Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: očetovski dopust malo drugače 31.8.2008 21:32:24
|
|
|
|
potepinka
|
Še nisem slišala da bi preverjali,po moje ne
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: očetovski dopust malo drugače 31.8.2008 21:35:33
|
|
|
|
Paštetka
|
no tega pa ne štekam. da bi oče bil na dopustu, pa bil v službi . Pa saj se mu itak bolj splača hodit v službo (finančno) kot pa biti na dopustu. Zakaj bi potem imel dopust, če je itak v službi Edino, če hodi drugam, na drugo firmo delat. Potem pa pomoje zna firma narediti kakšno "štalo", če to izve. država, po moje zato niti ne preverja očeta, glede na moj 1. odstavek
|
|
RE: očetovski dopust malo drugače 31.8.2008 21:50:46
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka no tega pa ne štekam. da bi oče bil na dopustu, pa bil v službi . Pa saj se mu itak bolj splača hodit v službo (finančno) kot pa biti na dopustu. Zakaj bi potem imel dopust, če je itak v službi če je sam svoj šef, naprimer
|
|
RE: očetovski dopust malo drugače 31.8.2008 22:21:41
|
|
|
|
nananaja
|
no, če firma plača ure, se najbrž finančno najbolj splača izrabit očetovski dopust in zraven nabirat dodatne ure. ampak pol smo pa pri vprašanju, čemu je namenjen očetovski dopust, tistih 15 dni, za katerega dobi nadomestilo in ga mora izkoristiti 6m po rojstvu otroka in kaj ima družina od tega. jah preverjajo pa po firmah najbrž ne, pri samozaposlenih pa je možno, tudi za tistih 75 dni neplačanega dopusta.
|
|
|
|
RE: očetovski dopust malo drugače 1.9.2008 12:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker sem rodila predčasno sva hodila na obiske k otroku 60 km v eno smer in ni bilo mogoče vsega urediti v kratkem času je bil na očetovskem dopustu v drugih terminih kot je bilo navedeno v papirjih. Jih je izkoristil ne pa v datumih, ki so bili navedeni na papirjih. Razumema kaj želiš vprašati vendar mislim, da je očetovski dopust z razlogom očetovski.
|
|
|
|
RE: očetovski dopust malo drugače 1.9.2008 13:29:49
|
|
|
|
svaljkec
|
itak da se splača pobrat od države kar se da,razumem da oče dela saj pri privatnikih itak ne nakažejo vsega,če se partner seveda strinja
|
|
|
|
RE: očetovski dopust malo drugače 1.9.2008 13:40:58
|
|
|
|
lavtar
|
delam v gostilni pa me zato zanima,ker imam stik z ljudmi in sem na vidnem mestu.šef se strinja da delam ob enem pa koristim dopust,pa me zgolj zanima če kdo hodi preverjat če delam,hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?