|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obnašanje 2letnice
19.3.2011 15:38:59   
leo**tia
doma imamo pupo staro 2leti...naj povem da je včasik nemogoča...recimo z bratecom se non stop kregata,mlatita ...bratec je star 6let...ona mu nagaja..ko si složi kocke ali kaj,pride mala in brsne noter...ko pa jo udari je celo drenje...ona pa ne more ostati nikomur dolžna...udari ga nazaj,uščipne,ali kaj podobnega..in ne popusti...njena  mora zadnja bituser posted image user posted image user posted image ,,,,al pa pri mizi ko ji jezik pokaže mu je že 1krat vrgla kozarec v glavo...katastrofa.-..nit v miru ne morejo jestuser posted image user posted image danes so se spet začeli nekaj kregat in ko se vidla da hoče brata ugrist sem jo dala proč od njega..in ko ni več znala kaj naj naredi je od čemerov ugrizla za rožouser posted image ...je res taka trdoglava,pa tudi živec...a je to zdaj tako obdobje??ko je sam je pridna..ko pa pride tavečji iz šole je drenje od 14ure pa do 21 ko odidejo spat...VSAK DAN...niti za minuto jih ne morem pustit same
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obnašanje 2letnice
19.3.2011 15:43:05   
Barbara_L
Ti si šef, ti povej, kako bi se morala obnašat in postavi meje, sicer se ti bo zmešalo. Tako je, 2-letni otrok ne ve, kaj naj bi bilo lepo vedenje, ti jo nauči.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.3.2011 15:44:52   
medipu
Tudi moja sedaj 3 letnica je imela podobno obdobje, včasih pomaga, če dobi "pomembno" zadolžitev ali opravilo, npr. pomoč pri lažjih opravilih v kuhinji in potem pohvalo kak je pridna in odrasla. Saj je tudi cilj njenega "nagajanja" biti v centru pozornosti, tak jo je potrebno v to postavit, hkrati pa zaposliti in pozabi na ljubosumje do starejšega bratca. Lahko pa mu pomaga pri določenih opravilih... vsekakor pa to obdobje mine in potem so eno obdobje nerazdružljivi in ti s tem kravljajo lase, ko preveč skup potegnejo... Mami mirne živce pa bo šlo.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.3.2011 15:51:11   
leo**tia
saj ko jo on udari in mu hoče vrnit,jo pač preusmerim..pač nekaj ji povem naj mi pomaga to in ono...ampak ne...trmari in na vse načine hoče vrnit..če pa že ne more,pa mu vrne čez 1uro ko jaz pozabim že da so se kregali....in pol spet jovo na novo...on njo nazaj,ona skoči z nohtami na nejga,,,tak da jih je potrebno vleč narazen..starejši pa tud ve kako jo lahko razjezi...samo jo pogleda in mala že ve kolko je ura in se že dere in stvari mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu medipu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.3.2011 8:25:30   
krtekxx
Meni zgleda popolnoma tipična 2-letnica. Enaka naši, ki mora "v red" spravljat starejša bratca. Neprestano jima podira stvari, krade igrače in druge rekvizite, ju tepe...posredujemo le, kadar postane vse preveč agresivno. Velikokrat tudi ona marsikaj dobi nazaj in počasi odrašča. Mi se zaradi njenega obnašanja v resnici sploh ne sekiramo in se nama zdi normalno za njeno starost in položaj (najmlajša). V vrtcu je pa menda angelček.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.3.2011 14:07:30   
ksenjaka
Naš mali je isti.... pomaga mu le ampak res samo še več pozornosti in ljubezni. "pomembne" zadolžitve so res dober trik :).

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2011 15:16:24   
hedviga
naša sta oba taka...user posted image user posted image  no, en časa je bil samo Miha "problem", zdaj je razvoj dohitel še špelo. in je kreg in jok in stok in metanje in ni da ni... In najboljpa zadnje čase je, da jim kaj "tupim" onadva se mi pa režita... Bolj se jezim, bolj se smejita...Aaaaaaaa ....

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu ksenjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Naj gre otrok v šolo?
Preden naženete ta isti strah v kosti vašega malčka, poskusiti sami ugotoviti, česa vas je strah in zakaj pomisleki. Je ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......