|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obratna situacija -razočaran moški
4.12.2006 14:40:23   
Anonimen
Ker je tukaj dosti tem o tem kako razočarane so ženske in kako kruti so moški me zanima ali je kakšen primer kjer je bil razočaran moški. Da je naprimer ženska neodgovorna ali da je šla z drugim ali kaj podobnega. Verjamem, da se teh primerov manj ampak sigurno pa so.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obratna situacija -razočaran moški
4.12.2006 14:43:06   
Strawberrie Cherrie
Ne, ni jihuser posted image user posted image ; tlele smo samo razočarane gospodinje user posted image user posted image , pa sami fejst deciuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.12.2006 15:25:36   
ronja
Hm, jaz pa priznam, da so po moje fantje zaradi mene trpeli bolj kot jaz zaradi njih. Sem imela srečo s fanti, vsi trije so bili zelo resni, sama pa do zdaj še nisem bila pripravljena na resno zvezo... Tako da seveda je tudi obratno...

Ampak zdaj sem se umirila,  in "najde se takšen, ki bil ji je kos" ali kako že gre... Na srečo se je ta zveza začela tako neobremenjeno, da se nisem imela časa preveč ustrašit in predno sva se zavedela, je blo 7 let okoli:) Hihi, v tretje gre rado, pravijo in zdaj mirno pričakujevauser posted image .

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.12.2006 15:35:07   
Anonimen
Sej so tudi obratne situacije.. mogoce jih je cist enako.. samo mi ne razpredamo o tem.. ne pisemo tega na forum,.. ne tarnamo svojim frendom.. vsaj meni osebno ni prevec do tega, da bi razpredla o tem.. Ce srecas frenda je boljse pink ponk z njim odspilat.. in gre vse to ven.. ce srecas kolegico je pa boljs.. kej druzga.... z njo pocet....  user posted image user posted image  pa gre tud vse to ven.. user posted image user posted image  Mal se zafrkavam zdaj..

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.12.2006 15:46:41   
Anonimen
Anonimen, na to vprašanje boš pa bolj težko dobil odgovor na tem forumu, kjer je 99.99% vseh uporabnikov ženskega spola.

Kaj pa vem, jaz poznam dosti več žensk, ki so jih prizadeli moški, kot pa moških, ki so jih prizadele ženske. Mogoče je tudi v tem resnica, kar je napisal Tjazy, ženske o svojih čustvih javno razpredamo, moški pa so bolj tihe sorte, o svojih problemih ne govorijo.

Drugače pa, en konkreten primer "neodgovorne" ženske: kolega je varala punca, z ljubimcem je celo zanosila, naredila splav, se fantu smejala v obraz, ker se njej to ni zdelo nič takega in nasploh se ji zdi smešno, če ljudje okoli nje trpijo, probleme pa itak vidi samo v drugih. On jo je kljub vsemu, čeprav ga neprestano krega in ponižuje pred kolegi, vzel nazaj. Eni bi rekli, da jo ima preveč rad, jaz pravim, da ima on premalo samospoštovanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2006 21:40:25   
Anonimen
Jaz poznam žensko, ki je večkrat razočarala svojega fanta, na ta način, da ga je javno varala (z mojim bivšim)...ko se je to zgodilo zadnjič (pred 3 meseci), je spokal svoje stvari, vzel večje stvari, ki jih je njej kupil, ter odšel razočaran, iz njunega skupnega stanovanja...verjamem, da je hudo razočaran, ampak pustiti prešuštnici, ki ima varanje očitno v krvi, stanovanje...le kaj to pove o tem moškem????Jaz bi jo vrgla ven, s pospeškom, kot sem sama svojega bivšega...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
4.12.2006 21:58:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.12.2006 22:41:39   
Anonimen
Tukajle bi imel pa moj Kamikaza kaj za napisat, ja... user posted image user posted image user posted image  Mu bom povedala, da naj malo pride na RR pogledat... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2006 6:55:20   
srki
Ja, poznam moškega, ki ga je žena zelo razočarala. Niso bila v igri varanja in te stvari, samo ženska se mi zdi, da bi rabila psihiatrično pomoč. Kaj je vse ona grdega govorila o njemu, o njegovi družini, kako je otroka ščuvala proti njemu, kako so mu njeni starši nagajali, ko sta si rihtala stanovanje, ona pa se zraven režala, kako mu postavlja ultimate, kdaj lahko otroka vidi in kdaj ne, čeprav uradno še nista ločena,.....

In kaj lahko rečem: copata od desca, ki se tako pusti, da z njim dobesedno pometa z njo, on pa še kar živi v nekem svojem pravljičnem svetu in jo še vedno hoče nazaj.

Še pred poroko so mu jo vsi odsvetovali, pa je slepo verjel. In še kar verjame.

Cel roman bi se dalo napisat, ampak bodi dovolj......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2006 20:09:45   
Jaganath
Hja! Zdi se da moski prej podlezejo carom zensk. Nisem siguran kako bi reagiral ce bi izvedel da me zena vara. Ja,eni  moski znajo biti prevec navezani na zene in jima tolerirajo taksne gluposti.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2006 7:41:11   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Jaganath

Hja! Zdi se da moski prej podlezejo carom zensk.

Ma ne bi rekla, da je kaj čara v tej ženski, sam jezik zna vrtet, oserat druge, brutalno in nasilno govorit, res ne vem, kaj je na njej videl. Mogoče se je zbal, da bo sam ostal, pa madona, saj takrat jih ni še 30 imel. Ženks kot listja in trave. Doma mu ni ene stvari pomagala, delila je vsa ženska in moška dela, so dobili drva, madona, zakaj mu jih ne bi pomagala pospravljat. Ne, se je rajši šetala, njemu so pa dobri ljudje pomagali, da je pred zimo vse postoril....

Sedaj, ko sta v ločitvenem postopku in ko se  ločita, ali pa še preden se ločita, upam, da dobi eno žensko, ki ne bo takšen zmaj in da končno tudi on postane pravi dec in ne copata.

(odgovor članu Jaganath)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2006 6:00:07   
mmijau
Moram napisat, da teh situacij jaz poznam celo več. Včasih mi je kar neprijetno, da sem ženska. Res znamo bit svinjske. Sploh, če so otroci vključeni. Če bivši partner ne želi stikov z otrokom, je svinja, ker ga otrok ne zanima, če pa jih želi in to čim več, ne dragi, videl jih boš takrat, ko bom jaz (ali sodišče) dovolila. Zmeda. Vsekakor otrok naj.... Pa tako širokoustimo, da mora biti drugače. user posted image user posted image user posted image

ŽIVLJENJE JE LEPO, ČE GA ŽIVIŠ,.....

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2006 7:29:03   
LaMarek
IZVIRNO SPOROČILO: mmijau

Moram napisat, da teh situacij jaz poznam celo več. Včasih mi je kar neprijetno, da sem ženska. Res znamo bit svinjske. Sploh, če so otroci vključeni. Če bivši partner ne želi stikov z otrokom, je svinja, ker ga otrok ne zanima, če pa jih želi in to čim več, ne dragi, videl jih boš takrat, ko bom jaz (ali sodišče) dovolila. Zmeda. Vsekakor otrok naj.... Pa tako širokoustimo, da mora biti drugače. user posted image user posted image user posted image

Hmmm, mmijau...za ta"govor", pa bi ti  jaz kip postavil!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu mmijau)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.12.2006 8:49:14   
srki
Ja, res je tako in se strinjam z mmijau.

Včeraj sem se s sodelavko pogovarjala-njen sin se je ločil od ženske, ki ima 5 otrok, 3 z enim, 2 z drugim, 1 s tem. Noben ne sme otroke videti. Čeprav sociala in vsi vedo, kakšna je in da so z njo stalni problemi (otroka tudi ne vozi na obvezna cepljenja), nič ne ukrenejo. Bogi otroci, res.

Določila mu je, da lahko otroka vidi med vikendi, ne vem kateri dan, od 14.00 do 16.00, in ker je očka prišel 10 minut kasneje, se je zbunila, da je kao zamudil in da naj se kar obrne. Najmanj kar je, bi jo nekam treščila.

V teh primerih pa znajo bit nekatere res zelo žleht.

(odgovor članu LaMarek)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2006 10:00:42   
Magi*
zdaj, če govorimo striktno o partnerstvih, potem bi rekla, da je popolnoma enakovredna situacija. če gledamo na to z vidika mama-družina, potem bi rekla, da vseeno manj mam odkoraka in zapusti družino. pa ne glede na to, da je v večini primerov otrok dodeljen materi. poznam pač bistveno več primerov, ko je oče zapustil družino in se zavestno in prostovoljno odrekel svojim otrokom in poznam samo en primer, ko je šila in kopita pobrala mati in za seboj pustila vse (moža in otroka).

tudi jaz sem kdaj koga prizadela, pa tudi mene je kdaj kakšen. ne bi pa nikoli (to pa lahko trdim z gotovostjo) zapustila družine.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.12.2006 10:25:45   
mojamura
jaz poznam eno žensko, ki je imela probleme z alkoholom. hvala bogu se je šla zdravit, tam pa je spoznala enega deda, zaradi klaterega je zapustila moža hčerko in sina....

zdaj pa baje z onim dedom veselo uniočujeta svojega najhujšega sovražnika....alkouser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.12.2006 10:31:04   
Taula
Jaz načrtno še nisem prizadela moškega, nenačrtno pa verjetno že. Določeni moški in ženske težko prenesejo da nočeš biti z njim, pa če jim to poveš lepo, ali pa grdo.

Ne maram pa žensk, ki se preko otrok maščujejo parterju. (le teh je zadnje čase vedno več se mi zdi...ali pa jih samo jaz srečujem)user posted image
Upam da bom jaz imela toliko pameti, da če me že parter zapusti kdaj zaradi druge, da ne bom otroke izkoriščala.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.12.2006 10:46:40   
daddy
Ja, smo tudi že nasedli na lepe besede, na lep pogled, na ...... dobra šola, vsaj zame. Ampak meni je važno, da je zdaj ok. Nisem tip, ki bi se neprestano vračal v preteklost ( ki je itak nihče ne more spremeniti ).

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?