tinkamiška
|
Bonita, naj ti še jaz nekaj napišem. Ko sem brala tvoje besede, mi je postalo tako hudo, ne smeš bit tako prestrašena, moraš bolj optimistično gledat na vse skupaj, sej vem, da je težko, ko ti na enkat natrosijo toliko novih informacij, pa ne veš kaj bi z njimi. So ti vse pred mano tako lepo napisale, da nimam kaj veliko dodati. Lahko ti samo povem, da sem bila na histero in laparoskopiji, sicer imam oba jajčnika in nisem mela endometrioze, ampak, moram ti povedati, da je po operaciji ratalo, kljub slabšemu moževemu spermiogramu, ja tudi on je moral dat spermo, pa ni bilo tako hudo:) moški to opravijo, me se pa sekiramo:)-:)-:)- Tudi jst pravim, da uživajta čez poletje, ne mislita na jesen, predajta se drug dugemu in potem, če bo teba, malo stisnia zobe in boš vidla, da bo ratalo:rozica::rozica::rozica: Aja, od mojega brata punca je zanosila z enim jajčnikom brez problema:) Veliko dobre volje vama želim in da tvoj strah ne bi bil več tako velik:rozica: V jesen bomo pa stiskale pesti za vaju:miska::miska::miska: P.S. se strinajm, da smo pari, ki smo se morali mal potrudit za:duda:, veliko bolj povzani, nas druži še ena posebna vez in mislim, da smo si zato še toliko bolj hvaležni in se cenimo. Tudi moj:love: mi je stal ves čas ob strani me spodbujal in prenašal moje izpade srahu in jeze, tudi sedaj mi stoji ob strani, ko sem:nosecka: in me poskuša čimbolj razvajat:love::love::love: Tinka
|