|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obiski starih staršev
10.7.2006 22:51:31   
Anonimen
Kako pogosto obiskujete svoje starše - v primeru, da ste oddaljeni od njih cca. 1 uro vožnje z avtomobilom. Midva z možem se zmeraj kregava kam gremo - on seveda želi na svoj konec, ki je 1krat dlje (1,5 ure), jaz na svojegea 0,5 ure. In potem je kregarija. Čas prevoza je pa pomembne, ker se otrok noče vozit z avtom in joka med vožnjo.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
10.7.2006 23:01:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: obiski starih staršev
10.7.2006 23:01:14   
Anonimen
Jaz svojih staršev nimam. Kamikazini pa živijo v sosednji ulici, do kamor imamo pet minut peš. In obisk 1x na teden za urico ali dve je popolnoma dovolj. Obojestransko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
10.7.2006 23:02:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2006 23:35:57   
Mateja82
moji starši, živijo pod nami. k njegovi mami  30  minut vožnje pa gremo enkrat na teden ob vikendih za celo popoldne ali pa še kdaj med tednom za par uric, živi sama tko da ji gremo mal družbo delat, je zelo vesela ko pridemo na začetku te hodila k nam  vsak vikend ampak zdaj ne več, gremo rajši mi tja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2006 23:43:23   
BLAŽIKA
mojimi starši se kar pogosto vidimo 4 krat na teden ziher, z partnerjevimi pa nimamo stikov in nam je tako čisto ok.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2006 6:18:44   
srki
Z mojimi starši se vidimo vsak dan, z njegovimi 1-krat na teden.

Zmenite se tako, da greste enkrat k tvojim, drugič k njegovim. Ne vidim tle nobene prednsoti v tem, da si ti bližje in ne morete hodit samo k tvojim. Ali pa pojdita vsak k svojim, pa bo volk sit in koza cela. user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2006 6:29:26   
Teni_
Ko smo še imeli z njegovimi stike, smo imeli pač vikende leteče. 1 dan pri mojih, 1 dan pri njegovih. Zdaj pa gremo en dan v vikendu k mojim - odvisno kdaj moj ata dela(ali v soboto ali nedeljo).

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.7.2006 8:49:35   
piščanc
jaz poizkušam biti čimbolj pravična do vseh, ne glede na vožnjo. sicer pa lahko stari starši pridejo tudi k vam, a ne

ni pošteno od tebe, da s takim izgovorom oddaljuješ njegove starše od otroka. če otrok joka v avtu, potem je treba spremeniti kaj drugega, kot pa dolžino vožnje. mogoče je lačen, ni zaspan/je zaspan, žejen, dolgčas... otroci so različni, poizkusi najti vzrok joka, kako boste pa šli na morje npr.?

naš mali nadebudnež se ni hotel voziti v jajčku ali pol ležečem položaju - ko smo kupili sedež (ki se ga lahko po potrebi da v polležeči položaj, če slučajno zaspi) se je dretje nehalo

< Sporočilo je popravil piščanc -- 11.7.2006 8:54:15 >

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.7.2006 8:57:34   
mika
Z mojimi starši živimo skupaj, s tastom se vidimo vsak dan, s taščo pa 1x na mesec.
Na tvojem mestu bi šla enkrat k svojim, drugič k njihovim staršem- ne glede na vožnjo. Tako mi hodimo k najinim babicam, pa sta moji babici 60km od nas, moževa pa 10km.

< Sporočilo je popravil mika -- 11.7.2006 8:58:46 >

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.7.2006 11:26:05   
Maleal
Z mojimi se vidimo vsak dan,ker živimo v isti bajti,z njegovimi redko 1 krat na mesec ali še manj,ker imajo finte in se jim ne da vozit k nam,smo se tudi mi isto odločili,da se nemo vozli tja,pa jim še menda ni potegnilo,meni tak paše,njim pa te tud,če pridejo vnuka pogledat 4 krat na leto.user posted image  Ja oddaljeni pa smo le 10 km oz.15 min vožnje.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.7.2006 12:34:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lmarcel

Ja oddaljeni pa smo le 10 km oz.15 min vožnje.

Đizs user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.7.2006 13:03:08   
diva 4
Z mojimi vsak dan - smo v isti hiši.
K njegovim pa smo prej hodili 1× na teden (25 km), zdaj pa že več kot 1 leto nismo bili tam.oni so bili pri nas v 10ih letih 4× , kljub temu , da smo jih vedno povabili , pa vsak vikend se peljejo skoraj mimo nas , ko grejo na vikend , pa se ne ustavijo.Zelo žalostno , da še vnuka niso prisli pogledat pa je star že 13 m user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.7.2006 13:03:38   
Teni_
user posted image  Imarcel, odmojega so se mimo našega bloka vozli, da so lahko preverili, če smo doma. Oglasili se niso. Pač za to, da so lahko zajebavali, če ni bilo avta. Ja pa seveda, baje jim bom načrte polagala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.7.2006 14:23:24   
Gina
V resnici ne vem točnih km, amapk verjetno je tašča cca 160-170 km stran, moj oče pa kakih 70. Oba sta bolana, tašča celo nima nikogar, ki bi jo pripeljal, oče pa pravi, da ne more. v bistvu bi se moral zelo potrudit, da bi prišel, pa se mu ne zdi vredno, saj itak mi pridemo. Pri nas se nič ne kregamo okol tega, ker moj itak h nikomur ne bi šel, še najmanj k svoji mami. Njo obiščemo kake 3-4x na leto, mojega očeta pa cca 1x na mesec. Slišimo se pa itak parkrat na teden po tel. V bistvu kličem jaz.

Tega problema, kot ga imaš ti, nimamo. Obiskovanja večkrat si ne moremo niti finančno privoščit. Računaj da samo nafta in cestnine do tašče stanejo cca 9000.- vsakič. Poleg tega si nas niti tako zelo ne želijo videt. moj oče se nas po pol ure naveliča in začne zraven brati časopis,user posted image user posted image , njegova se pa skoraj nikoli ne usede, ampak še v času, ko smo tam, ves čas puca kr neki. Meni pa to ni ravno zelo fajn. Jaz bi, da bi se ona usedla, pa noče slišat skoraj nikoli. v bistvu nimam občutka strašne zaželjenosti, kaj pa vem. Če bi ga imela, bi se morda pripeljala tudi 2x na mesec, večkrat pa ni možno že zaradi obveznosti, ki jih imamo, niti zaradi denarja. Če bi bila moja mami živa, bi se gotovo videli minimum 1x na teden, njej sem bila pomembna, bi nas želela videt.

Aja, če si želite obiskovat starše, pa če si oni želijo enako, se pač razumsko dogovorita, kdaj greste kam, pol pol bi jaz rekla. Čisto super. Veš, otroci res ne morejo biti izgovor, se navadijo vožnje. Neko obdobje sitnarijo, če pa ti vztrajaš, se pa navadijo tudi na vožnjo. Naša ta mala je tolk tulila vedno, pa ritala, ap norela po stolu, pa sirene vklopila na ful....amapk jaz nisem popustila, ker to se mi je zdelo pa grozno, da me bo mala takole izsiljevala. Vozit se je treba pripet in pika in ne moremo se ustavljat na 10 minut zaradi otroka, ki mu nič ne fali. Pa jo je po enem letu minilo. Od takrat naprej se normalno vozi.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.7.2006 14:31:50   
Dadi
Mi živimo kako urico vožnje od obojih starih staršev. Ponavadi obiščemo oboje če se odpravimo v Lj. Gremo pa čist odvisno na 14 dni, včasih na 1 mesec. Moževa mama pa pride večkrat na obisk in pomoč k nam za kakšen teden. Tako da mala dva večkrat vidita moževo mamo, kot moje starše. Moj oče je tako ali tako v Španji, tako da njega vidita še manj, mama pa tudi ne more tolikokrat na obisk. Pa se nič ne kregamo kdo h komu zakaj in kdaj hodi in ne hodi. Fajn se mamo ko smo skupaj pa fajn ko gremo domov.user posted image

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.7.2006 23:53:45   
Anonimen
Mi smo cca. uro vožnje (dobro uro, pravzaprav) do obojih. In se odpeljemo tja največ enkrat na mesec, pa bo bolj držalo enkrat na dva meseca. Smo že mi tako malo skupaj en z drugim, skoraj nič, da frej dni ne riskiramo kar tako za druge.

(odgovor članu Dadi)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.7.2006 17:55:07   
marcela
Ja kako so si otroci različni, moji so stari že 7, 9 in 11 in se še zdaj pogosto dogaja, da po nekaj km vožnje nenkrat zavlada vzadaj tišina user posted image . Zaspijo! Kadar je bila pa vožnja res dolga sem jim potem dala kaj za grickat čips ali grisini pa kake igrače pa smo prestali vožnjo. Pa kakšen cd, ki ga rad posluša mu zavrti med vožnjo, lahko tudi pravljico. Mi smo običajno Romano Krajnčan navijali, čeprav so se moji radi vozili in se še Tašča živi 4 km od nas. Vidimo se največ enkrat na mesec. Želje po pogostejših snidenjih ni, ne z moje ne z njene strani. Majn se vidiva raje se imava user posted image . Moj se pa iz službe grdoč sam kdaj za pol ure oglasi pri njej. Me ne moti. Moja mama živi pa okrog 180 km proč od nas. Od kar je pred dvema letoma oče umrl, smo bili pri njej le 1 krat, ona pa pri nas 3 krat. Z njo si nisva blizu. Tako pač je. Očeta pa smo enkrat na mesec hodili obiskovat

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.7.2006 19:44:15   
Anonimen
Živimo (fizično) daleč drug od drugega in se veselim vsakega obiska user posted image .

Več kot dve uri obiska pa težko zdržim. Moram dati na pavzo ali kakšno kavo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
12.7.2006 22:13:11   
soncicaT
Moji starši so 1h stran, partnerjevi pol ure (pa še ločena sta tast in tašča). In naredimo tako, da gremo , če gremo k mojim, za vikend in smo tam dan, dva (prespimo). Ko pa ne gremo za vikend k mojim, pa gremo na obisk k njegovim...K njegovim gremo tudi kaj čez teden za kako uro..

Vse se da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.7.2006 20:40:30   
karin412
Pri nas je isto kot pri tebi:
moji so 1.5 ure proč, gremo k njim za vikend ali več 1x na mesec (ker so na Primorskem in se gremo dostikrat še kopat), pa tudi bolj se razumemo.

Njegova sta ločena; oče je 10 min vožnje stran, mama pol ure stran. K očetu gremo večkrat-1x na teden, tudi oni večkrat pridejo k nam. K mami enkrat na 2 meseca; ona ne pride k nam.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......