Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
oblačila za dvojčke-par 25.8.2006 22:38:09
|
|
|
|
tajtaja
|
Moji dvojčki so stari pet mesecev, pa se mi je že nabral zelo zajeten kup oblačil, ki sta jih prerasla. Ker sta nedonošenčka, smo začeli z oblačili št. 50, prerasla sta pa že tudi št. 56 in 62. Sta punčka in fantek, nekaj oblačil je enakih, nekaj jih je istih le v roza in modri barvi, nekaj pa povsem razlličnih. Prav hudo mi je za njimi, saj so bila vsa na novo kupljena, nekatera oblečena le enkrat ali dvakrat. Prodam res po zelo ugodni ceni, morda za paket pleničk ali dva.
|
|
|
|
RE: oblačila za dvojčke-par 26.8.2006 11:30:14
|
|
|
|
tajtaja
|
A ste res vsi tako bogati, da noben nič ne rabi? Kar ne morem verjet!
|
|
RE: oblačila za dvojčke-par 26.8.2006 11:38:29
|
|
|
|
Anonimen
|
olja ja jz bi jih kuj vzela samo že sama imam goro oblačil tko da bo to res preveč pa tud placa nimam.. mal počakaj sigurno bo katera še prebrala in ji bo prav prišlo:)
|
|
|
|
RE: oblačila za dvojčke-par 26.8.2006 13:01:58
|
|
|
|
tatam
|
Jaz pričakujem .Od prej imam že kar precej oblačil,a bi kupla kaj enakih za oba-tega nimam. Tajtaja,pisala sem ti na ZS.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.