|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblekca za najstnico... za potep po Španiji
22.12.2010 21:47:13   
ada2
Rabim eno malo pomoč.... nečakinja  (15 in nekaj malega čez) gre aprila s šolo na izmenjavo dijakov v Španijo. Za božično darilo si je žaželela oblekco (ali pač nekaj) kar bi lahko tam nosila, da bi bila bolj "in". Jaz sem itak antitalent za modo, sto let za leseno žlicouser posted image , meni so čist ok kavbojke in puloveruser posted image , rada pa bi jo obdarila, ker je res zlata punca in mi ogromno pomaga. Prosim za kake slikce kaj taki mladi nosijo, kaj bi bilo "primerno" za Španijo.... help!

pa hvalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oblekca za najstnico... za potep po Španiji
22.12.2010 21:50:42   
Anonimen
Darilni bon za Zaro - in si spomladi kupi, kar ji je všeč, saj aprila ne bo ravno vreme za zimske oblekice...

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
22.12.2010 22:06:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: oblekca za najstnico... za potep po Španiji
23.12.2010 8:02:42   
naja17
Toel z DB je sicer fajn, ampak osebno ne maram daril pod smrekco v obliki bona. Kaj pa, če greš sama v Zaro in naj ti prodajalka nekaj skombinira, al pa desigualove cunjice so meni ful fajn odštekane, al pa kak benetton?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.