Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
obdelava slik - program 23.2.2005 15:08:18
|
|
|
|
india
|
Kira, super si, hvala, jaz bi te pa še enkrat nekaj fehtala, če lahko...nekam sem založila link za downloade raznih zadev pa za crack kode. Mi lahko še tega prilepiš, prosim???:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
obdelava slik - program 23.2.2005 15:23:34
|
|
|
|
NinKa
|
A si v nedeljo gledala PLanetopio? Men se je zdel Adobe Photoalbum bolj simpaticen.... :sloncek::kuza::zajcek:
|
|
|
|
obdelava slik - program 23.2.2005 15:42:41
|
|
|
|
KIRA
|
ninka, nisem. program pa poznam, mam naložen. pa photo explorer, pa photo impact, pa pretvortnik slik... cel kup reči. jaz večino stvari najprej sprobam, pol pa vse, kar mi ni všeč brcnem dol... hhihiiiiii tale googlov programček mi je pa še tiste alike najdu, za katere sploh nisem vedla, da jih mam gor. uh, bo naš zdaj kregan (saj ne bo - sam tko pravim), ker nage babe gleda!!!!:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
obdelava slik - program 23.2.2005 17:17:22
|
|
|
|
lan
|
Jaz sem zelo zadovoljna s tem programom.Dobra zadevica!
|
|
|
|
obdelava slik - program 23.2.2005 18:57:21
|
|
|
|
kepica
|
Kira in Vikica!! :bravo: Ravn to sem rabila.Program za slike popravljat picasa sem si že naložila,pa kr dobro zgleda.Mal ga moram še sprobat ampak mislim,da bo super.Res hvala,da si ga omenila in dodala še link.Zdej nisem imela nobenega,ker mi ga je računalničar vrgel dol in sem ga iskala,da bi mi ga kdo še enkrat naložil.Evo,zdej ga pa mam.Super. Veš,kaj bi te še prosila.Če napišeš link za program za pretvornik slik.Tudi tega rabim,pa mi ga je računalničar skinil z računalnika.Zelo ti bom hvaležna:) Kaj pa so ostali programi,ki jih omenjaš.Ali rabim še kakšen program,ki je koristen za slikce,ali bo ta za popravljat in pretvornik čist zadost?? lp Kepica
|
|
|
|
obdelava slik - program 23.2.2005 21:57:19
|
|
|
|
Urška*
|
Miska, ali lahko vprašam kaj so crack kode.:ups: Sem bla na tisti strani, pa ne vem za kaj se gre. Sprašujem iz radovednosti, mogoče mi kdaj prav pride. Hvala:)
|
|
|
|
obdelava slik - program 25.2.2005 15:04:52
|
|
|
|
KIRA
|
:rozica:pretvornik sli sem jaz potegnila z: http://www.download.com/ tud vse živo se da najt kode pa tle: http://www.serials.ws/ sam je treba pazit, ker ma ta druga stran skrite programčke oz. se ti zna zgodit, da si kakega črva ujameš ali pa trojanca. LP:sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?