|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblacila za nosecnice- komisijska trgovina LJ?
16.11.2004 12:48:23   
Naja31
Zivjo punce,

a pozna katera kaksno komisijsko trgovino v LJ, kjer drzijo tudi oblacila za nosecnice?

Hvala
Lp, Naja:nosecka: 19t 3/7 in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.11.2004 12:55:00   
Dolina
Ojla,

nekaj rabljenih nosečniških oblačil imajo v trgovini na Mali ulici v Lj. Samo je izbira bolj "švoh". Meni ni bilo nič všeč.:(
Kakšne druge pa ne poznam.

Lp, Dolina

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2004 13:07:04   
Karina&Laura
Živio, posredujem ti link:

http://users.volja.net/dbkrstic/, drugač pa ti priporočam male oglase tu na ringaraji, jaz sem skoraj vse tu kupila

lp

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2004 13:12:59   
Karina&Laura
Živio, posredujem ti link:

http://users.volja.net/dbkrstic/, drugač pa ti priporočam male oglase tu na ringaraji, jaz sem skoraj vse tu kupila

lp

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2004 15:36:49   
Dolina
:(( Zgubila sem listek z naslovi. A ni Mulc na Celovški?? Sem na ta drug forum enkrat pred kratkim napisala (Oprema...).

Lp, Dolina

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2004 15:38:24   
Dolina
Aja, kako ste pa z ženskimi nogavicami (žabami)? A uporabljate prav nosečniške (kje se jih pa kupi)? A bi se dalo z večjo številko navadnih preživet? Kakšne so vaše izkušnje? Mene namreč že mal zebe...:(

Lp, Dolina

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.11.2004 15:44:29   
janja
Trgovina Mulc je v Šiški na Celovški cesti. V bloku blizu Stare cerkve (med Lekarno in banko oz. optiko Pirc). Se da zraven parkirat. Telefona pa nimam.

čau, Janja

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2004 15:45:03   
Pinja
Ja trgovina Mulc je pri Stari cerkvi v Šiški, pa žal nima telefonske. Imam pa od trgovine Smrkolin ki je nasproti Avtomontaže v Šiški in je glih tko komisijska, upam, da ti bo v pomoč.

01/507-47-27, Celovška 179

lp :sloncek:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2004 15:52:38   
Anonimen
Dolina, v Leclercu imajo nosečniške najlonke, stanejo okrog 800 sit, smao niso bohvekaj.:zmeden:

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2004 16:13:09   
BONI*
Ker sem do nedavnega živela v neposredni bližini Mulca, naj povem, da je trgovina res na Celovški in sicer iz smeri iz centra na levi strani ceste. Moraš pa prečkati še križišče malo naprej od Stare cerkve (na vogalu je slaščičarna Jagoda). Trgovina je potem v prvih stanovanjskih blokih ob cesti v spodnji etaži.
Je pa kar dobro založena (za tako majhen prostor kar preveč). Jaz sem tam kupila banjico in Sangenic.

Lp, Boni

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2004 16:15:35   
BONI*
Pa še to sem se spomnila! Telefon definitivno imajo, ker vem, da se kar dosti dogovarjajo z strankami kar po telefonu (sem bila priča!). Samo številke pa tudi jaz ne vem. Vprašajte na informacije.

Lp, Boni

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.11.2004 21:11:24   
neni
Zdravo!:nosecka:
Mene pa zanima, če mogoče katera ve, kje je trgovina Utrinek, ki tudi prodaja rabljena oblačila za nosečnice v Lj in to po normalnih cenah.

lp Neni:rozica:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?