|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obiski staršev...
3.5.2006 16:57:55   
Anonimen
moji in partnerjevi, bi želeli, da smo non stop skupaj. Sicer moji še razumejo da bi bili včasih radi sami in če rečem da nas ne bo to sprejmejo, medtem ko partnerjevi tega ne morejo in ne morejo razumet.

Zanima me, kolikokrat  na teden se vidite s svojimi in partnerjevimi starši. Predvsem me zanimajo tisti, ki vsi živijo v istem kraju....

hvala za pomoč
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obiski staršev...
3.5.2006 17:11:24   
Anonimen
Enkrat do dvakrat s temi, ki živijo v bližini.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2006 18:09:23   
Jančika_
Vidimo se točno tolikokrat, kot nam paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2006 19:04:11   
srki
 Z mojimi starši vsak dan, ker živimo v isti hiši, z njegovimi pa približno 2-krat na teden, ker časovno ne znese. Pa še to je med vikendom.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2006 19:18:21   
Maleal
Z mojimi vsak dan,saj smo v isti hiši,mi zgoraj,onadva spodaj,z njegovimi pa zelo redko,ker mi je minlo da hodim vsak vikend tja,medtem ko se njima očitno ne da k nam prit,saj ko smo redno hodli tja ona2 nista nikoli prišla k nam,zdaj ko pa tudi mi gremo 1 krat na 2 meseca pa ju tudi vmes nič ni.Tast komentira da lahko doma sedi.user posted image Te pa naj,pa res ima kaj za delat v blokuuser posted image user posted image user posted image .Jaz pa se raje doma vsedem na vrtu na svežem zraku,kot pa da grem med 4 stene v blok.Od začetka mi je blo glupo zaradi mojgauser posted image ,zdaj pa mi dol visi.Če njima tak paše bo še nama,ne?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2006 19:31:53   
mami darka
Z mojimi starši se vidimo enkrat na dva tedna, z njegovimi p sam ob tavečjih praznikih. Kakor komu paše.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2006 19:39:27   
Ro-La
z mojimi 5x na teden (babica kuha kosilouser posted image  ), z njegovimi včasih vsak dan, včasih pa tut 14 dni ne (živimo pa v isti hiši)

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.5.2006 19:46:31   
Lunca1
Z mojimi od 2 do 5x na teden z njegovo mamo pa skoraj vsak dan user posted image , ker živimo v isti hiši in še ni čisto dojela, da bi bili mi kdaj tudi sami. Takoj po rojstvu je bila enkrat tudi 5x na dan v stanovanju, potem sem pa skenslala njena kosila in se čez čas začela zaklepat. Kaj morem, če pa drugače ne kapira.user posted image Fantovega očeta pa vidim približno enkrat na 2 tedna, se mi ne da gor hodit, ker taščo že prevečkrat gledam v najinem stanovanju.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 3.5.2006 19:48:04 >

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.5.2006 19:48:11   
Anonimen
Kolikokrat nam paše. Ne posiljujemo drug grugega z obiski.

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.5.2006 20:47:19   
mala maja
z njegovimi prevečkartuser posted image user posted image user posted image  (živijo par hiš stran-beri vsak dan 10x)  pa čeprav se je kar umirilo tud to pa smo tud po par dni sami kdaj tako da nam je že kar dolgčas pa se mi javimo na obiskuser posted image user posted image moji pa so žal pokojni user posted image user posted image  pa bi jih rade volje kakšen dan imela pri sebi

< Sporočilo je popravil mala maja -- 3.5.2006 20:49:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.5.2006 20:51:05   
bskrle
Moj brat hodi domov 2-3x na teden, sem niso všteti leteči obiski za ala 15 min, k staršem od žene pa redkeje. pridejo oni k njima. Imata pa do obeh enako dolgo pot.

Ritem obiskov mora določiti mlada družina, ker si mora ustvariti svoje življenje, vzorce, praznovanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.5.2006 21:49:22   
Anonimen
Zelo različno. Kakor pač pride.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.5.2006 22:03:36   
Andra
Z njegovimi nekje 2-3x na teden, včasih tudi celi teden ne. Z mojimi le 1x na mesec, ker so več kot 100 km stran.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.5.2006 22:39:26   
lelaval
S tastom vsak dan - ker živimo v isti hiši. S taščo nimamo stikov - se je sama tako odločila. Z mojo mamo - ko mi paše, grem na obisk, ona pa nikoli sama ne pride k meni (pa sem jo včasih dobesedno prosila, zdaj pa ne več).

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.5.2006 22:45:33   
Anonimen
Starša od mojega Kamikaze živita v sosednji ulici in se vidimo cca. 1x - 2x na teden, za cca. pol ure. Vedno se na obisk najavimo (mi pri njih ali oni pri nas) in na obisk ne hodimo, če ni pravi trenutek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.5.2006 19:18:14   
Anonimen
Stalno prebivališče ima nova družinica pri nas, pa so tri dni na teden (če so) pri nas, štiri dni pa pri njegovih, kljub temu, da njegove ne briga za vnuka,(ko prideta, gredo oni na "izlet") mi pa ga imamo zelo radi.
Zet,pač tako diktira in tako mora biti.

Pa še to: Vse praznike, vikende in roj. dneve morajo obvezno praznovat pri njegovih, da bi bili pri nas pa ni niti govora.

On, pa nas sploh ne pride pozdravit, pa živimo v isti hiši, le da so oni spodaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
11.5.2006 19:11:51   
KBM
Z njegovimi starši se vidimo vsak dan,ker živimo skupaj v isti hiši(midva s partnerjem sva na vrhu),z mojimi pa vsak vikend ali vsak drugi vikend gremo malo na obisk!!

< Sporočilo je popravil Boris -- 11.5.2006 19:12:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?