|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   občutki...
1.6.2008 10:47:07   
Inigo
spunce, mamice, ki ste že rodile, ste čutile kdaj boste rodile?

mislim na to, ali ste vedele, da boste rodile prej ali kasneje? ste imele pred tistim dnem, ko ste rodile, kakšne posebne znake (vneto pospravljanje, čiščenje, kakšne slutnje)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
1.6.2008 19:57:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: občutki...
1.6.2008 20:00:56   
Anonimen
mamice, ki ste že rodile, ste čutile kdaj boste rodile?

Ne.

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2008 20:44:21   
Jančika_
Ah kjeuser posted image . Taprvič sem bila prepričana, da bom šla krepko čez rok, tudi G mi je rekel, to pa še en teden ne bo nič, pa sem rodila dva dni po tem, ko je to rekel in dva dni pred rokom. Drugič sem pa že tri tedne prej mislila, da bo mali ven padel, vse je bilo pripravljeno, pa sem šla dva dni čez rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2008 21:16:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

mamice, ki ste že rodile, ste čutile kdaj boste rodile?

Ne.

Tudi jaz ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2008 21:42:06   
Naja30
Meni so še rok premaknili na 8 dni prej in sem misla, tam nekje pa bo. Pa so se zmotili, sem po tem novem roku šla 7 dni čez. Ma ne, niti sanjalo se mi ni, kako in kdaj se bo začelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2008 21:44:01   
Blejka26
ne nisem čutila..

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2008 22:12:47   
urši*
Ne , razen , če je tečnoba kak znakuser posted image , ker tečna sem bla pa ko nevemkaj!?

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.6.2008 22:23:03   
mateyka
jaz sem mela skoz občutek, da bo točno na rok - prišla je dan prej po izračunu ZM in točno na UZ user posted image
sem kar mojstrica user posted image

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.6.2008 22:31:20   
Azzurra
prvič sem imela pdp 1.7.2006 in sem mojemu rekla, da ali bom rodila pač en dan blizu pdp, al prej ali kasneje, ampak ob 11:17 ali bom rodila 11.7.
Ob tem se mi je samo režal.
Rodila sem 11.7.

Drugič sem imela pdp 2.3.2008 in zaradi različnih zadevščin v moji ne preveč mirni nosečnosti me je ginekolog poklical in rekel "pridi jutri ob 6:30"....

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2008 23:04:20   
PBJ
Ne. Če bi vedela bi sigurno šla prej spatuser posted image , ker sem šla spat ob enih zjutraj, čez dve uri in pol pa mi je plodovnica odtekla...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2008 23:04:43   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

prvič sem imela pdp 1.7.2006 in sem mojemu rekla, da ali bom rodila pač en dan blizu pdp, al prej ali kasneje, ampak ob 11:17 ali bom rodila 11.7.
Ob tem se mi je samo režal.
Rodila sem 11.7.

Drugič sem imela pdp 2.3.2008 in zaradi različnih zadevščin v moji ne preveč mirni nosečnosti me je ginekolog poklical in rekel "pridi jutri ob 6:30"....

Azzura, vsaka čast.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.6.2008 8:03:09   
NinKa
Eh, kje niti približno se mi ni sanjalo kdaj bo. PDP sem imela 17.12. pa sem 26.12. še dopoldan pridno šopingala po PO. popoldan sva pa z user posted image  gledala TV pa se je začelo špikanje.

Drugega user posted image  pa ravnokar čakamo, pa sem že pred 2 tednoma imela filing da bo najmanj "ven padel" pa ni blo nič. Sedaj v 38 tednu se pa počutim tok, da razmišljam da bi drug teden šla še na en izpit user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.6.2008 8:23:07   
srki
Nič, če ko sem mogla it v P, nisem vedela, ali bom ali neuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.6.2008 8:36:13   
kristinaj
ne, če se mi ne bi čep odluščil in me bolelo kot hudič, ker se nisem odpirala, ne bi vedela.....

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.6.2008 8:38:33   
maruškaŠ
Jaz pa sem imela tisti dan takšen čuden občutek. Sem že vmes (bila je nedelja) klicala v porodnišnico, da če je možno, da mi je odtekla voda - jst pa tega ne vem. Je rekla, da ne. user posted image  Aja imela sem pa lažne popadke - sam so deloval tko pristno na vsake toliko časa.

No ob 1h ponoči pa mi je odtekla voda.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.6.2008 8:56:05   
polma
Mah, evo-jaz imam jutri PDP, doma 11 letno dete, pa sprašujem po RRju, če se mi lušči čep ali je morda vnetje user posted image .

Jaz nič ne vem. Moja mama je baje vedno vedela user posted image ?!?

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.6.2008 11:03:14   
Čmrlika
Hja, mene je kolegica vprašala en dan pred porodom, kaj zdaj kdaj greš rodit? pa jaz njej...mam občutek da danes...user posted image
sem se tak nekak počutla za to izjavo..pa noič fizično čutla do popoldneva, (ona me je to zjutraj vprašala)...popoldne pa malo nekaj kot rahla menstruacija pa malo ja pa malo ne,,, potem zvečer malo bolj močna menstruacija...user posted image  in je minilo do jutra ko so me prebudili popadki!
Tako, da sem kar zadela in čutila...user posted image  čepek ni šel, voda tud ne...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.6.2008 11:51:05   
frutka_
Ne. Šla sem na pregled in sem ostala noter. Bila sem odprta 2centi pa ustje je bilo že zmehčano.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
2.6.2008 13:30:02   
arabela*
Hoila bejbauser posted image
Meni je je g.mesec pred porodom reko,da se lahko zgodi prej,ker že zelo "dol" tišči.
Pa sem bila že en dan čez rok,pa niti malo ni bilo tistega feelinga,da bom rodila ,čeprav sem že cel da imela popadke.
Se mi zdi,če prvič rodiš ni panike,gre kar postopoma.
Tisto o pospravljanju pa drži.Jaz se u nulo spucala stanovanje predem sem se odločila it v porodnišnicouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
2.6.2008 13:35:40   
Metuljček Cekinček
Ne. Jaz sem itak že kakšnen mesec pred PDP vsak dan imela občutek, da danes pa bo user posted image . Pa je bilo šele 1 dan pred PDP.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.6.2008 17:14:22   
Inigo
uuu ste ble pridne! hvala za odgovore... saj ne da mam občutke kake, ampak nekatere pravijo, da točno veš kdaj bo... ampak meni se sanja ne. pa vidim, da nism edina user posted image

ko bo pa bo!

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?