|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblačila za na 21°C
14.3.2007 8:04:46   
crci06
mi smo sicer malo premladi za vaš forum, vendar izkušnje imate pa ve...
kako obleči trimesečnika za na 21 stopinj?
Do zdaj je imel dvoslojno zgornji del + hlačke, za na sprehod pa še jopico ai pa še eno večjo trenerko  povrh in v zimsko vrečo.
Zdi se mi, da bo danes, ko je v Portorožu napovedanih 21 stopinj to absoluutno preveč, pa ne vem, kaj na odstranim.
Samo v spodnjo trenerkico + odpeto vrečo?

Kako pa poleti? Ali mora otrok pri pol leta tudi še imeti večslojna oblačila, ali takrat že sam regulira toploto?
Kdaj v kratke rokave?

Hvala, hvala!
Na izkušnjah svet stoji :)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: oblačila za na 21°C
14.3.2007 8:15:41   
srki
Jaz sem ga oblekla v bodi s kratkimi rokavi, čez kakšen puloverček in bolj tanko jopico.

Za vrečo je absolutno preveč.

Poleti pa res ni treba preveč oblačit. Jaz sem ga imela pri treh mesecih, ko je bilo poletje, samo v bodiju s kratkimi rokavi, pa v vozičku. Pa še to je bilo skoraj preveč, ker je bilo res svinjsko vroče.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2007 8:22:29   
eva1
Jaz sem imela včeraj našo pomoje kr preveč oblečeno-bila ja v bodiju, čez je imela tanek bombažen pajacek(res tanek), potem pa še če zdebelejši komplet-tak topel! Pomoje ji je blo prevroče, zato bo danes manj oblečena,če bo tut tok toplo! ja poleti če je vroče pa čimmanj-kakšen bodi brez rokavov...sej ko se začno potiti(to je okoli 6 tednov) začno tudi sami regulirati temparaturo! Tako da ni panike! 

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2007 8:27:38   
asso
Jaz sem včeraj pri 22°C na Primorskem imela ta malo (6 mesecev) v body z dolgim rokavom, čez tanjša majčka, spodi hlače na naramnice in nogavičke. Ko sem jo imela v rokah na soncu.
Ko sem jo dala v voziček sem ji dala čez še eno pliš majčko (namesto bundice) in pokrila s pliš dekico. Hodili smo tudi po senci, kjer je mal bolj hladno in če leži pa sploh.

V kratek rokav lahko kar kmalu pri 25°C, samo je še vedno dobro, da ima spodi body s kratkim oz. brez rokavom. Priporočilo moje pediatrinje. Da je hrbet pokrit in če se spoti, da vpije.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2007 9:51:06   
lojzika
Vrečo lahko po mojem pospraviš pa ga obleči enako kot sebe oziroma en tanek body več

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2007 9:59:39   
Putka
Jaz sem mojo oblačila tako kot sebe, pa vedno je bila tanka odejica zraven, za vsak slučaj. Sploh na soncu se je temno moder voziček precej segrel..

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.3.2007 22:08:38   
eya
Od 3 mesecev dalje lahko malo oblačiš tako kot sebe. S tem, da moraš vedeti, da če ti potiskaš voziček, je mali vseeno malo bolj hladno kot tebi, ki še migaš zraven.

Najbolje, da jo oblečeš večplastno in potem slečeš, če vidiš, da ji je prevroče.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2007 7:30:02   
crci06
jao, jao...
komplet voziček sem imela v avtu že od predvčerajšnjim, tako, da se je v bistvu v Portotož peljala tudi zimska vreča... mi je bilo prav smešno. Sem že pozabila kako je na morju.

Otrok je bil v v vozičku v 1 bodiju in 1 hlačkah, imela sem pa še veliko za oblečt in pokrit, pa ni bilo potrebe, ker je bilo ful lepo vrooče. Manjkal mi je edino klobuček, ki je pa ostal doma user posted image

Hvala za pomoč. Me prav zanima, kako bi jaz med zimo spakirala za v tople kraje?
Ene 3 flise in nekaj toplih nogavic, za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?