Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 13:55:25
|
|
|
|
bskrle
|
Če boš šla po trgovinah, boš hitro ugotovila,da se ti ne splača vse kupovati v eni. Za novorojenčka je ugodno in poceni Leclerc in HM, KIK. Posebej manjši BC imajo včasih grozljivo slabo izbiro (samo roza ali modro), če nimajo ravno akcije.
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 15:39:17
|
|
|
|
Maleal
|
C&A,H&M,BC,Pikapolonica,Aladin.
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 16:58:19
|
|
|
|
despero
|
Jaz sm šla včeri v btc v Iano in sem tam nakupila nekaj luštnih zadev. Imajo dobro izbiro iz organskega bombaža prav dobre body-je na preklop pa spalne vreče in še ostalo mi je bilo všeč, ker ni blo sam v modri za fantka, ampak je blo tud neki zelni pa oranžni. V BC je blo bol vse v modri barvi pa vse zgledal klasično.
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 19:22:59
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina C&A,H&M,BC,Pikapolonica,Aladin.,Zara..več se ne spomnim trenutno
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 20:08:27
|
|
|
|
*bubi*
|
jaz sem za prvega kar nekaj kupila v Mothercare, ki ga žal ni več v SLO.
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 8.3.2009 20:10:30
|
|
|
|
frutka_
|
Po količini nakupa : Okaidi (vrhnja oblačila) H&M (bodije, pižame)
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 9.3.2009 11:36:07
|
|
|
|
mateyka
|
največ Laredoute, kataloška prodaja (na švedskem majo tudi online trgovino in njihove stvari so zelo kvalitetne in ugodne )
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 9.3.2009 12:55:29
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka največ Laredoute, kataloška prodaja (na švedskem majo tudi online trgovino in njihove stvari so zelo kvalitetne in ugodne ) Meni se zdijo kar drage. Je na Švedskem ceneje?
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 9.3.2009 13:24:56
|
|
|
|
_KAJA_
|
Ojla. Mi smo skoraj vse kupovali v BC in še zdaj, ko je stara 3mesece. Je res fullll kvalitetno pa tut izbira je dobra.
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 9.3.2009 14:29:56
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Mothercare, Next, H&M, C&A, Kik, Marks&Spencer, Obaibi ... pač kjer sem videla kaj meni všečnega, sem kupila. Daleč najboljša kvaliteta pa je Mothercare in M&S.
|
|
|
|
RE: oblačila za prvega dojenčka 10.3.2009 14:18:12
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR IZVIRNO SPOROČILO: mateyka največ Laredoute, kataloška prodaja (na švedskem majo tudi online trgovino in njihove stvari so zelo kvalitetne in ugodne ) Meni se zdijo kar drage. Je na Švedskem ceneje? frutka, ko smo mi kupovali so bile ugodne. zdaj je možno, da je drugače, + tečaj krone se je zdaj spremenil.. takrat sem npr. dala za 3 bodije cca 8-9 eurov, pa so še zdaj kot novi in na splošno majo njihove stvari lepše in močnejše šive (npr. sparkijevi se niti primerjat ne morejo).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?