|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   očke pred in po porodu...
6.8.2005 21:41:05   
roberta

ojla,
me zanima, če slučajno veste kako je z vidom med nosečnostjo in po njej? Ker sem slišala, da baje ni priporočljivo branje po porodu, saj naj bi si tako lahko ženska precej uničila oči?! Ali to velja tudi za obdobje same nosečnosti? Me kar malo skrbi, ker sem dosti za knjigami in morda bo ravno tako, da bom kak teden po porodu tudi relativno veliko brala (opravljam en neodložljiv izpit na faksu) - no vsaj če se bo dalo...

Pa tudi sicer se mi zdi, da se mi je vid kar nekoliko poslabšal v času nosečnosti... in upam, da se bo po porodu "spravil" na staro stanje - ima katera kako izkušnjo s tem...

hvala, roberta
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.8.2005 22:11:29   
Anonimen
Jaz ne vidim dobro na daleč, a moram reči, da se je po porodu stanje zelo izboljšalo. Sedaj vidim podnapise brez očal. Jih sploh več ne nosim. Prej pa sem jih obvezno potrebovala pri TV in vožnji.

(odgovor članu roberta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2005 22:32:47   
ribica.
Kolkor je znano meni, v sami nosečnosti ni kaj pazit. PO porodu pa, menda zarad vsega tistga tiščanja in napenjanja postanejo oči bolj občutljive. men je mama svetovala naj nič ne berem v porodnišnici, pa tud doma sem se nazaj držala. kako je pa z dioprtijo pa nimam pojma.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2005 22:46:47   
Jančika_
Med nosečnostjo se mi je vid zelo poslabšal, vozila sem recimo lahko samo, če sem imela obenem gor leče in očala. Nihče mi ni rekel, da naj po porodu ne bi brala, tako da sem v porodnišnici prebrala 200-stransko knjigo8).

Po porodu se mi je v kakih dveh, treh mesecih stanje precej izboljšalo.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2005 22:47:32   
cmokec
Jaz vem, da sem se po porodu še gledanju.TV-ju izogibala, sam se ne spomnim koliko časa. Je pa nekaj v zvezi z očmi ja, res sem pozabla.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2005 23:01:36   
roberta

hja, no upam, da ne bo kaj zlo narobe z mojimi očmi zaradi tega :zmeden2: za povrhu vsega, sem pa se očala izgubila en teden nazaj in zdaj ne vem kaj naj... (rok imam septembra) - grem po nova (ki bodo premočna glede na prednosečniško dioptrijo) ali naj počakam kake tri mesece, da vidim kaj po po porodu in grem takrat :zmeden: ajajaj... no morda pa me čaka lepo presenečenje in jih še najdem nekje za kakim vogalom ;)

roberta

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.8.2005 6:43:15   
Lunca1
Moji mami se je poslabšal, tako da ima od 2. poroda skoz očala gor.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2005 7:25:30   
Marogica
To pa prvič slišim. Sicer sem slišala, da, lahko imajo probleme ženske, ki so že prej imele probleme z vidom ali ženske, ki bolujejoje na ščitnici.
Jaz sem brala v nosečnosti, po njej, pa bi tudi med porodom, če bi lahko (ha,ha).
Ne resno, jaz nisem opazila nobenih sprememb, čeprav zelo ddosti čitam in imam povečano ščitnico.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.8.2005 23:28:34   
Suzi*
Meni so med porodom popokale žilice v očeh, sem bila nekaj časa ko en vampir. :)- Zato sem nekaj časa malo pazila da nisem veliko brala ali gledala TV. Vid se mi zdi da se mi je malo izboljšal, so mi pa oči postale zelo zelo občutljive na sončno svetlobo in ne morem nikamor brez sončnih očal.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2005 18:14:25   
Pupica
Meni se ni poslabšal. Je kar siti ostal Aja nosim pa leče.
Sem jih pa med prodom dala ven, ker ti lahko zaradi pritiskanja poškodujejo oči.

LP:rozica:

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?