|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obupana-virusi oz.imunski sistem zrusen!!!
22.4.2009 10:47:28   
tackoracko
punce lp!

prosim pomagajte s kaksnim nasvetom ali tolazbo-sem v 29 tednu,otrocek ok,jaz popolnoma sesuta.pred dobrim mesecem in pol sem prvic zbolela,kasljala...dobim amoksiklav,vendar le 5 dni.kaj se zgodi-vse skupaj se iz pljuc preseli na grlo in uho(eno stran).lizem granobile...nic ne pomaga.dobim novo dozo amoksiklava-10 dni,prvi teden ko ga pijem super,grlo ne boli vec niti uho,po enem tednu kot da sem na zacetku.poleg vsega se mi spustijo se glivice po antibiotiku.....ne vem vec kaj delat.sem brez moci in sesuta v polnem smislu!jem maticni mlecek,pijem probiotike,vitamine-NIC!!!!!!
ali ima katera kaksen predlg ali svoje podobne izkusnje?
100x hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obupana-virusi oz.imunski sistem zrusen!!!
22.4.2009 11:00:47   
bskrle
Delaš vse, kar je treba, pač po AB so pogoste komplikacije, ki jih opisuješ. Gibanje, počitek, zdrava hrana in dodatki, ki jih že jemlješ.
Pozdravi se!

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu tackoracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2009 11:03:47   
LERO
Predloga nimam, bo pa vse enkrat minilo. Jaz sem bila bolna od nov. do konca marca. Štirikrat sem imela antibiotik, povzročil je glivice, 2x bila v bolnici, ker sem dobila krče. Od dec. imam mirovanje, ker imam težave z nosečnostjo, povzročile pa naj bi jih prejšne bolezni. Zdaj sem v 30 t. Končno malo bolje, so pa ostale bolečine v trebuhu. Sicer pa je bebica ok in glede na stanje dosti velika.
Pomaga ti lahko tudi to, da se čim manj obremenjuješ, tudi s tem, ali ti AB škodijo.
Čim prej se pozdravi.

(odgovor članu tackoracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2009 11:14:24   
Tanja55
Vse kar ti lahko predlagam je Fidiprotekt. Dobis ga v lekarni, za ene 5 eurov. So pa to kapsule z antioksidanti, s cinkom in ribjim oljem. Zlasti v teh prehodnih obdobjih, ko imunost pade, je ta zadeva super, varuje celice pred prostimi radikali, dajejo pa te dodatke tud rakavim bolnikom, da se po kaksni terapiji npr. hitrej na noge postavijo.

Svetuje pa, da vprasas ce je primerna zadeva za nosecnice. Na skatli in prilozenih navodilih nic ne pise, razen tega, da  lahko jemljejo to otroci po 14 letu. Lahko gres pogledat na stran: www.fidimed.si, predvsem pa vprasaj svojo zdravnico. Ampak mene vedno samo tale zadeva pokonc postavi in tud svoji 85 letni babici jih kupim 2x letno v teh prehodnih obdobjih, da si emunski sistem okrepi.

Veliko pij, kar nalivaj se, cim vec, da se spucas in jej jogurt, zaradi antibiotikov.

Zelim ti, da se cim prej pocajtas!

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2009 13:46:52   
bjondi
Za k antibiotikom ti priporočam Molkosan-fermentirana sirotka,ki ti bo obnovila že poškodovano črevesno floro zaradi antibiotikov...priporočajo ga tudi v času nosečnosti saj ima v sebi zagotovo največ probiotikov kot jogurti...

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?