|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obračanje lulčka
2.8.2009 22:20:18   
anika87
A obračate kaj lulčka oz. ali pazite kam je obrnjen, ko previjete, ali je kar kam pade, pade. Se mi zdi, da je nam lulanje prišlo prek zgoraj nad bok, ker sem premalo zategnila pleničko, pa enkrat sem opazila, da je imel lulčka obrnjenega na gor, drugače pa nisem gledala. Zgodilo se nam je pa že ene 4x tako.
A obračate lulčka dol?

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obračanje lulčka
2.8.2009 22:23:57   
PC Baby
Ja. Tako so nam rekli v materinski šoli in ko pozabimo - sakoraj vssakič pride do nesreče. user posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2009 22:24:28   
Anonimen
če ni obrnjen navzdol, kar ponavadi je, ga popravim.

(odgovor članu anika87)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2009 9:44:45   
Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

če ni obrnjen navzdol, kar ponavadi je, ga popravim.

Enako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2009 12:24:42   
lexl
Lulček mora biti vedno obrnjen navzdol. Mali je star 2 leti in še nikoli mu ni iz planičke nič  ven priteklo.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2009 12:52:33   
yelci
Nekaj mescov nazaj je mel moj sincek zelo vneto ritiko-glivice.Pediater mi je reku,da mora bit lulcek vedno gor obrnjen,kao,da se blato in urin ne pomesata in,da ne pride do vnetja.JAO,SKOZ JE BIL POLULAN.Zdej ga vedno dol obracam in je mnogo boljeuser posted image  

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2009 13:54:25   
Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: yelci

Pediater mi je reku,da mora bit lulcek vedno gor obrnjen,kao,da se blato in urin ne pomesata
/quote]

Plenici je pa res vseeno, ali sta blato in urin pomešana ali ne. user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2009 15:20:28   
Hope2
Star bo 9 mesecev in mu še niti enkrat nisem popravila lulčkauser posted image . Zakaj pa bi, saj itak pade dol, gravitacijauser posted image . b

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2009 22:21:36   
sye
yelci a maš Šuštarja?

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2009 18:53:15   
yelci
Ma ja,je nadomescal naso pediatrinjo,k je na bolniski.Je mel par teorij,zakaj ma vneto rito,kao naj bi bla kriva moja utrujenostuser posted image ...bla,bla,bla.A ga poznas?

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2009 19:12:20   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Star bo 9 mesecev in mu še niti enkrat nisem popravila lulčkauser posted image . Zakaj pa bi, saj itak pade dol, gravitacijauser posted image . b

Se podpišem! Pri nas je popolnoma identično, le da je pikec star 5 mesecev. user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.8.2009 22:06:06   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Ja ne vem no... Včasih mu kar lepo štrli v luft in ga mimogrede s pleničko, ko ne gledam, obrnem proti gor. Sicer pa - če ležiš na hrbtu je gravitacija lahko v katerokoli smer, a neuser posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2009 22:10:14   
gloria
...nam so pa rekli da se več ne popravlja kot včasih in jaz to ne delam in je čisto ok...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.8.2009 23:12:26   
sye
poznam ga ja, je men tud take teorije prodajal, pa smo ga zamenjali.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?