Pikapolonica_
|
Ce gledam striktno nazaj, nekje do 3meseca starosti mu je bil povsem nezanimiv. Kot dodatek v hiši Potem pa ko se je mali začel bolj zadevati, sedeti, plaziti, pa sta že počela marsikaj skupaj in mislim, da je od takrat naprej vsak dan vsaj 2uri posvetil samo njemu in sem jaz imela čas zase. Seveda sta sedaj, ko je Jakob star 2leti dosti več skupaj, kot si omenila, žoga, športne igre, kolo, vendar je tudi prej imel vedno čas zanj. Kadar sem jaz odsotna za več dni (to se je do sedaj zgodilo 3x, 1x se bila odsotna skoraj cel teden, 1x dva dni in 1x tri dni), je vedno on hodil ponj v vrtec, če je moral službeno še kaj narediti, je mali šel k tašči ali moji mami za tisti čas, potem pa sta skupaj preživela popoldne, se umila in šla spat, ter zjutraj spravila v vrtec. Edino previjanje mu dela rahle probleme (takrat še mali ni bil čist) in sem se enkrat tolk smejala po telefonu, kako ga je sprevijal, ko se je mali RES konkretno 'usral' - dal ga je v banjo, plenico dol, plenico v 3vrečke, na hodnik, potem ga je stuširal in vmes letel 2x bruhat na wc Sedaj ko mali veliko potrebo opravlja izključno na kahljici, pa je bp, vrže tisti drekec v wc in brez problema umije kahljico, tako da je verjetno tudi nekaj na psihi.
|