|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oblačila za spanje
23.6.2005 21:57:26   
tily
V kaj vi oblačite svoje dojenčke, ko gredo spat? Jaz mojega štirimesečnika sem do sedaj oblačila v bodi z dolgimi rokavi in spodnji del pižame, pokrit pa je bil z rjuhico :ups:. Smo namreč ob morju doma in postalo je pasje vroče, tako da ne vem v kaj bi ga oblekla. :zmeden:

pa še mimogrede, ali katera pozna avtosedeže Ramatti - Venus in ali ga morda uporablja?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oblačila za spanje
23.6.2005 22:01:35   
Elena B
body in nič več

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oblačila za spanje
23.6.2005 22:09:13   
marjanaR
Body s kratkimi rokavi in rjuha čez. Pa nismo ob morju.

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oblačila za spanje
23.6.2005 22:19:41   
spacey
Mi smo tudi doma z obale... Hm tily...a veš, da jaz našega 3-mesečnika oblačim enako kot ti tvojega 4-mesečnika, rjuhco si zbrca stran. Se mi pa zdi zjutraj njegov glas malo prehlajen. :zmeden: Razmišljam o nakupu spalne vreče. :zmeden2: Imamo pa prižgano klimo, tako da nimamo vročine v stanovanju.

Lp
:kuza:

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oblačila za spanje
23.6.2005 22:23:03   
Gina
V bodi s kratkimi rokavi, nič hlač in ga dam v vrečo.

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oblačila za spanje
23.6.2005 23:30:00   
tinatona
Jaz dam pa mojga v pižamco (dolgi rokavi in hlačnice), pa ga nič ne pokrijem. Jaz tud tko spim (s tem da sem s kovtrom pokrita). Njemu je pa vroče in je kuj moker, če ga še kej pokrijem.

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oblačila za spanje
23.6.2005 23:31:28   
skuštrana
Mi smo tud ob morju..Jo dam pa smao v plenico in kar golo v spalno vrečo..:)

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oblačila za spanje
24.6.2005 9:19:47   
Bela
bodi s kratkimi,,,kmalu pa kar na kanotirco, ker res postaja vroče

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oblačila za spanje
24.6.2005 10:51:41   
Anonimen
Naš je že dvoletnik,doma nimamo klime v sobah je vroče za umret..samo pleničko in majčko s kratkimi rokavi..pokrit noče biti.:morje::morje::morje:

(odgovor članu tily)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   oblačila za spanje
24.6.2005 13:38:13   
lin
Body kr.rokav,brez pokrit,ker se itak v sekundi odkrije

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   oblačila za spanje
24.6.2005 13:50:23   
Urša
V tanko pižamo z dolgimi rokavi. je pa res, da pri nas ni vroče, ker smo v nizkem pritličju in z vročino nimamo težav. Je pa grozno kadar prespri v bloku pri mojih starših-takrat pride v poštev absolutno samo kratek body.

(odgovor članu tily)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Zadovoljne z epiduralno analgezijo?
Itkica

da (47%)

ne (33%)

delno (20%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!