|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   očetovski dopust
22.8.2007 11:24:10   
kawasakica
Pozdravljene,

zanima me, kako moj uveljavlja očetovski dopust. Formular imava že na 3/4 izpolnjen, čakava še da se dete rodi ( PDP - jutri ). Ker mora na tem formularju vnest EMŠO otroka, me zanima, če mora to uredit v času, ko sva še midva v bolnici, da je lahko teh 15 dni z nama, ali se lahko to ureja za nazaj.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: očetovski dopust
22.8.2007 11:36:47   
Anonimen
Mislim, da lahko v bolnici zaprosiš za potrdilo, da si rodila, pa naj tvoj sam uredi na CSD, za očetovski dopust.

Baje pa tudi emša ni treba vpisati, koliko je to res, pa nevem.

Ti bodo bolj izkušene znale pomagat.

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.8.2007 11:44:18   
emaa
Midva sva oddala papirje za očetovski pred porodom, ko sem rodila, je oddal potrdilo o rojstvu, so na CSD povedale, da ni potrebno čakat na porod. Najboljše vprašat na vajin CSD, ker ima vsak svojo prakso. EMŠO pa tudi ne dobiš takoj, šele z rojstnim listom, kar traja nekje 10 dni. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.8.2007 13:56:09   
2.2.
nič se ne rabiš sekirat zaradi tega. moj dragi še ni imel nič izpoljneno ko sem že rodila- namreč 1 mesec sem prej rodila. ko sem rodila je naslednji dan šel na socialno in vprašal in se vse lepo zmenil brez kompliciranja in težav. reku je da bi bil doma ko jaz pridem iz porodnišnice in tako je tudi bilo. bila sem 10 dni v bolnici in ko sem šla domov smo se še sproti vstavili da je samo odnesel odpustnico in to je to. vsaj pri nas je bilo tako brez problema in sekiranja

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 10:22:50   
majrim
no, to je res zanimivouser posted image ...vsaka socialna ima svoje pogoje...pri nas pa ni blo šans,da gre skupaj z mano - takoj po porodu na dopustuser posted image ...ker nisva poročena,sva mogla najprej na upravno enoto po potrdilo,da je oče, šele s tistimi papirji na CSD...to pa je naša birokracijauser posted image ...da ne govorim o tem,da sva v času,ko je bil na očetovskem,dobila pošto s CSD-ja za pogovor o tem,da potrdimo očetovstvo (ki je bil pogoj za očetovski dopust)...jaz pa ko ris klicala tam,če se še med sabo ne morejo uskladit...pa v računalniku je tudi vse...saj ni res pa je...A JE TOuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2007 12:37:27   
mojsoncek
Papirje lahko oddas prej, ko se pa dete rodi, dobis pa v porodnisnici potrdilo, ki ga partner potem odnese na CSD. EMSO ne vpisujes, ker se ne dobi tako hitro ampak kasneje po posti in zato zadostuje tisto potrdilo.

p.s. ce nista porocena morata pa res prej urediti se ocetovstvo.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2007 14:30:43   
CeluLitka
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

no, to je res zanimivouser posted image ...vsaka socialna ima svoje pogoje...pri nas pa ni blo šans,da gre skupaj z mano - takoj po porodu na dopustuser posted image ...ker nisva poročena,sva mogla najprej na upravno enoto po potrdilo,da je oče, šele s tistimi papirji na CSD...to pa je naša birokracijauser posted image ...da ne govorim o tem,da sva v času,ko je bil na očetovskem,dobila pošto s CSD-ja za pogovor o tem,da potrdimo očetovstvo (ki je bil pogoj za očetovski dopust)...jaz pa ko ris klicala tam,če se še med sabo ne morejo uskladit...pa v računalniku je tudi vse...saj ni res pa je...A JE TOuser posted image

Razumljivo, da ne more dobiti očetovskega dopusta, preden je potrjeno, da je on oče.  Zato se pa očetovstvo, da urediti že pred rojstvom otroka.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.8.2007 19:00:23   
frrrr
EMŠO vpišejo sami naknadno. očetovskega uveljavljata, ko si ti z otročkom v porodnišnici in mož odnese papirje na CSD

(odgovor članu CeluLitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?