linči 312
|
se pridružujem vsem tistim, ki menijo, da so obiski v P pravzaprav odveč (razen seveda očka in morebitni starejši otroci). Pa tud pol kasnej, ko bom že doma (namreč še nisem rodila) bom verjetno za kak mesec prepovedala obiske, razen seveda mojim in njegovim staršem. Moja znanka je lepo povedala, da zakaj hudiča hočjo vsi ta prvi dan vidt novorojenčka, ko pa bo to bitje na svetu še celo večnost. Kar pa se tiče P in obiskov drugih porodnic, pa tud mene mal skrbi. Kaj mi pomaga, da vsem prepovem obiske, če pa se bova jaz in moj dojenček dušila zaradi slabega zraka, počutila slabo zaradi nemira,... obiskov drugih porodnic. V glavnem imam namen roditi v LJ P in upam, da tam veljajo pravila, da na obiske ne sme priti nihče drug kot le očka in starejši otroci. In da so seveda potem tudi kultivurani, ne pa kot kaka drhal. Ja sem malce groba, sam res ne prenesem, da kdo vstopi v mojo intimnost. In kot je napisala ena pred mano, mora bit res grozno, da te bulijo popolni tujci, kot ti dojiš, si črpaš mleko,... HALOOOO ljudje, pa kaj res ne poznate osnovnih pravil bontona!!!
|