Nasy
|
Mi smo stari 2 meseca pa še nismo našli ritma. Vsak otrok je razred zase. Meni so vsi tupili, da je nemogoče, da imam premalo mleka, naj se dojiva skoz in skoz..larifari..sem poskusila..mala je jokala, jaz tudi..ona od lakote, itak. Če ni-ni. Probala sem si črpat, ma vse živo. Ko sem imela pregled pri G, je rekla, naj se ne sekiram, da danes niso več taki časi kot nekoč in, če je mala lačna, naj ji dodam, naj bom vesela za vsak mililiter, ki ga dobi od mene. Predvsem bodi sproščena pri dojenju (jaz še kar dojim leže, če se le da-sva najbolj komot v spalnici), poskusi se čim manj obremenjevat s tem, če imaš mleka dovolj, koliko dodati..če se ti bo zdelo, da je beba lačna, napravi flašo, ne moreš otroka lačnega pustit, a ne? Naša poje različno dodatka-včasih 60ml, danes je enkrat popila celo 120, pa ga prej cel teden ni želela. Zvečer je pa komaj 40ml popila. Velikokrat vržemo stran tudi pol dodatka. Včasih naredimo zato malo a, če je še lačna, naredim še. Na žalost nekega merila ni,koliko ji dodat, ker ne moreš vedeti, koliko poje pri tebi. Babica je rekla, da je treba vedno nardit več, kot poje..na škatli mleka piše, koliko naj bi pojedel dojenček-glede na starost in težo. Srečno, pa dobro papcajte, predvsem pa mirne živce ti želim!