Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
obračun zadnjih 12 mesecev... 2.3.2005 12:45:29
|
|
|
|
majča
|
vem, da je tema že 100x bila načeta, pa vseeno.. imam dve vprašanji: 1. me zanima, kako se šteje tistih 28 dni pred PDP... vsak dan, ali samo delavniki (torej brez nedelj, sobot,...) 2. če imam 21.05.2005 PDP, kdaj moram potem nesti papirje na socialo... lani sem namreč delala še pripravniško in bi zato rada, da bi mi čimveč mesecev obračunali kot že "ta veliko" plačo... a lahko dam še marec vpisati kot plačo in bi potem pač kasneje kot 60 dni pred PDP nesla papirje na CSD.... Joj, a sem zakomplicirala?? Prosim za pomoč, če lahko LP, Maja
|
|
|
|
obračun zadnjih 12 mesecev... 2.3.2005 12:48:54
|
|
|
|
Mina1
|
1: žal se šteje s sobotami, nedeljami in prazniki vred;) 2: na CSD neseš papirje 60 dni pred terminom poroda;)Itak se šteje povprečje zadnjih 12-tih plač neglede na vse skupaj. A bo? pa-pa, Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:
|
|
|
|
obračun zadnjih 12 mesecev... 2.3.2005 13:07:37
|
|
|
|
ninocka
|
Jst mam pa mal čuden primer, ampak mogoče bo kera vedla... Na porodniško grem avgusta, tko da mi zadnjih 12 plač pade do avgusta ali julija 2004. Takrat nisem imela nobenih prejemkov, oktobra pa sem dobila poračun plač za par mesecev, kar je izkazano kot plača oktober, znesek je pa ogromen. Pa se bojim, da mi bodo zdej na CSDju kej komplicirali. Sicer sem prebrala v zakonu, da se ti štejejo vse bonitete, nagrade, izredni prihodki, ampak... Od oktobra naprej dobivam (normalno) vsak mesec plačo. A ima kakšna podobne izkušnje? Hvala za odgovore in LP, :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?