|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obrekovanja
23.10.2007 15:56:46   
Anonimen
Kako mi gre tole na živce. No to je že za mano, samo še vedno se sprašujemuser posted image . Kaj sem morala prestati?
Ko se je najin user posted image  rodil je imel temne lase, nakar so se kasneje posvetlili. Tale obrekovanja sosedi prijatelji itd....., ker sva seveda oba temna, ja kdo je pa oče, kakšen poštar?
Na trenutke sem zasledila, da tudi očiju ni vseeno in je malo razmišljaluser posted image
Danes je malo brskal doma in našel stare fotografije, kjer je on kot otrok. Ja svetli lasje in to mi je pokazal z velikim nasmeškom.
Poglej mami tole je isti najinuser posted image a ni?
Dalo mi je malo misliti, a prej, ko so vsi tkole obrekovali si pa bil tihouser posted image razmišljaluser posted image
kje drugje kot tlele na rr naj bi tole dala vn iz sebe ????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obrekovanja
23.10.2007 16:02:23   
Putka
Doma? Zakaj mu pa nič ne rečeš, če te tako moti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2007 16:02:58   
Taula
Jaz bi po moje popizdila. Taka pač sem. Če ti ne verjame, da je njegov otrok pol ti vse pove koliko verjame v vajino zvezo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2007 16:10:03   
pety78
Veš kaj, ne sekiraj se. Tvojemu dragemu pa povej, da bi ti lahko kaj omenil, čeprav je v sebi verjetno močno vedel, da je on očka.  Ampak saj veš, kaj naredijo zlobni jeziki. Vsak se zamisli, oziroma mogoče malo prestraši. Verjame pa tako ne.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2007 16:23:24   
lojzika
Moj user posted image  je tudi črn, user posted image  pa dobesedno bel

potem pa se najde kakšna stara mamika ko blekne ja ti si pa cel ati. user posted image user posted image user posted image user posted image

A maš slabo vest?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
23.10.2007 17:01:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2007 17:17:29   
mika
mislim, da tvojuser posted image ni dvomil o tem, da ne bi bil user posted image  oče. oba sta bila postavljena v bedast položaj, pa ni znal branit. mislim...pa kaj naj sploh rečeš na takšne neumnosti, zakaj bi sploh komu moral dokazovat, da je otrok od obeh. verjetno ni znal drugače, kot poisakt svojo sliko iz otroštva in vsem zapret usta.
kaj sta pa tast in tašča rekla? a sta se neumna delala? menda nista pozabila, kako je zgledal njun otrokuser posted image

ker sva seveda oba temna, ja kdo je pa oče, kakšen poštar?

tole o poštarju je men ful šlo na živce. naju so tud nekateri kao v hecu spraševali kako zgleda poštaruser posted image ...ful smešno, ja da crkneš od smehauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2007 18:28:56   
Anonimen
Pa s kakšnimi ljudmi se to družite user posted image ?

Vsaj takrat, ko imate majhnega otroka, ki potrebuje mirno in varno okolje, jih malo skrbenje izbirajte user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2007 18:32:23   
nicnic
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ja kdo je pa oče, kakšen poštar?

Ti bi jim nazaj rekla, da ne poštar, ampak sam Brad Pitt!user posted image user posted image user posted image

Veš, če bi moj to men prjavu pol bi mu vsakič, ko bi hotu seksat povedala, naj pazi kaj dela, da ne bo pol spet v dvomih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2007 18:33:02   
srki
Ojej, naj vas en spravijo iz tira takšne govorice.

Jaz sem sicer bolj svetla, vendar s temnimi očmi, moj pa čisti črnuh, mali pa s svetlimi lasi in svetlimi očmi.

Le po kom je? Po poštarju že ne, ker je moj stricuser posted image .

Enkrat pa sem res videla njegove slike iz otroštva, pa sem videla, da je imel svetle lase, sedaj pa čisto nasprotje. Pač, geni, od nazaj, tako kot verjetno pri našemu.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2007 19:21:03   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ojej, naj vas en spravijo iz tira takšne govorice.

To že ... ampak, če sem prav razumel, avtorico teme niso tolko zbodle bodice iz obrekovanja, ampak bolj to, da je njen partner temu nekako enmiceno nasedel, da je šele po slikah ves vesel rekel, češ poglej, saj ne more biti dvoma .... to je najbrž bilo bolj tisto, kar jo je zjezilo. Da so te govorice v njem zbudile ( pa čeprav le za ščepec ) dvoma.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2007 19:23:58   
naniplus4
Mah, mene so na bazenu enkrat neki upokojenci "sekirali" zaradi iste stvari - poznajo namreč mojega moža, ki je zelo temen, imava pa 3 svetlolase otroke. Prva 2 sta istega spola, 3 pa drugega. Moj odgovor je bil: ja seveda so poštarjevi, pa še vmes smo ga zamenjali, saj vidite da se je tudi spol zamenjal. Pa smo se vsi smejali.
Je pa tako, da mama je vedno ziher, da je ona mama, oče pa ne more biti nikoli 100% user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.10.2007 20:15:01   
najina pikica*
ah brez zveze se je obremenjevati s tem.....jst mam isti "problem" tamali je čist blondi midva sva pa temna....pa sm na začetku vsakem ki se je v to utaknil razlagala,da sva tudi midva z mojim user posted image  bila kot mala blondinčka,pol sva pa potemnela....pa mi je kratkomalo presegl....zdej ne razlagam nikomur več,ko jih j.... user posted image vse povrst,nej si misljo svoje kar si čjo...jst in moj user posted image  veva kako in kaj,če pa bi še on posumu v to....pa še njega nekam pošljem...user posted image

(odgovor članu naniplus4)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.10.2007 22:08:09   
Gina
A se ti ne zdi, da ljudje pač kr nekaj bleknejo, ko nimajo kaj rečt, npr. to, kako zanimivo, da ima blond lase, ko noben drug nima.... Jaz tega ne bi povezovala s tem, da te sprašujejo kdo je oče, ampak s tem, kako je zanimivo, da se geni tako hecno prenašajo od "spečih" do aktivnih - dominantnih. Pa vendar imata očitno in ti in tvoj oba v sebi neaktivni gen za svetle lase. Sicer ga mali ne bi imel. To je tako, kot je naš mali krvna skupina 0, midva sva pa oba A - ampak zdaj vsaj veva, da je brez dvoma drugi najin gen za kri od obeh 0. Saj veš, gen prejmeš od mame in od očeta, en se pokaže, drugi pa "spi". Ne moreš se zato sekirat. Bog ve po katerem daljnem predniku vzamemo reči.
Aja, veš, niti en sam od mojih otrok ni meni podoben. In kar je še huje, samo en je podoben svojemu očetu. Pa se ne sekiram prav nič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.10.2007 20:37:38   
ninocka
Najin tamal je tud blond, plave učke, midva pa obadva temne lase, moj rjave oči, jst zelenkaste. Pa če kdo vpraša po kom je (drugač je izrezan user posted image , ko je bil majhen), vedno rečem po poštarju (je takrat en blond poštar raznašal pri nas).
Zdej, ko sem v drugo noseča, pa skoz govorim, da bo drug otrokok temen (po meni), pa če kdo reče zakaj pa tak, pa pravim, ker mamo druzga poštarja (s temnimi lasmi). user posted image user posted image user posted image

Ljudje so in bodo vedno opravljali in obrekovali. Samo ne pusti se jim, važno, da ti veš, kaj je resnica.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.10.2007 19:11:33   
nanny06
pr men je isto...   sam ta obrekovanja... totalna bedarija,folk nima kej za počet pol se pa v druge spuščajo,plus tega pa še sami nimajo pod svojim pragom počiščen...   kr neki..

lp

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.10.2007 21:58:11   
Misek
itd....., ker sva seveda oba temna, ja kdo je pa oče, kakšen poštar?

Ne se sekirat, pac vprasas ce oni to iz izkusenj z njihovimi otroci.... pa bos imela mir....

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.10.2007 23:35:15   
Anonimen
Lahko si narobe razumela njegovo zamišljenost - lahko je bil le naveličan in nesrečen zaradi pripomb. Lahko sploh ni niti pomislil na to, da ne bi bil oče.
Ko ti je pokazal fotografijo, je lahko bil vesel v stilu - poglej, kaj govorijo gluposti tudi jaz sem bil blond... Seveda je bil srečen, kateri očka pa ni, ko vidi, da mu je otrok podoben. Pa tudi če ni nobenih govoric v ozadju. Tudi jaz vsakič vsa srečna kažem fotografije in se hvalim, kako mi je mali podoben na določeni sliki.

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.10.2007 8:06:30   
jade1
Ma ne sekiraj se zaradi takih bedarij. Midva imava tudi blond in modrookega sina čeprav sva oba rjava z rjavimi očmi, tudi hčerki sta rjavi in imasta rjave oči. Če kdo kaj vpraša (ponavadi iz žlehtnobe ali iz heca) pa moj takoj reče, da je od poštarja. Potem se oba smejiha čeprav ponavadi tisti, ki je vprašal ne ve zakaj. Smejiva se namreč zato, ker živimo v takih rovtah, da še poštar ne pride do nas, ampak pusti pošto pri drugi hiši 500 m stran. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.10.2007 8:17:08   
Teni_
Ma ja, potem sem jaz verjetno tudi od kakega poštarja. Moja2 sta oba full temna, jaz pa sem bila in ostala svetla(orginal barva), pa kaj naj. Sem pač po kateri babici.

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.10.2007 8:35:48   
Enolla
Kdo je mati je vedno jasno, kdo je oče pa ni vedno nujno - tako pravi tisti vic. Zato razumem, da si je oddahnil, ko je odkril fotko, da je bil on ravno tak. Sej v resnici tega ni verjel da bi bil otrok poštarjev, ampak pripomba na pripombo pa naredi enga črvička in sedaj ima dokaz,da je vse tako kot mora biti. Z možem sva oba temnolasa najin sin pa je čisto blond. In ravno tak je bil tudi mož do cca 5 leta starosti. To mi je moja tašča posebej poudarila (najbrž jih je ona poslušala precej v tej smeri) tako, da se jaz na pripombe sploh ne oziram - v bistvu sploh ne vem kam merijo če so indirekten, če pa kdo direktno vpraša pa povem, da je tudi mož bil tak.

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.10.2007 20:35:15   
Babaloo
Pri nas je enako.
Oba sva temnolasa, dete pa svetlolaso.
Ampak jaz sem ta vprašanja vzela za hec in še namerno rekla, da je dete svetlo po fotru.
Pol so pa eni začudeno gledali in bili začudeno tiho, jaz sem se pa režala....
Seveda vem, da je bil mož kot otrok zelo blond.
Na obrekovanja ljudi se pa že dolgo požvižgam. S takimi kozlarijami se sploh ne obremenjujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
2.11.2007 12:58:18   
tehnofil
je pokazal z velikim nasmeškom.

100% veš samo ti. Ostali lahko samo 100% zaupamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?