Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: obroč za lažje sedenje po šivanju 14.6.2008 13:24:58
|
|
|
|
Naja30
|
Misliš otroški obroč za plavanje? Jaz sem tega imela. Dobiš ga v vsaki štacuni, kjer imejo te stvari, tudi v intersparu, mercatorju...
|
|
|
|
RE: obroč za lažje sedenje po šivanju 14.6.2008 13:32:02
|
|
|
|
dejčka2
|
ne, mislim da je posebaj za mamice po porodu.
|
|
|
|
RE: obroč za lažje sedenje po šivanju 14.6.2008 13:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Misliš otroški obroč za plavanje? Samo za tega vem. Ali mogoce tisti obroc za dojenje, da je tudi primeren za sedenje?
|
|
|
|
RE: obroč za lažje sedenje po šivanju 14.6.2008 13:38:41
|
|
|
|
JAPE
|
Jaz sem imela prav poseben obroč za sedenje, ker nisem mogla sedet zaradi tako bolečih šivov po porodu. Kupili so mi ga v Sanolaborju. Cene se ne spomnim, vem pa da ni bil poceni.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2008 13:38:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: obroč za lažje sedenje po šivanju 14.6.2008 14:03:58
|
|
|
|
Alfabeta
|
Najcenejša zadeva je navaden otroški obroč za napihnit, za kopanje. Jaz sem ga imela po obeh porodih in je zakon. Ne rabiš metat stran denarja za "neko kao noviteto". To je moj nasvet.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2008 16:20:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: obroč za lažje sedenje po šivanju 14.6.2008 17:46:22
|
|
|
|
Blacky30
|
Tudi jaz sem imela navadni plavalni obroč za otroke in je pomagal, bila pa sem zelo šivana.
|
|
|
|
RE: obroč za lažje sedenje po šivanju 14.6.2008 23:00:50
|
|
|
|
ksenija12
|
živjo iz izkušenj povem, da je obroč za plavanje super rešitev,pa še poceni je. Sicer pa so meni v porodnišnici prvi dan zavili v krog kar kopalni plašč in je bilo tudi ok. Ne zapravljat za drage obroče, ker učinek je isti s čim drugim-preiskušeno
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?