KIRA
|
Eh, ne vem, kaj naj recem. Sem bla prejsnji teden na Madzarskem, v Soboto seveda, v Lentiju. Po 4 letih! No in sem sla kupit oblekce za mojo tamalo. Pa sem bla ful presenecena, da imajo se vedno tako nizke cene, ceprav so ze v EU, kot mi. Splaca se nakupovanje na stojnicah, ne v butikih - ti so tako dragi kot pri nas. Kupila sem kar enih par kompletkov in moram rect, ceprav je Madzarska na "slabem" glasu zaradi kvalitete robe - da se moja bojazen ni potrdila. Z oblekcami sem ful zadovoljna pa z izbiro tudi. Po moji oceni imajo dosti vecjo izbiro, kot pa pri nas! Eno ful lepo dekico sem kupila, med drugim, bla mi je tako vsec, da nisem mogla mimo. Za njihove razmere je 5.500,00 SIT oz. Forintov za eno dekico dosti, ker velike deke stanejo 2.000,00 SIT, ampak se mi je zelo dopadla, ker ima tako lepo racko gor, pa gobice, pa se in se, pa debela je in topla, da sem jo morala kupit. sem zadovoljna sama s sabo. nasi trgovci tako ali tako dobivajo robo z Madzarske. To sem opazila, ko sem v eni izmed nasih baby trgovin kupila dva pajaceka. In kaj je pisalo na etiketi? Made in Hungary. Evo. Pa sem se odlocila it v Lenti pogledat. Pri nas ne kupim cisto nic vec. Najcenejse, kaj sem pri nas vidla so ble ene hlacke oz. en stramplercek za 2.400 SIT. Tam pa za isto ceno dobis komplet (hlacke in jopico ali jaknico). Nasi grabezljivi trgovci res samo cene nabijajo. ccc...
|