|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblačila kupljena pri Neckermanu
18.4.2005 10:40:25   
Majči
Zanima me, ali je katera od vas že kaj kupila za nosečnice preko kataloga Neckermann in ali je bila zadovolna s kvaliteto?
Jaz sem pred dnevi dobila katalog, je kar nekaj lušnih zadev in tudi kar ugodne cene pa me zanimajo vaše izkušnje!?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.4.2005 10:42:28   
Teni_
Jaz sem si pred kratkim naročila ene hlače, samo še ne vem koliko bodo kakovostne, ker sem jih do zdaj imela 3X gor, so pa zaenkrat fajn. Pa še poceni.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.4.2005 10:44:24   
Majči
A si to vzela tiste bež z zgornjim zavihanim delom pri trebuščku? Tudi jaz se odločam da bi jih - kakšen material je? So lahke in bodo za zdaj nosit? Jaz sem zdaj v 12 tednu in so me ravno pred parimi dnevi zažele tiščat vse moje hlače......

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.4.2005 10:56:48   
Teni_
Naročila sem si te, samo črne.
http://www.neckermann.si/article.asp?docid=388564&class=000100040022

So super za nosit za zdaj, pa se mi zdi, da tudi za poleti, ker so full lahke, pa take hladne. Mislim, da piše zraven kakšne material je. Ne vem na pamet.

LP,
Mojca :nosecka:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.4.2005 10:57:49   
Grascakinja
Jaz sem kupila obe srajčki in polo mikico z modrimi črtami, oboje je odlično za nosit, dober kroj in material. Razen kratkih majic, te so pa iz slabega materiala in sem jih poslala nazaj.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2005 11:02:01   
anckabancka
Jaz sem vzela te bež hlače iz kataloga. Naročila sem številko 38, drugače sem imela pred nosečnostjo št. 38-40. Kljub temu, da sem se do sedaj zredila za devet kil, so mi te hlače št. 38 še vedno prevelike in sem jih poslala nazaj, da mi pošljejo nove, manjše.

Drugače mi je material ful všeč, vsaj zgleda zelo trpežen in bodo hlače dale skoz sigurno še kako nosečnost.

Majči, sam ne vem če ne boš mogla še kak mesec počakat, da ti trebušček še malo zraste. Poskusi kombinirati z navadnimi hlačami, sam večje številko. Pa itak bo kmal poletje in boš lahko oblekce nosila. Hlače ti bodo pa prav prišle jeseni.

Anči:muca:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2005 11:45:22   
bambi
Ja, tudi jaz sem si naročila tiste hlače, za zavihat, samo črne.... In to številko 36, ko pa sem jih dobila me je skoraj kap..... so mi zelo prevelike, ampak žal manjših nimajo, zato bom morala kakšna 2 meseca počakati..... so pa zelo fajn in zelo lahke.....

LP Bambi

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2005 11:56:49   
Majči
Bambi, koliko pa si imela konfekcijsko številko pred nosečnostjo? Jaz zdaj sploh ne vem, kolk velike naročiti?

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2005 12:00:12   
Anhelo2
Te Neckermanove cotke so takšne kot da bi bile nosečke pravi :sloncek:. Takooooooooo hudo velike!! Tak da je potrebno res paziti kero št. naročiš.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.4.2005 12:07:16   
bambi
Ja, velika sem 1,68 m, pred nosečnostjo sem imela 52 kg in konfekcijo 36, hlače včasih tudi 34...... Sedaj me je pa prav šokiralo kako so te nosečniške številke velike :zmeden::zmeden::zmeden: 36 je tako in tako najmanjša, pa še te so za :sloncek:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2005 12:35:36   
Majči
A res, da so tako velike številke. Jaz sem imela pred nosečnostjo 42 konf. številko, pa sem zdaj hotla naročiti 44 a vidim, da bi naredila napako. To pomeni, če sem vas dobro razumela moram naročit 42 ali pa 40!?
Kaj pa dolžina - vam je bila prav? Ste morale kaj krajšat?
Tudi jaz sem visoka 1,69.....pa upam, da bi mi bila dolžina prav!?

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2005 13:06:13   
Teni_
Meni je dolžina super, sem pa visoka toliko kot ti. Ja, so malo večje številke, ker sem si jaz naročila še eno št. večje, ampak saj, ko se bom malo razlezla pa bo.:)-

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2005 13:35:33   
CIPRESA
Ja punce, jaz sem pri Neckermannu naročala že prej predno sem bila noseča, pa hlač tud pod razno nisem naročila nobenih. Sem jih samo 1X naročila, pa sem videla da so številke gromozanske, pa še kroj mi ne ustreza. To je nemški kroj, ki ima poudarjene boke, meni pa to neustreza, imam rajši italijanske kroje, ki so brez bokov.

Obvezno eno št. manj pa kljub temu da ste :nosecka:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.4.2005 18:18:43   
valentina.

Jaz sem si tudi naročila črne hlače (tiste ki se pas zaviha - super, sploh pa za ta denar!), dve majčki s kratkimi in eno z dolgimi rokavi na zadrgo. Z vsem sem zaenkrat zadovoljna, sem pa morala tudi jaz najprej vse vrniti in vzet eno št. manjše. Me pa to vračanje ni nič stalo, je brezplačno.

Dobro izberi, LP, valentina :)

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.4.2005 19:52:57   
pravljica
ok, nosečniška oblačila...tega ne bom probala...ampak glih sem izpolnila naročilo za "mini" cotke...so mi ene tolk dobre :love:...kako je pa kaj na tem? naročila bi bermuda kompletek št 62, pa en dolgi komplet 68, kratko majčko 56 in dolgo 68 :zmeden:
kaj mislite...aja za fantka :)
najbolj me mučijo številke...glede na to, da vse sušim v stroju in že v trgovini kupujem vsaj 1 št večje stvari...kako je pa s temi velikostmi, raje manjše ali ni panike?

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.4.2005 22:56:43   
Kadija
Morala sem se pridružit in vam posredovat informacije iz prve roke.:)
Punce, nikoli pri Neckermannu ne naročajte večjih številk, kadar gre za žensko konfekcijo!Prej eno manjše.Kar se pa tiče otroških oblačil, pa so velikosti dokaj realne.Tudi moških.
Sama npr. nosim št.34-36, zato le redko kaj najdem zase, razen če je št. 32-34, kar je pa v redu.Za tamalo pa sem se držala njene višine in je pasalo kot vlito:bravo:.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.4.2005 9:09:47   
Majči
Jaz sem zadnjič naročila nosečniške hlače (črne) in majico bež z vzorčkom spredaj. Nisem mogla verjet, da sem dobila paket v slabem tednu a malo razočarana, saj sem hlače dobila, rok dobave za majico pa za zdaj še ni znan. Res sem bila slabe volje in upam, da jo dobim do toplejših dnevov. Hlače sem naročila eno konfekcijsko št. manjšo, kot sem jo imela pred zanositvijo in so super (majčkeno prevelke a nemoteče). So zelo udobne in prijetne za nošenje. Mislim, da bom naročila še ene v bež barvi. Samo v vednost vsem tistim, ki se o tem še dvomine! Ne bo vam žal le številko manjše morate naročit, da potem ne boste vračale!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?