Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 13:55:25
|
|
|
|
bskrle
|
Če boš šla po trgovinah, boš hitro ugotovila,da se ti ne splača vse kupovati v eni. Za novorojenčka je ugodno in poceni Leclerc in HM, KIK. Posebej manjši BC imajo včasih grozljivo slabo izbiro (samo roza ali modro), če nimajo ravno akcije.
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 15:39:17
|
|
|
|
Maleal
|
C&A,H&M,BC,Pikapolonica,Aladin.
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 16:58:19
|
|
|
|
despero
|
Jaz sm šla včeri v btc v Iano in sem tam nakupila nekaj luštnih zadev. Imajo dobro izbiro iz organskega bombaža prav dobre body-je na preklop pa spalne vreče in še ostalo mi je bilo všeč, ker ni blo sam v modri za fantka, ampak je blo tud neki zelni pa oranžni. V BC je blo bol vse v modri barvi pa vse zgledal klasično.
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 19:22:59
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina C&A,H&M,BC,Pikapolonica,Aladin.,Zara..več se ne spomnim trenutno
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 20:08:27
|
|
|
|
*bubi*
|
jaz sem za prvega kar nekaj kupila v Mothercare, ki ga žal ni več v SLO.
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 20:10:30
|
|
|
|
frutka_
|
Po količini nakupa : Okaidi (vrhnja oblačila) H&M (bodije, pižame)
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 9.3.2009 11:36:07
|
|
|
|
mateyka
|
največ Laredoute, kataloška prodaja (na švedskem majo tudi online trgovino in njihove stvari so zelo kvalitetne in ugodne )
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 9.3.2009 12:55:29
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka največ Laredoute, kataloška prodaja (na švedskem majo tudi online trgovino in njihove stvari so zelo kvalitetne in ugodne ) Meni se zdijo kar drage. Je na Švedskem ceneje?
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 9.3.2009 13:24:56
|
|
|
|
_KAJA_
|
Ojla. Mi smo skoraj vse kupovali v BC in še zdaj, ko je stara 3mesece. Je res fullll kvalitetno pa tut izbira je dobra.
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 9.3.2009 14:29:56
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Mothercare, Next, H&M, C&A, Kik, Marks&Spencer, Obaibi ... pač kjer sem videla kaj meni všečnega, sem kupila. Daleč najboljša kvaliteta pa je Mothercare in M&S.
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 10.3.2009 14:18:12
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR IZVIRNO SPOROČILO: mateyka največ Laredoute, kataloška prodaja (na švedskem majo tudi online trgovino in njihove stvari so zelo kvalitetne in ugodne ) Meni se zdijo kar drage. Je na Švedskem ceneje? frutka, ko smo mi kupovali so bile ugodne. zdaj je možno, da je drugače, + tečaj krone se je zdaj spremenil.. takrat sem npr. dala za 3 bodije cca 8-9 eurov, pa so še zdaj kot novi in na splošno majo njihove stvari lepše in močnejše šive (npr. sparkijevi se niti primerjat ne morejo).
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?