|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obračanje
29.6.2005 20:38:20   
corfu
odkar je naš tamal pogruntov obračanje iz hrbtna na trbuh, zdaj spi v vseh možnih postavitmah, tud na trebuhu z glavo v jogi...prej pa je spal samo na hrbtu, do enega tedna nazaj, mislim.

Naj me kaj skrbi?Sem kr živčna, ko ne vem kako pristane ponoči, kje na nos po možnosti!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   obračanje
29.6.2005 20:42:57   
viv_
corfu - kar brez skrbi. pri 5 mesecih že toliko obvlada svoje telo, da se ne bo kar zadušil...

pa lahko noč :)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   obračanje
29.6.2005 20:46:17   
Nikica
Tudi pri našem je tako, pa ga zato ves čas kontroliram, ampak verjetno brez potrebe.:zmeden:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   obračanje
29.6.2005 20:48:03   
eva1
Naš je včasih čist zarit v jogi, pa kaj nej-mu obrnem glavco, pa ga spet čez nekaj časa najdem tako! Sej se ne bo kr zadušil-upam!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   obračanje
29.6.2005 21:41:26   
afrika
Hojla, corfu!
Najina sta enako stara, ane? No, Lan se je tut ravno pred enim tednom naučil obračati...se tut čudim vsak dan novim položajem, ki jih izumlja. Včasih rit v luftu, drugič pozabi roko pod trebuhom... pa ko ga dam v pojstlco, ga najdem obrnjenega za 180 stopinj in zavlečenega v (sicer oblazinjen) rob postelje...pa vedno ga dam na bok/hrbet, pa se vedno obrne na trebuh...in se mi zdi, da odkar je bolj spreten v iskanju položajev, tudi bolje spi. Me nič ne skrbi, saj vidim, da obvlada stvar. Tudi tvoj jo, brez skrbi! Podnevi pa ga imam zdaj dosti na tleh, ker se suče kot vrtavka okoli svoje osi in se na tak način premika...zdaj si že lahko sam izbira igrače...pravi sonček je...vsak dan me preseneti z novo foro...

...in seveda da ne pozabim...ČESTITKE :bravo:tvojemu sončku za napredek!!!

Mirno spančkajte:)!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   obračanje
29.6.2005 21:45:21   
corfu
Čestitke tudi Lanu, za nove podvige!!! kako ti naši otroci hitro napredujejo!!! Bravo za naše sončke!:bravo::bravo::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   obračanje
29.6.2005 23:31:43   
zi&mm
No, ko smo že pri obračanju naj vam še jaz povem svojo mini zgodbico ;) Žiga je namreč danes pred kopanjem ležal nag na trebuščku in glej ga malega zlomka prvi zasuk nič, drugi zasuk in se obrne na bok in takoj zatem na hrbet, pa ga spet postavim na trebuh in čez minutko je bil na hrbtu v prvem poskusu že :sloncek::bravo: je pa star šele mesec dni tako da od zdaj naprej moramo biti previdni...ko ga pa dam zvečer na bok spat ga itak vedno najdem na hrbtu...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?