|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obiski in siljenje
7.11.2008 9:36:36   
FLASK_A
Tale članek je pa prav posrečen. Pri nas je seveda do pičice isto. Vsi nekaj rinejo in silijo v otroka, pol pa se čudijo zakaj se dereuser posted image

Kako ve rešujete problem (če ga sploh imate), ko pridejo taki "zateženi" obiskiuser posted image Nam obiski komaj pustijo dat malega spat, ker ga hočejo toliko mrcvarituser posted image No, pol me pač mal grdo gledajo, ker naredim tako da je za malega najbolje, ne pa za njihuser posted image

Najboljš mi pa je, ko vsi tako rinejo vanj, zlaufa proti meni, ves objokan, pa se stiska. Ogorčenje na drugi strani je seveda nepopisnouser posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obiski in siljenje
7.11.2008 10:00:22   
bskrle
Premalo otrok imate, mi imamo 3 pa ni teh problemov .. user posted image
Pač otroka zaščitniško odvzamem, če po moje mnenju njemu ni o.k.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2008 10:02:19   
Petraa
Zakaj si tihouser posted image user posted image
jaz lepo povem,mali hoče mir in naj ga pustijo na miru.Ko je čas za spanje in če so obiski še vedno  pri nas,jim lepo povem naj se malo stišajo,ker gre mali spat.
če se komu ne da dopovedati samo povem: hvala lepa za obisk,se vidimo naslednjič,grem odpret vrata in čakam da se oblečejo ter grejo.

In kaj če te grdo gledajouser posted image
Se pša valda ne bom oravmali kaj drugi delajo ,govorijo in ne vem še kaj.Tvoj otrok je

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2008 10:11:35   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa

Zakaj si tihouser posted image user posted image
jaz lepo povem,mali hoče mir in naj ga pustijo na miru.Ko je čas za spanje in če so obiski še vedno  pri nas,jim lepo povem naj se malo stišajo,ker gre mali spat.
če se komu ne da dopovedati samo povem: hvala lepa za obisk,se vidimo naslednjič,grem odpret vrata in čakam da se oblečejo ter grejo.

In kaj če te grdo gledajouser posted image
Se pša valda ne bom oravmali kaj drugi delajo ,govorijo in ne vem še kaj.Tvoj otrok je

hehe, daleč od tega, da bi bila tihouser posted image Moj dragi se kar v kak kot potuhne, ker ve, kaj sledi takemu obiskuuser posted image Na druge se pač ne oziram pet posto, saj pa ja so oni neolikani, da se tako obnašajo in spravljajo malčka v jok, ker se hočejo na vsak način z njim nekej igratuser posted image
Drugač pa že čakamo naslednjegauser posted image , da temu ne bo preveč dolgčasuser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2008 18:12:11   
anckabancka
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

Premalo otrok imate, mi imamo 3 pa ni teh problemov .. user posted image
Pač otroka zaščitniško odvzamem, če po moje mnenju njemu ni o.k.

Pri nas tudi. Pa vsi trije so še majhni in fajn za stiskat. Jaz si pa spočijem, ko smo na obiskih. user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2008 16:28:13   
barika
Pri nas sta tako vsiljiva nihče drug kot tast in taščauser posted image . ko je bil še dojenček, sta prišla in ga zanalašč zbudila, češ, kaj bo spal, saj je danuser posted image user posted image  Zdej pa ona skoz gnjavi v njega, mali je pa ne j*** pet postovuser posted image  in se vedno  k nama skrije, ko jo pa vidi, se ji pa v dolgem loku umakne, samo da se mu ni treba pocartat.user posted image  ona pa ful užaljena, ker je ne mara, pa sma ji lepo rekla, naj ne rine v njega, naj mu da čas, da se jo navadi, pa to lepo presliši.user posted image  Aja, pa mali bo star 1 leto, pa mu  že ne paše njena družba.user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2008 16:29:49   
barika
Petraa, nekaterim se ne da nič dopovedat. ali nočejo slišat, ali so pa tupi ko noč.user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?