|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ocenjevanje
6.6.2007 9:45:26   
tinca35
Imam vprašanje za učiteljice. Zanima  kakšne kriterije vzamete za zaključno oceno.Ocene čez celo leto ali samo izključno ocene v drugem ocenjevalnem obdobju?
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ocenjevanje
6.6.2007 9:54:45   
Anuška79
Zaključna ocena MORA odražati znanje pridobljeno skozi celo leto, torej se upoštevata obe obdobji. 

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.6.2007 12:08:14   
bskrle
Ocene, pridobljeno znanje. Učitelj je pri zaključevanju avtonomen, niakor pa ne gre za matematičen izračun.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.6.2007 14:11:52   
tinca35
V enem predmetu ima 5,4,4,3,4,2 naj bi imel zaključeno 3. hodi pa v 4/9.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2007 6:13:03   
arielca
Zaključna ocena ni aritmetična sredina, ampak se določi na podlagi ocen, prizadevnosti pri delu, odnosa do dela, ...

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2007 11:31:07   
tinca35
Moram povedati, da je učitelica predlagala popravljati zadnjo oceno.
Sprejeli smo ponudbo z veseljem. Tamali je bil zelo srečen. Tako, da danes je to že zanami.
Hvala vsem za odgovore. 

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Okrasitev za noč čarovnic: 9 idej
Približuje se noč čarovnic, zato smo za vas pripravili devet idej, kako lahko izdelate strašljive okraske z vašimi najml...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.