|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obiski
2.7.2005 17:09:38   
malecka
ja se moram potožiti jutri zjutraj dobimo obiske(od tašče sestra)in to ne za dan ali dva ampak za cel mesec :grrr: Pa, da to ni dovolj bodo v gornjem štuku pri meni, ker dol ni prostora:hudicek::hudicek: Saj je lepo, ko dobiš obisk ampak kar je preveč je preveč! Se vam ne zdi? Pred dvema letoma so se fajn zgrabili, ker sva si z :love: zrihtala podstrešje pa se jim ni dopalo ker sedaj nimajo svoje intime. Starši so se postavili na najino stran in jih je globoko razočaralo:zmeden2: Sedaj pa se jih ne noben preveč veseli.... Ah preveč nakladam a ne? v glavnem sem hotela povedati, da se jih sploh ne veselim ker vem, da bi hoteli da z :love: odideva
Kot, da je hiša njihova:grrr::grrr::grrr::grrr:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   obiski
2.7.2005 17:21:51   
benika
O :hudicek: se mi smiliš. Pa men bi se gladko zmešal:grrr:!!!Kuga za vraga pa bo počela en mesec pr teb???

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   obiski
2.7.2005 17:27:52   
malecka
veš pride enkrat na leto v Slovenijo in tle izkoristi ves dopust. pa tle je cela žlahta pedena:grrr: ker je kao teta z dobrotami-hja pa kaj še...:zaspan:

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   obiski
2.7.2005 17:31:22   
soncece24
A to je še ona stara šola, ko pride "imenitno" sorodstvo s tujine, pa vsi okoli njih skačejo? Mi smo tudi take meli, vem kak je to. Upam, da od tebe ne pričakujejo, da jim boš kuhala pa to?? naj grejo v hotel.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   obiski
2.7.2005 17:32:54   
dinika
Če ne prinese vreče dobrot ne spusti noter, pa seveda evre za mesečne stroške.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   obiski
2.7.2005 17:39:31   
malecka
Ja soncece24 to je tista stara šola....bla,bla,bla in potem pričakujejo, da se jih streže:zaspan: in nič bat jaz jih ne bom pedenala, žal pa mi je tašče ona pa je dobra duša in vsakemu streže kot služkinja cel mecec bo kot natapirana bomba denarnica pa globoko v minus:hudicek:

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   obiski
2.7.2005 17:41:33   
baguSka
Uf želim ti da ti tale mesc čimprej mine, ta čas pa probi
izkoristit čimbl v svojo prid in čimbolj flegmatično.;)

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   obiski
2.7.2005 17:45:13   
malecka
ja nič bat midva z dragim sva že rekla, če jim kaj ne paše naj gre v hotel:)- Saj pravijo, da imajo nemci dovolj denarja:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   obiski
2.7.2005 17:48:44   
Anonimen
Uf, kako eni mislijo, da so nekaj več. Veliko sreče in potrpljena želim. Pa se nimajo pravice pritoževat, bodo en mesec živeli na tuj račun.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   obiski
2.7.2005 17:57:35   
soncece24
malecka, al pa naj švabica vama za tačas en fajn dopust plača, pa še stanovanje bo za sebe mela.:)-:)-

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   obiski
2.7.2005 17:57:57   
baguSka
uuu dobra ideja :bravo:

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   obiski
2.7.2005 18:03:46   
Anonimen
Al pa pol avgusta vidva mal za en mesec vletita na počitnice v Nemčijo in ji malo zagrenita življenje. A bi ji potegnilo?

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   obiski
2.7.2005 18:07:21   
malecka
soncece24 bom predlagala:)-:)-
jaz grem na morje ona pa naj v zameno za najemnino plača moj dopust :)-:)-:)-:)- jast sem za

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   obiski
2.7.2005 18:40:54   
Annny
Uh, jaz pa ne bi ljudi sprejela za 1 CEL MESEC na svoj dom, pa tudi če je žlahta. Ne, sem narobe napisala: ZLASTI, če je to žlahta:)-:)-

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   obiski
2.7.2005 20:21:12   
india
Joj,malecka, te popolnoma razumem...k nam prihaja vsako drugo ali tretje leto moja teta iz Kanade. In dokler sta hodila s stricem, je bilo še OK, zdaj pa hodijo z njo njene razvajene vnukinje in mi kar slabo postane ko gledam, kako si zmišljujejo pri hrani in kake navade imajo....potem jih pa moja uboga mami streže pri riti in glavi:grrr::grrr::grrr::grrr:

Ne vem, kako bo drugo leto, ko spet pridejo, upam, da si premislijo:miska:

Tebi pa tudi predlagam, da jim za dobrodošlico nastaviš kakšnega crknjenega krta:)-

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   obiski
2.7.2005 20:47:50   
malecka
kam pa ga nastavim, v posteljo:)-:)- da se takoj pobere od kod je prišla:kuza::kuza:

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   obiski
2.7.2005 22:00:52   
Wahoo RR
o ja...poznam...
mož ima familijo v Francji...vsako leto so prišli...sam zdej sva si pa midva v zgornem nadstropju hiše zrihtala svoje,..in gladko malo ni prostora...dol si je pa tašča tudi tko uredila, da jih nima kam dat...
So pa tudi hodili za 1 mesec...brrr...in se pustili pedenat...sin je spal do 12 in smo mogl bit vsi tiho...
Hvala lepa...

Zdej jih pa že dolg ni blo, hehe

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   obiski
2.7.2005 23:24:43   
india
Malecka, kamorkoli, samo, da jo čimprej odnese:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......