
Anonimen

ja samo zakaj pol pizdijo nad mano če niso zadovoljne z mojim odgovorom? v tem je problem...sej se pol sčasoma sprijaznijo samo tist čas ko pizdijo se mi jih sploh ne da poslušat...

Čakaj kak to misliš pizdijo? V šali al so resne? Pizdijo, ker vejo da imaš prav in jim je hudo, ker so mimo vsekale.

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2007 12:01:17   
daddy
če ga pohvalim, zgleda da mislijo da sem konkurenca

A si vzameš tolk časa pa mi to prevedeš v "moško govorico"? V smislu, kaka je povezava med tem da partnerja pohvališ, potem si pa nekomu konkurenca? Kako prideš do tega? In nasploh, kako lahko veš, kaj nekdo "misli" ( telepatija ni čisto dokazan pojav )?
  No če se ti da. Hvala že vnaprej za odg. user posted image .

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2007 12:01:33   
Anonimen
Kolko kolegic te imajo nove fante?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2007 12:09:34   
jooly
Ni mi čist jasno, kakšno vezo naj bi imelo MOJE mnenje o NJENEM fantu user posted image .  Gre za povsem osebno zadevo, in če je njej všeč, hvala bogu, tud če ma glavo v obliki Shrek-a.
Sicer pa nimam navade, da bi ocenjevala partnerje svojih kolegic.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2007 12:12:38   
karmy
sorry, nisem moški da bi ti lahko prevedla v tvojo govorico.... še enkrat ne vem, ne vem, ne vem... ne ne prav pizdijo nad slabo kritiko, nad dobro pa se neki zmrdujejo - ker jih dobro poznam točno vem kaj pomeni user posted image

ne govorim samo o novih fantih... jih imam ene par prijateljic, in ne le iz slovenije...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.8.2007 12:16:06   
mika
po srednji šoli še me nobena ni tega vprašala. nekateri smo to malo bolj zgodaj prerasliuser posted image .

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2007 12:29:41   
daddy

sorry, nisem moški da bi ti lahko prevedla v tvojo govorico....

Hvala vseeno za trud user posted image .

Moram reči, da niti tovrstnega vprašanja ne razumem oz. se mi ne zdi smiselno ( sej .... obogatel bi tisti, ki bi skup spacal žensko - moški slovar user posted image  ). Kar se mene tiče, tega nikoli ne bi spraševal kakega frenda, znanca itd. Tudi bi mi bilo malo čudno, če bi kdo kaj takega vprašal mene. Navsezadnje je važno, kako svoje partnerke vidijo njihovi partnerji, ne jaz. Isto je meni merodajno, kako se z mojo partnerko vklapljam jaz, kako jo vidi kdo drug, me pa ne zanima kaj dosti  user posted image .

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.8.2007 12:31:02   
karmy
IZVIRNO SPOROČILO: mika

po srednji šoli še me nobena ni tega vprašala. nekateri smo to malo bolj zgodaj prerasliuser posted image .

točno kaj misliš prerasli? ljubosumlje, ali samo to vprašanje?user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.8.2007 13:12:31   
Taula
Mene to ena vedno sprašuje. Pa ji vedno rečem da mi njen dec vizualno sploh ni všeč...ker mi res še noben ni bil. Imava čisto kontra okuse zgleda. user posted image  
Jaz tega nikoli nisem delala, ker mi je vseeno za to. Je pa že naneslo v pogovoru z kolegico, da mi je rekla sama od sebe, da ji je moj bivši bil vizualno bolj všeč kot sedanji, ampak da je sedanji značajsko bolj ok. Tudi prav...sej jaz hodim z njim ne ona.user posted image

Drugače mi je pa cimra že tudi rekla, da ko bo prišla na obisk njena takratna simpatija, da bi bilo lepo če me ni doma. Sem rekla Ok, ni panike...sem pač mislila, da zato da imata mir.user posted image  Ona pa reče, da noče da sem doma, da me ne bi videl in se zame zagrel.user posted image user posted image  

Ene imajo verjetno pomanjkanje samozavesti in vidijo vse kot konkurenca.

< Sporočilo je popravil Taula -- 18.8.2007 13:14:25 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.8.2007 13:26:15   
daddy
  Ok, mi ne da miru .... zdej si skušam predstavljat, da vprašam kakega frenda, kaka se mu zdi moja žena, ta pa jo recimo pohvali. A to pomeni, da ga moram met za konkurenco  user posted image user posted image user posted image

Hja .... dvomim, da bi mi tako delovalo.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.8.2007 13:29:18   
Taula
to pomeni, da ga moram met za konkurenco

Če bi imel nizko samozavest, bi ga mogoče imel za konkurenco ja. Tudi to se dogaja.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.8.2007 13:51:10   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Če bi imel nizko samozavest, bi ga mogoče imel za konkurenco ja.

nizko samozavest ali bujno domišljijo  user posted image user posted image  ?
No sej resnici na ljubo se med frendi najde kdo, ki mu je moja žena všeč ( fajna, faca, whatever ). Ampak men se to zdi prej pozitivno kot kaj drugega.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.8.2007 13:53:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ok, mi ne da miru .... zdej si skušam predstavljat, da vprašam kakega frenda, kaka se mu zdi moja žena, ta pa jo recimo pohvali. A to pomeni, da ga moram met za konkurenco  user posted image user posted image user posted image

Hja .... dvomim, da bi mi tako delovalo.

Ne daddy user posted image user posted image user posted image ..ooh moški...to pomeni, da si fajn babo ujagu. In če se ti kdaj to zgodi, da jo kdo pohvali (tvojo ženo) boš vedel za naprej- fajn žensko maš.
Razumeš sedaj.

Sicer pa...men to ni nč novga...se mi je že parkrat zgodilo, da je ktera vprašala za mnenje..sm povedala, čist tko kot se mi je res zdel. Pa moj je tudi že doživel, da me je kter dec pohvalu (kolega, sosed..in ne 1x) user posted image ..sploh takrat ko kaj fajnga skuham user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
18.8.2007 14:00:12   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Ne daddy user posted image user posted image user posted image ..ooh moški...to pomeni, da si fajn babo ujagu. In če se ti kdaj to zgodi, da jo kdo pohvali (tvojo ženo) boš vedel za naprej- fajn žensko maš.
Razumeš sedaj.

ooh ženske  user posted image user posted image user posted image  .... žaži, jaz to vem brez tega, da mi kdo od frendov to pove  user posted image . Pa tudi sicer to ni tako očitno, kot si ti zdaj prikazala .... namreč nekomu je lahko nekdo zelo všeč, meni pa ne, pa obratno seveda tudi. Tak da to najbrž ni najbolj merodajno merilo  user posted image .

In ja .... zdaj razumem, žaži. Hvala tudi tebi, da si si vzela čas, da sem si lahko prevedel v "moško špraho", bolje v moški način razumevanja vprašanja user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.8.2007 14:11:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

ooh ženske  user posted image user posted image user posted image  .... žaži, jaz to vem brez tega, da mi kdo od frendov to pove  user posted image . Pa tudi sicer to ni tako očitno, kot si ti zdaj prikazala .... namreč nekomu je lahko nekdo zelo všeč, meni pa ne, pa obratno seveda tudi. Tak da to najbrž ni najbolj merodajno merilo  user posted image .

In ja .... zdaj razumem, žaži. Hvala tudi tebi, da si si vzela čas, da sem si lahko prevedel v "moško špraho", bolje v moški način razumevanja vprašanja user posted image user posted image .

To (zgoraj označeno) pa definitivno drži in se s teboj popolnoma strinjam...sam k si spraševal prej kako naj vzameš komentar od moškega, ki bi pohvalil tojo ženo...pa sm pač napisala..a ne..

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
18.8.2007 15:18:55   
CeluLitka
Če mene katera vpraša za mnenje rečem:
če je tebi všeč, ni važno kaj si jaz mislim.

Jaz sama pa nisem nikoli spraševala za mnenje drugih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
18.8.2007 17:16:09   
Anonimen
Ne sprašujejo.

Najbrž vedo, da ne maram opravljanja user posted image .

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
18.8.2007 19:09:18   
purple
Tudi jaz takšnega vprašanja ne komentiram. Takšne ki to sprašujejo, morajo biti totalno nesamozavestne.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.8.2007 19:27:59   
mika
točno kaj misliš prerasli? ljubosumlje, ali samo to vprašanje?

mislim, da smo prerasli to vprašanje. tud, če bi me katera vprašala ji ne bi dala nobene 'ocene'. pravzaprav ljudi po videzu sploh ne ocenjujem, tako da od mene odgovora ne bi mogla dobiti. 
sem enakega mnenja kot purple- s takšnimi vprašanji se kaže nesamozavest

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.8.2007 21:49:16   
Anonimen
Ja me je enkrat vprašala ena pa sem ji odgovorila da sploh ni moj tip in,če bi bil zadnji na svetu ga nebi mela.Od takrat je ni bilo blizu.Še bolje.user posted image user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?