|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obracun placilnega razreda
27.1.2011 10:09:57   
katrinka
prosim za pomoc, ravno sem dobila odlocbo za leto 2011(vpisala sem hcerko s 1.12.2010) in mi ni jasen cisto nic

podatki:
za obdobje 1.12.2010-31.12.2010

dohodek     mesec
1.stars:      744,50             1
2.stars:      6847,75          12
4 druzinski clani, povprecni mesecni dohodek - 328,79 - 1.placilni razred

za odbobje 1.1.2011-31.12.2011
                 dohodek     mesec
1.stars:      771,17             1
2.stars:      2539,30           3
4 druzinski clani, povprecni mesecni dohodek - 404,40- 2.placilni razred

ali mi lahko katera razlozi kje hudica so te cifre dobili - oddala sem doh.odlocbe in zakaj imam sedaj 2.razred...a ni to narobe
sej sva manj z mozem skupaj zasluzila 2009 kot 2008....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obracun placilnega razreda
27.1.2011 11:10:54   
benika
A tvoj je v letu 2009 delal samo 3 mesece? Kje je obračunana tvoja porodniška? Nič jasno, sorčiuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.1.2011 11:13:17   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: benika

A tvoj je v letu 2009 delal samo 3 mesece? Kje je obračunana tvoja porodniška? Nič jasno, sorčiuser posted image

sej men tud ni jasn kako so do teh cifr prisli....moj je bil v letu 2009 zaposlen 10 mesecev - od tega mu sef ni place dal za 3 mesece...2 meseca pa pol zavod...in zarad tega sva mela manj kot leto prej k moj je mel placo samo pol leta k mu pol un cepc ni vec placeval...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.1.2011 15:19:31   
nananaja
poglej, lahko sicer pokličeš na občino in ti bodo obrazložili.

Sicer pa praviš, da je tvoj izgubil službo leta 2009. Kaj pa če so mu na podlagi tega vzeli tri (najbrž zadnje plače) plače v letu 2010, če je našel novo službo? Načeloma moraš tako ob izgubi kot ob pridobitvi nove zaposlitve oddat novo vlogo, ker se spremeni stanje, čeprav bi ob zaposlitvi raje videl, da ti vzamejo nižji dohodek.
A ti si obakrat imela samo en mesec dohodek ali si ti imela pač povprečje tisti znesek, ki ga navajaš?

Jaz ponavadi, predem oddam izračunam, pomagam si s tem

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.1.2011 16:24:29   
katrinka
ja sem racunala s tem programckom in pride prav razred
ja mojemu so vzeli zadnje tri place...ne vem pa kaj hudica so delali pri meni ker sem bila zaposlena celo leto, pa celo leto porodniska...
sem pa vzela povprecje in tud prav pride
je malo odstopanja a glede na lestvico kako so razredi nic ne spremeni...madona to je zame visja matematika...
ok, vsaj za naslednjic vem

ful hvala

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?