|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblacila za majhne in suhe - KJE?
23.8.2007 23:14:36   
Anonimen

Kje v LJ bi lahko nasla hlace in srajce za majhne in suhe? V Orsayu srajca prevelika, H&M itak, Tailly Weijl grozne cunje, New Yorker vsaj nic pametnega, kar se hlac tice ... Skratka, iscem klasicne ne sportne oz prej elegantne hlace, najraje crne ali rjave ali bez, ne svetlece in iz kakih cudnih materialov in navadno belo srajco, telirano, ne otrosko. Ker imam poln kufr otroskih sportnih hlac...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oblacila za majhne in suhe - KJE?
24.8.2007 7:10:10   
mojsoncek
Tudi mene to zanima in ker pri nas ponavadi ne nejdem nic pametnega, pristanem v Italiji.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.8.2007 7:21:17   
sayuri
Riba, v zgornjem delu H&Ma si kaj pogledala? Včeraj sem jaz malo firbcala in imajo veliko oblek št. 34, 32. Tko da...to se mi zdi zelooooo majhno. user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2007 8:06:00   
Naty*Taja
Ribica, kaj pa v kakem Naf naf, al pa Sportina - se mi zdi, da imajo tam ful male številke, oz jaz ko imam večjo, zase nikol nič ne dobim - tudi ko sem nosla 40! No po moje bi se tam kaj našlo. Drugače pa k kaki šivilji.

MONTIGNAC

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2007 8:14:45   
Splet.Ka
Uf, Ribica. Jaz sem sicer majhna, suha pa definitivno neuser posted image . Tako da moram vedno kupiti večjo številko, pa potem dam skrajšat. user posted image

Cvetim...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2007 9:47:21   
Anonimen
Sayuri, ne me spominjat na Divided user posted image  Sem probala hlace lanene st. 32 - kot da bi si oblekla kaksne hlace za klovna, ki stojijo stran od tebe .. + predolge 15 cm user posted image  Mater mam kratke noge user posted image

Otroskih cunj imam poln kufr, majcke sicer lahko kupim na odraslem (na otroskem itak ni nic oprijeto, grrr), srajce so pa spet utopija. Otroske H&M srajce pa niso telirane, ampak siroke, kar me pa moti user posted image  

Danes grem se v Emporium gledat. Zara ma itak predolge in presiroke hlace, Sportina ima poleg Tailly-ja samo se Tom Tailor (velike stevilke) pa Morgan (cudna moda), pa mogoce se dve orto drage znamke. Ze itak mi je najvecja groza dat 50€ za hlace, ampak kaj nej, ce so mi koncno ene prav (tako sem si kupila pozimi hlace v Top Shopu) user posted image

LP

(odgovor članu Splet.Ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2007 12:38:13   
zverinca
Enkrat sem zasledila da si iz Šiške, nede? user posted image

Pri banki na Celovški v Šiški (malo naprej od stare cerkve, v smer KR) pri semaforju, je ena fajna mala trgovinica z metrskim blagom in še super šiviljo imajo.
Jaz sem si kak mesec nazaj dala delati tam hlače in krilo, pa sem za obje skupaj dala 50€ z delom vred! S tem da sem velika in je več blaga, kakor bi ga rabila ti.

Meni se to ne zdi veliko, glede na to da mi je ulito, pa nobenih živcev nisem zgubljala s pomerjanjem.

Svetujem ti, da greš mal povprašat ;)

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2007 12:55:28   
Anonimen
Zverinca, se nikol opazla user posted image  Moram pogledat naslednjic, ko greva z Luno tam mimo. Ce nic ne najdem, bi sla pa res mal povprasat kaj in kako.

LP

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.8.2007 13:41:02   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Sem probala hlace lanene st. 32 - kot da bi si oblekla kaksne hlace za klovna, ki stojijo stran od tebe .. + predolge 15 cm user posted image  Mater mam kratke noge user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Vidiš, jst mam pa probleme s predolgimi nogami in ne dobim podaljšanih hlač. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2007 15:58:33   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image user posted image user posted image user posted image  Vidiš, jst mam pa probleme s predolgimi nogami in ne dobim podaljšanih hlač. user posted image user posted image user posted image

Jaz ti šenkam vse moje odrezke, vsakič gre kakih 10-15 cm hlač pročuser posted image .

Cvetim...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2007 18:05:00   
arielca
Ker imaš očitno res problem s hlačami, si kupi take, ki ti bodo v pasu OK, glej, da ti bo kroj všeč in jih daj skrajšat. To ni noben velik strošek. Moja kolegica, ki je majhna in suha jih kupuje v Clarku in jih daje krajšat.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.8.2007 10:42:15   
Anonimen
Zverinica, sem se vceraj zvecer spomnila, na katero trgovino mislis. Jaz sem skoz mislila, da mi govoris za drugo stran ceste user posted image  To z blagom pa poznam, grem ene parkrat na teden mimo, ko greva z Luno v Tivoli.

No, skratka, NASLA SEM HLACE user posted image user posted image user posted image  Top Shop, 42€ user posted image  Črne, klasicne, cez rit prav, v pasu mal stran strli, ampak to itak vecina - bom mal gumbe prestavla pa en pas si moram se kupit, skrajsat jih bo treba pa kak cm ali dva, tolk, da ne hodim po njih. Imajo pa zdaj moje hlace, za katere sem dala decembra 11.000 sit za 10€ user posted image  Ampak ok, nimajo moje stevilke.

Ej, zverinica, v Top Shopu in v Dorothy Perkins imajo TALL modele - so podaljsane hlacnice. Za crne hlace vem, da jih imajo ful razlicnih krojev, pa se v DP so hlace po 25-30€, v Top Shopu pa okrog 45€.

LP

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.8.2007 11:56:04   
karamela
Imam čist enake težave. Groza... Sem pa zasledila in si tudi kupila nekaj stvari v Orsay v BTC, pa tudi v Mia butiku par cunjic.., vendar pa moram vedno krajšat hleče, pa tudi velikokrat oblekce malo zoožat, tudi če kupim št. x ali xs odvisno od modela.

Sem tudi preko teh raznih katalogov naročila št. 32 in 34 parkrat, pa je vse od mene stran viselo.... Tako da ne kupujem  več ničesar, če ne probam...

Predno sem rodila in sem bila še bolj suha kot sedaj pa sem imela eno šiviljo, ki mi je po meri sešila par oblekic in hlač...

Če najdeš kako trgovino, s ful izbire majhnih številk  pa se priporočam da mi sporočiš ..... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.8.2007 12:31:19   
Anonimen
Karamela, otroske user posted image  Pa se to je meni lahko kaj presiroko in predolgo user posted image  Sploh kak Benetton, ko delajo take hlace, da moras imet 3km boke, da ti je prav user posted image

Ja meni je v Orsayu vse preveliko - sem probala srajco, mi je stala 5 cm nad rameni, ce sem si cez joske prav nastimala user posted image  Medtem ko mi ima pa npr Zara te basic majcke s kr. rokavi (polo ovratnik) pa prekratke user posted image  Pa basic s 3/4 rokavi so tudi malo kratke. Kr neki. H&M ima pa ful dolge, ampak mi je XS navadna majcka tam prav.  

Zaenkrat sem res edino v Top Shopu nasla ok hlace, edino cena mi ni vsec (meni se itak zdi grozno dat vec kot 20€ za hlace user posted image ). Tailly Weijl imam sicer ene tricetrt hlace, samo so mi najbrz mal predolge, so mi pa v pasu prav (pa so spet drage - mislim, da so bile 9.990 sit pred letom in pol), navadne, dolge kavbojke v Tailly Weijlu bi pa spet hodulje rabila user posted image  Pa ce je raven kroj, se lahko krajsas, hlace na ''zvonec'' pa malo tezje, ce moras tem nekje pod koleni odrezat user posted image  Korenckastih pa ne maram. Grozna moda je po teh ta novih trgovinah, komaj kaj klasicnega, krojenega spodaj na ven, najdes user posted image  Se navadne bele srajce skoraj ni user posted image

(odgovor članu karamela)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.9.2007 16:35:19   
Naty*Taja
Za neki je pa le dobro bit malo bolj okrogel! user posted image  user posted image  

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 12:54:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Branje knjig
Marogica

Kako pogosto berete knjige?

vsak dan (23%)

včasih (29%)

zelo redko (34%)

ne berem knjig (14%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!