|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblekice za dojencka
9.10.2004 16:23:06   
KIRA
Eh, ne vem, kaj naj recem. Sem bla prejsnji teden na Madzarskem, v Soboto seveda, v Lentiju. Po 4 letih!
No in sem sla kupit oblekce za mojo tamalo. Pa sem bla ful presenecena, da imajo se vedno tako nizke cene, ceprav so ze v EU, kot mi.
Splaca se nakupovanje na stojnicah, ne v butikih - ti so tako dragi kot pri nas. Kupila sem kar enih par kompletkov in moram rect, ceprav je Madzarska na "slabem" glasu zaradi kvalitete robe - da se moja bojazen ni potrdila.
Z oblekcami sem ful zadovoljna pa z izbiro tudi. Po moji oceni imajo dosti vecjo izbiro, kot pa pri nas! Eno ful lepo dekico sem kupila, med drugim, bla mi je tako vsec, da nisem mogla mimo. Za njihove razmere je 5.500,00 SIT oz. Forintov za eno dekico dosti, ker velike deke stanejo 2.000,00 SIT, ampak se mi je zelo dopadla, ker ima tako lepo racko gor, pa gobice, pa se in se, pa debela je in topla, da sem jo morala kupit. sem zadovoljna sama s sabo.

nasi trgovci tako ali tako dobivajo robo z Madzarske. To sem opazila, ko sem v eni izmed nasih baby trgovin kupila dva pajaceka. In kaj je pisalo na etiketi? Made in Hungary.
Evo. Pa sem se odlocila it v Lenti pogledat. Pri nas ne kupim cisto nic vec. Najcenejse, kaj sem pri nas vidla so ble ene hlacke oz. en stramplercek za 2.400 SIT. Tam pa za isto ceno dobis komplet (hlacke in jopico ali jaknico). Nasi grabezljivi trgovci res samo cene nabijajo. ccc...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oblekice za dojencka
9.10.2004 16:52:19   
lutka
jaz sicer nisem bila na Madžarskem,sem pa kupovala stvari v KIK-u,v Avstriji.Bila sem full presenečena:zmeden:.Ker imam dvojčke moram zelo gledat na cene.Bundice imajo po 10EU,hlače podložene 8EU,frotiraste srajčke 8EU,brezrokavnike,pulije,pulovre-vredu kvaliteta od8-10EU.Mislim da se splača,sploh če primerjaš cene,ki so pri nas:bravo::bravo:.
lp:muca:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oblekice za dojencka
9.10.2004 23:53:30   
Maja&Lana
Kik je tekstilni diskont, maš jih pa po celi Avstriji, npr. že v Celovcu jih imaš ogromno - prvi je že takoj ko prideš v Celovec - pred centrom na desni strani ceste.:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oblekice za dojencka
17.10.2004 13:12:50   
sandram
:bravo:Tudi jaz se strinjam s Suzi. Jaz za moja dva nadobudneža kupujem vse v Avstriji, in sicer v Gralli, kjer imaš na kupu prav vse trgovine(C&A,Takko,Kik,...).Cene? :love::love:Zeloooo ugodne. kot je že Suzi omenila, sedaj imajo veliko izbiro bundic in kombinezonov za 10EUR,termo hlače in jopice za 8EUR,...zelo se splača v glavnem.Že to da si naši ful marže gor nabijajo.Saj, si mislijo,kje drugje kot na otrocih se da najbolj služit...:(( Pa ne da perforiram tuje trgovce,le izplača se, pa četudi gre pri posamezni stvari za razliko od 1.000-2.000 sit, na veliko količino se pa to pozna,a ne?

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.