|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   občutljivost
16.6.2007 11:40:03   
Anonimen
Po naravi sem zelo občutljiva oseba, samo ne tako, da bi me vsaka malenkost prizadela, ampak prizadanejo me osebe, ki jim največkrat pomagam, in to me res vrže iz tira.Po drugi strani sem pa ponosna, da sem takšna, saj se zaradi svoje občutljivosti lahko postavim v kožo ljudi, ki trpijo in jim tako lažje pomagam.
Problem je pa drugje.Moj partner o tej moji lastnosti vsem govori, češ kako sem občutljiva, kako me vse prizadane itd. To me zelo jezi, saj ne želim, da o mojih čustvih razpravlja z drugimi ljudmi, včasih celo v pričo mene.Mislite, da pretiravam, ali res ni lepo od njega, da me tako razgalja?
Hvala za vaša mnenja.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: občutljivost
16.6.2007 11:58:38   
purple
Tudi jaz sem podobna tebi-občutljiva-zato te čist razumem. Probaj tvojmu razložiti, da je to tvoja stvar in da naj ne raspravlja o tem z drugimi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2007 12:08:12   
Anonimen
Nikakor ne pretiravaš... To je tako, kot da bi ti o njemu govorila, kakšne lastnosti ima.. Povej tvojemu, da ti to ni všeč, da okoli razglablja o tvojih čustvih, o tem, kako si občutljiva... Kar pogumno user posted image

(odgovor članu purple)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.6.2007 12:20:23   
Anonimen
Ne, pomoje nič ne pretiravaš. Jaz tudi ne bi hotela, da to obeša na velik zvon. Sploh še zato, ker ljudlje radi dobijo čisto drugačen vtis o tem. In to je tvoja stvar, toliko osebna, da je samo na tebi, če jo boš razglašala širši množici in komu sploh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.6.2007 12:23:18   
rija
Ko boš drugič v družbi, pa povej, da ma tvoj partner strašno malega.....sicer živčnega....ampak vseeno malega....user posted image user posted image user posted image

To je zame podobno razgaljanje, mogoče pa se mu bodo le odprle oči....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.6.2007 16:07:30   
BLAŽIKA
Ko boš drugič v družbi, pa povej, da ma tvoj partner strašno malega.....sicer živčnega....ampak vseeno malega....

tudi jaz sem najprej pomislila nato in, če mu boš to naredila zagotovo nebo nikoli več komentiral o tebi in bo takoj skapiral v čem je finta.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.6.2007 20:07:34   
Anonimen
Očitno mu gre ta tvoja lastnost zelo na jetra.
Nima pa zato pravice o tem razpravljati v javnosti.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.6.2007 20:08:19   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.6.2007 20:10:00   
Anonimen
Kaj ti ni jasnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2007 20:16:54   
Anonimen
Če se iz tega posmehuje, seveda, da ni OK. Če pa želi okolico samo opozoriti... Vseeno pa mu povej, da ti ni všeč, da o tem razpravlja v javnosti.

Moj večkrat "javnost" opozori, da sem gobčna in da nimam dlake na jeziku - to je zelo dobrodošlo, ker se lahko pripravijo na mojo reakcijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.6.2007 20:28:32   
Anonimen
Raho, to mi že vemo brez da nas tvoj opozoriuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.6.2007 21:39:00   
Anonimen
Ja vsaj resnico pove o tebi.Bi bila rajši,če bi rekel,da nimaš čustev???To pa ja ni nič tekega.Moj tudi vsakemu pove da sem trmasta pa kaj.??Me ne gane.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.6.2007 21:49:04   
mamsi
Ja, se strinjam z vojakinjo, bodi ponosna na to tvojo lastnost, pa ti noben več ne bo mogel do živega, tudi če cel svet ve...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.6.2007 0:02:11   
BLAŽIKA
Raho, to mi že vemo brez da nas tvoj opozori

Ja to pa resuser posted image user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.6.2007 6:58:25   
maruškaŠ
Glede na to, da je občutljiva in ne želi, da on to razlaga v javnosti, pa on to vseeno dela - je prizadeta, kerj e občutljiva. Vsekakor pa mora on spoštovat njene želje glede tega.

Drugače pa mu vrni:
Drugič ko bo razlagal okoli kako si občutljiva, samo reci, da ne bi bila tako občutljiva, če bi pogosteje seksala. (verjemi, da ne bo nikoli več ponovil kaj takega).

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?