|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   očetovski dopust
2.2.2006 10:00:43   
timi.
Zanima me do mora oče otroka porabiti očetovski dopust? Nama namreč nihče ni povedal. Tako je sedaj po besedah socialne delavke propadel. Ali je to možno? Zelo sem jezna na socialo, ker nama tedaj tega niso prej povedali. Tako sva oba zelo zelo razočarana in jezna. Navadno ga oče porabi prve dni, ko pride dojenček domov, ampak pri mojemu v službi to ni bilo možno, sedaj pa je propadel. Za znoret.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: očetovski dopust
2.2.2006 10:08:07   
*pepelka*
Oče mora dopust izkoristiti v prvih 3 mesecih, takrat ko ima mati porodniški dopust, kasneje pa se materi porodniški dopust spremeni v dopust za nego in varstvo otroka. glede na to, da s strani delodajalca ni bilo možno koristiti dopusta, se skušajta pozanimati, če obstaja kakšna druga možnost.user posted image

(odgovor članu timi.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2006 10:13:08   
Anonimen
mislm da to piše clo na obrazcu k si ga oddala na socialo..da more porabit v treh mescih. mislm da res nau zdej mogu nč uvelavlat.

mene pa neki druzga zanima..tistih 50 al 70 dni neplačanga očetovskega dopusta k ga dobijo za vsakega otroka--al se ti dnevi pol seštevajo? recimo moj je dobu ne vem kok al 54 dni za tiso, zdej maja spet rodim, pa dobi novih 50 dni..se prav ma vsega skup pol 100 dni al kako? sej sploh ne vem točn kok ga dobijo...

(odgovor članu timi.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
2.2.2006 11:44:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2006 14:20:10   
lelaval
Plačanih 15 dni mora porabit v prvih 3 mesecih, ostalih 75 dni - neplačanih pa do otrokovega 8. leta.
Na to bi te morala na Socialni opozorit že, ko si oddala papirje za porodniško.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.