|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 20:45:31   
BONI*
A se men samo zdi, al ste počas začel dobivat odgovore iz vrtcev, ali so vaši:duda:sprejeti?
Mi nismo še nič dobili, pa me je že prav strah, kakšen bo odgovor. Se mi še sanja ne, kaj bomo naredili, če ne dobimo vrtca. Luka ga rabi šele novembra, tako da imamo že zaradi tega manj možnosti:(

Lp, Boni
Neposredna povezava do sporočila: 1
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 20:51:59   
Teni_
Meni so rekli, da bom dobila junija.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 20:54:50   
a&m
Mi smo že dobili odgovore.

Dala prošnji v 2 vrtca, v enem so nas zavrnili v drugem pa na srečo sprejeli.

:)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 20:55:18   
Mojca P.
Nam so rekli isto, kot Mojci. Na "kao" prednostno listo smo se sicer vpisali ze decembra, uradni vpis je bil pa itak sele 8.5-20.5-za sprejem septembra.:rozica:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 21:02:13   
Teni_
Mojca P. Kaj ta vpis velja za Pobrežje?

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 21:05:30   
al1*
Na Pobrežju je vpis os 9. - 20. 5, vsak dan od 8.00 - 14.00, v sredo do 16.00. Smo se glih danes vpisali.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 21:07:55   
bskrle
Prav mučno. V enem zavrnjeni, v drugem sprejeta le ena, od tretjega še ni odgoovra. JASNO, da me črviči!

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 21:12:05   
mala maja
MI v Komendi smo dobili včerej. smo dobili zavrbjeno , sam sej nebi mogl bit drugač če je star šele 23 meseca(smo dal sam zato da nse majo notri če bo marca k gre mami delat kaj-sam ne kaže nič dobr :((:((:(( )

Aja pa ERDEBEERE je dobila odbit. Je bla jezna k sam :hudicek: Ma pa sej bo sama povedala kaj če bo hotla.

A je tle gor še kakšna iz Komende al pa kje bliz oddajala??????

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 21:13:00   
mala maja
Sory stari smo 2 meseca

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 21:13:05   
Mojca P.
Mojca H.-Pobrezje, ja. Mi smo se vpisali v pon. dopoldan. Tista prednostna lista pa pride v postev, ce je res veliko kandidatov (baje je v pon. okrog osmih bla ful guzva:zmeden:??):rozica:

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 21:20:22   
Anja167
Mi smo iz obeh domžalskih vrtcev zavrnitvi dobili že prejšnji teden, dan do dva po zasedanju komisije.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 21:22:08   
puncica
Mi smo dobl dans anketni list da bodo obravnaval, ker nas je preveč:(( Sicer pa nekako bomo že, gremo pa v vrtec šele septembra, zdej ni nič na razplago:((

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   obvestila iz vrtca??
10.5.2005 21:46:39   
Erdbeere
Ja jest jezna k :hudicek:, čeprov sem se dons po pogovoru s predsednico komisije vsaj malce ohladila....bom poročala če uspešna ohladitev

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   obvestila iz vrtca??
11.5.2005 0:08:06   
Zvezdica
Mi smo dobili ravno tako zavrnitev (na Lavrici) in zdaj sem se pritožila in upam, da se bo za nas dobro razpletlo, saj če ga dam v LJ bo velik problem, ker pojma nimam kam bom šla v službo. Pa so nas tako prepričevali, da se sploh ni za bat da ne bi sprejeti :hudicek:

Aja, kaj pa če sedaj ne dobim vrtca nikjer, do kdaj lahko še kam vložim prošnjo?

lp :)

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   obvestila iz vrtca??
11.5.2005 10:29:40   
BONI*
a joj,a joj, a sploh mamo kej šans:zmeden::(:((

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   obvestila iz vrtca??
11.5.2005 13:23:41   
Bejba
Mi smo tudi dobili še en list za izpolnit, ker jih je baje preveč :(. In sem potem po hitrem postopku poslala prošnjo še v en vrtec. Prej sem bila namreč prepričana, da pri nas pa ni gužve, pa sem se zmotila :((. Stiskamo pesti, da nam uspe, drugače bo Anže hodil kar z mami v službo :zmeden:.

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   obvestila iz vrtca??
11.5.2005 17:28:09   
Lu
Mi smo iz Grosuplja in smo bili tudi zavrnjeni. Sprejeli cca 200 otrok, 100 zavrnjenih :( Mi gremo žal privat kaj pa čmo. Edino če bo kdo odpadel. V jasli bi šli itaq šele februarja 2006. Imamo pač to smolo, da imamo več vrtcev v okviru enega. saj štekate ne.

lp Lu

(odgovor članu BONI*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?