|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obračanje na hrbet
5.4.2009 19:55:49   
abc123
Moja trimesečna punčka se ponoči vedno obrne na hrbet. Zvečer jo položim na bok in jo založim z zvito odejo, vendar se vedno, obrne na hrbet. Kadar je na hrbtu zelo krili z rokami, ko se prebuja. Ali moram toliko starega dojenčka obrniti na bok (vedno ko jo položim v posteljo jo dam na bok - ali moram še posebej vstajati in jo med spanjem obrniti na bok) ali jih pustite na hrbtu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obračanje na hrbet
5.4.2009 20:00:57   
J.L.
ji že paše na hrbtu, če se obraća. pa še priporočajo zaradi hrbtenice.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2009 20:02:21   
Anonimen
Naša se je pri 1 tednu že sama zmuvala iz boka na hrbet. Pač ni hotela spat drugače. Tako je spala do 7 meseca, ko je sama začela spat na boku, kasneje pa na trebuhu. Eni hočejo spat na trebuhu od začetka, eni na boku, eni pač na hrbtu.

Prvi teden sem se trudila pa vstajala sred noči, da sem jo obračala, sam je blo vse zaman.user posted image Ti svojga kar pusti, očitno mu tako paše.user posted image

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 5.4.2009 20:05:41 >

(odgovor članu abc123)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2009 20:04:23   
slovenka
Naša je bila mogoče 6 tednov na boku - ko sem jo široko povijala, potem pa na hrbtu. sedaj je stara 9 mesecev pa se sama zmeraj obrne na trebuh in tako spi...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2009 21:29:39   
sanelaa
Naš se je tudi že pri dveh mesecih obračal na hrbet in sem ga tako pustila. Brez problemov. Zdaj pa se iz hrbta obrne na bok, potem pa na trebuh. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2009 23:06:07   
dejzi
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Naša se je pri 1 tednu že sama zmuvala iz boka na hrbet.

Naša enako, čeprav je bila založena. Sem jo pustila na hrbtu, kaj pa naj. Ji je pač tako pasalo. Zdaj pri 8m pa se je začela na bok obračat, na trebušček pa bolj malo.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?