Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: občutljivost senzorjev na steklokeramični... 3.1.2008 15:02:28
|
|
|
|
lex
|
če jo čistiš včasih začne piskat, ker jo mogoče pritisneš, izklopi se po mislim, da 2urah kuhanja na ful, fda se ne pregreje. zaradi umazanije se pa meni še ni izklopila oz. če kuhaš pa ti gre kaj čes in priteče do tipk, takrat pa ja, ke je prevroče
|
|
RE: občutljivost senzorjev na steklokeramični... 3.1.2008 15:55:46
|
|
|
|
tajtam
|
sama imam Gorenjevo kombinacijo steklokeramične in indukcije. Izklopi se mi edino, če so tipke za upravljanje pokrite (nap. s posodo) ali pa kaj skipi nanje (so mokre). Umazanija na ploščah plošče ne izklopi. Sicer pa sem zelo zadovoljna s tem štedilnikom.
|
|
|
|
RE: občutljivost senzorjev na steklokeramični... 3.1.2008 16:14:27
|
|
|
|
Adelina
|
Ja, pol jo bom pa res mogla reklamirat. Kot sem že napisala, se mi izklopi, če mi nekaj skipi in pol tist sam po ta velkem obrišem, moram prestavit na drugo kuhališče. Sej se mi je zdel, da to ne more bit tko občutljivo, ker pol ne vem če bi ble tako popularne. Hvala še enkrat
|
|
|
|
RE: občutljivost senzorjev na steklokeramični... 3.1.2008 19:30:54
|
|
|
|
eya
|
Menis e izklopi ali vklopi, če se kaj polije po njej, tudiko jo čistim, se mi včasih vklopi, saj je logično, če greš s krpo čet tipko, da se vklopijo. Kar tako sama od sebe se mi pa nikoli ne vklopi. Če se tebi to dogaja, pazi, da nimaš posod na plošči, ko vas ni, da se ne bo kaj vžgalo. Pa čimprej reklamiraj.
|
|
|
|
RE: občutljivost senzorjev na steklokeramični... 3.1.2008 19:44:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaklepaj tipke, pa ne bo tečnarila s piskanjem.
|
|
|
|
RE: občutljivost senzorjev na steklokeramični... 3.1.2008 21:53:28
|
|
|
|
MADMAX
|
če ti piska zaradi mal umazanije jo reklamiraj dokler je še v garanciji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?