Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 1.9.2006 13:09:35
|
|
|
|
Kalina
|
hehhe, kako pa to zgleda da razmisljas med seksom jst sam uzivam
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 1.9.2006 13:12:11
|
|
|
|
Anonimen
|
O, hudo. Bogi sodelavec, se je verjetno zamislil nad svojo "izvedbo" . Mojim možgani se med seksom izklopijo . Ni časa za razmišljanje, preveč uživam.
|
|
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 1.9.2006 13:15:19
|
|
|
|
srki
|
Mislim na to, kar delam - na sex
|
|
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 1.9.2006 13:19:29
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy sm se glih spomnla na to vprašanje k mi je kolega reku da ga je bivša vprašala med sexom če je položnice plaču to govori samo o tem, da je moški ne zna "dovolj zaposlit", heheheh - da ma cajt kaj takega premišljevat.
|
|
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 1.9.2006 15:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Po glavi mi hodi samo ena misel: " naj bo že enkrat konec - brezveze " ( nisem seksualen tip )!!
|
|
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 1.9.2006 15:04:39
|
|
|
|
*alja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy sm se glih spomnla na to vprašanje k mi je kolega reku da ga je bivša vprašala med sexom če je položnice plaču Ni čudno da je že BIVŠA!!
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 1.9.2006 17:22:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Razmišljam o tem kako bi najdražjo zajel s polno žlico Včasih imam res takšen občutek, da bi jo najraje pojedel...
|
|
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 1.9.2006 18:46:02
|
|
|
|
Anonimen
|
o čem razmišljate med sexom? O tem kaj bom drug dan kuhala.
|
|
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 1.9.2006 18:58:23
|
|
|
|
LARIKA
|
Jaz sem mojemu 1x vmes rekla da morva nehat, ker dobimo v službi 2 kamijona , pa da nej me nafila ko papriko
|
|
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 1.9.2006 19:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
No ja... razmišljam pa res ne... ne morem Vsa pamet je takrat en štuk nižje...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2006 19:23:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 1.9.2006 22:37:16
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz med sexom dobivam "flese" od prejsnjih sexov ...no ne vedno... vcasih razmisljam kaksna bo moja naslednja "poteza" ... vcasih popolnoma nic... vcasih, ce nisem ravno pri stvari, pomislim na kaksnega bivsega in kako je bilo z njim ... v glavnem misli se vrtijo okol sexa...
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2006 0:33:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 2.9.2006 1:00:26
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej nej pa še med seksom razmišljam al kva? Že tko al tko mam pouhno betico usega, pa jo vsaj takrat mau odklopm. Ni šans, da bi takrt na karkol mislila. Me nč ne briga.
|
|
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 2.9.2006 13:59:36
|
|
|
|
lu155
|
ja,jst pa razmišljam kak bom cunje prala,pa kok bom tla ribala,pa kako bom okna pomivala. MAH LEPO VAS PROSIM!!!!!!!! TA FORUM JE DA SE POGOVARJAMO O OTROCIH IN DRUŽISKIH STVAREH!!!! NIČ NIMAMO PROTI SPOLNOSTI SAM A RES NIMATE NIČ DRUZGA ZA DELAT KOT PA SPRAŠVAT LJUDI KAJ MISLIJO KO SEKSAJO!!!!!!! MISLEM hudoooo! VALDA DA VSAK ČLOVEK SE V TEM SPROSTI IN UŽIVA!
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 2.9.2006 14:06:03
|
|
|
|
tatam
|
VALDA DA VSAK ČLOVEK SE V TEM SPROSTI IN UŽIVA! Al pa tudi ne,če malo prebereš prejšnje poste!!!
|
|
|
|
RE: o čem razmišljate med sexom? 2.9.2006 21:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmy sm se glih spomnla na to vprašanje k mi je kolega reku da ga je bivša vprašala med sexom če je položnice plaču Dober je!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......