|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   očetje ter njihovi otroci
6.11.2008 10:21:19   
FLASK_A
Kakšni so vaši možje do svojih otrok? Se jim do določene starosti narahlo "izogibajo" (recimo dokler ne začne govorit in brcat žoge) ter večino ukvarjanja z njim prepustijo vam? Ali se z njimi tudi kot z dojenčkom ukvarjajo in igrajo?

Kako pa je takrat, ko greste ve od doma za kak dan- ga gredo iskat v vrtec (tudi če mora zato malo prej iz službe), ali ga gredo babice in je potem pri njih do večera?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: očetje ter njihovi otroci
6.11.2008 10:25:32   
muška
Moj mož ju pelje v vrtec in gre po njiju, jaz to zelo redko storim. je pa res, da ko pride domov potem čepi za računalnikom in ko začnem jaz že res konkretno pizdit, gre končno stran.
Ukvarja se kar precej z njima, s kratka nič mu ni težko. Tudi ko sta bila še dojenčka se je ful ukvarjal in pogovarjal z njima,mogoče celo bolj kot jaz.

No, ko mene ni, takrat pa zelo rad spiči, recimo pripelje otroka domov, reče tašči da mora to in to opravit,potem ga pa do poznih večernih ur ni, tako da ju niti on ne spravi spat! Ni pravilo, se pa pogosto dogaja!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2008 10:28:25   
Kerensa*
Moj mož se je s svojim sinom ukvarjal od dneva prihoda iz porodnišnice dalje... hranil, kopal, previjal, uspaval, igral, zdravil... bil je na porodniškem dopustu namesto mene... ko me ni (kar je večinoma), je vse enako (on poskrbi za vse), v vrtec ga pa tako ali tako vedno vozi on (in iskat ga gre tudi).

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2008 10:28:39   
Pikapolonica_
Ce gledam striktno nazaj, nekje do 3meseca starosti mu je bil povsem nezanimiv. user posted image Kot dodatek v hišiuser posted image Potem pa ko se je mali začel bolj zadevati, sedeti, plaziti, pa sta že počela marsikaj skupaj in mislim, da je od takrat naprej vsak dan vsaj 2uri posvetil samo njemu in sem jaz imela čas zase. Seveda sta sedaj, ko je Jakob star 2leti dosti več skupaj, kot si omenila, žoga, športne igre, kolo, vendar je tudi prej imel vedno čas zanj.
Kadar sem jaz odsotna za več dni (to se je do sedaj zgodilo 3x, 1x se bila odsotna skoraj cel teden, 1x dva dni in 1x tri dni), je vedno on hodil ponj v vrtec, če je moral službeno še kaj narediti, je mali šel k tašči ali moji mami za tisti čas, potem pa sta skupaj preživela popoldne, se umila in šla spat, ter zjutraj spravila v vrtec. Edino previjanje mu dela rahle probleme (takrat še mali ni bil čist) in sem se enkrat tolk smejala po telefonu, kako ga je sprevijal, ko se je mali RES konkretno 'usral'user posted image - dal ga je v banjo, plenico dol, plenico v 3vrečke, na hodnik, potem ga je stuširal in vmes letel 2x bruhat na wcuser posted image user posted image Sedaj ko mali veliko potrebo opravlja izključno na kahljici, pa je bp, vrže tisti drekec v wc in brez problema umije kahljico, tako da je verjetno tudi nekaj na psihi.user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2008 10:34:01   
Branka Teržan
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Moj mož ju pelje v vrtec in gre po njiju, jaz to zelo redko storim. je pa res, da ko pride domov potem čepi za računalnikom in ko začnem jaz že res konkretno pizdit, gre končno stran.
Ukvarja se kar precej z njima, s kratka nič mu ni težko. Tudi ko sta bila še dojenčka se je ful ukvarjal in pogovarjal z njima,mogoče celo bolj kot jaz.

hojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pri meni je kr podobno(prvi del) moj je sicer še študent in je zato veliko pred računalnikom pa dok dela za študi ok ko pa vidim da počne kaj druga se pa oglasimuser posted image pa mi pomaga.

ko pa jaz grem kam kar je pogosto pa jih on lepo mirka čeprav živiva pri njegovih starših le da v svojem gospodinjstvu jih ne nese tašči ampak jih pazi samuser posted image . pa jih nahrani pa igrajo se al pa grejo na kaki sprehod in podobno pa velikokrat kaj skuhajo sploh če me ni do večerauser posted image .

je kr priden in vzgleden očkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

papauser posted image

Moja pikapolonica Julija 2005.
Moja čebelica Sanja 2007

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2008 10:36:26   
Naja30
Mož se ukvarja in mi pomaga pri hčerki odkar se je rodila. Zanimiva mu je že od začetka in se prav vidi, da je njegova ljubljenka. user posted image  Res ga lahko samo pohvalim, kar se tiče nege, igranja z njo in ukvarjanja. Res da ima veliko svojega dela, ampak tudi kadar sedi za rač. in mu tamala prinese knjigo, se ji posveti in ji bere.

Večinoma jo jaz vozim v vrtec in grem po njo ali greva oba po njo. Ko sem imela opravke, je pa sam vse opravil.

(odgovor članu Pikapolonica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2008 10:46:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Moj mož se je s svojim sinom ukvarjal od dneva prihoda iz porodnišnice dalje... hranil, kopal, previjal, uspaval, igral, zdravil... bil je na porodniškem dopustu namesto mene... ko me ni (kar je večinoma), je vse enako (on poskrbi za vse), v vrtec ga pa tako ali tako vedno vozi on (in iskat ga gre tudi).

A ti pa sem in tja mal vskocis?user posted image user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.11.2008 10:46:49   
Kerensa*
Tako nekako, ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2008 11:01:05   
honey
Moj mož je bil tudi od prvega dne, ko se je mali rodil, ves navdušen nad njim. Mogoče se pozna tudi to, ker ga je dobil on prvi v roke - jaz sem imela CR in potem je bil on tisti, ki ga je s sestro umil, stehtal, oblekel in potem ga seveda tudi pestoval 1 uro, ko sem bila jaz še v operacijski. Ko pa sva prišla domov, sta že prvi dan skupaj zaspala na kavču in tako je vse do danes. Žal ima tako službo, da dela cele dneve in potem malega vidi samo zvečer - k sreči gre naš bolj pozno spat. Se je pa zgodilo, da je bil celo par dni sam z njim doma, ko je bil na bolniški in ga nisem peljala v varstvo, ampak sem mu ga pustila doma. Še danes sicer ne vem točno, kaj vse sta počela, pa po moje je kar v redu tako user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2008 12:54:23   
glen
Jaz moram mojega dragega kar pohvalit kar se tiče vzgoje in prisotnosti pri vzgoji otroka in to od same rojstva dalje.
Že ko sem bila na porodniški se je dosti vklučeval v vzgojo,previjal in izkoristil vsak prosti trenutek da je bil z nama.
Previjal jo je od samega začetka,veliko mi je pomagal pri hišnih opravilih,itd itd.
Ko sem pa šla delat, pa morem rečt da sva oba enako skrbela za otroka.
Oba sva delala v trgovini, tako da ko sem bila jaz v dopol. smeni je bil on v popoldanski smeni, da jo je zjutraj malo kasneje peljal v vrtec,pol doma kaj naredil itd itd,.in obrato ko sem jaz delala popol. jo je on šel iskat v vtrec ,bil z njo celo popoldan in jo dal tudi spat.
Morem rečt, da je zdaj naša 4 letnica, zelo zelo navezana na svojega tatija in včasih se mi zdi da ga ima raje kot men,e ker morem reč,t da je moj mož malo bolj potrpežljiv kot jaz in ne eksplodira tako hitro kot jaz.
Resnično lahko rečem da je zlat oče,saj vsako min. ko ni v službi izkoristi da je z otrokom,od igrišč,plavanja,igranja doma,......
Pa naj omenim to da je moja mama vsako popoldna doma(dela samo dop po 4 ure)pa tudi tašča je več ali manj na razpolago in kljub temu da se ponujajo za varstvo jih ponucava le takrat ko je nujno.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.11.2008 13:34:51   
nuala
Jaz sem bila z mojima veliko sama, dokler sta bila majhna. Mož je veliko delal. In posledično tudi ni znal zanju tako dobro poskrbeti ( ni vedel, kako se pripravi mleko ali kaj naj je za kosilo ali kako ga obleči,... ). Ju je pa rad vozil na sprehode in se z njima igral.
Zdaj mu je vse lažje, ko sta večja in zanju lažje poskrbi. Ima pa tudi več časa. Še se zmoti katera obleka je od katerega, ampak saj vesta otroka. Pa če pelje v vrtec tamalega npr. pozabi nahrbtnik ali kaj takega. Tak pač je.
Pri nas kar nekako velja, da ima zdaj, ko sta malo starejša, več veselja z njima. Čeprav ju ima že od začetka zelo rad, da ne bo pomote.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.11.2008 16:34:23   
barika
Kakor kdaj, ko je bil mali je itaq veliko spal (no obauser posted image ), ampak starejši ko je, rajši se igra z njim, od zlaganja kock do ..ma ni da ni..najrajši ga pa nosi štuporamouser posted image  Ko pa moj preveč zagrezne pred računalnikom ga pa naderem, ker ko je doma in ko mali bedi, se naj rajši z njim ukvarja ne pa z računalnikom. itak sem jaz večji del dneva z njim in me ima mali že poln kufer, ko pa moj pride iz šihta, je/sta pa čist divjiuser posted image . Pa obvezno ga mora on skopat, jaz ne veljam, se kr dere ata, atauser posted image user posted image

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2008 12:53:02   
NATAŠI
moj mož mi je full pomagal že od rojstva ... ker ga nisem dojila (slabih 14 dni) je ponoči on vstajal in mu pripravil mleko ter ga nahranil ... čez dan ko je bil iz službe ga je previl ... pri kopanju je bil obvezno zraven. Potem ko se je začelo kobacanje in kasneje koraki je bil pa bolj aktiven v smeri igranja  ... Sedaj ko je star dve leti se usedeta v sobo in se igrata s traktorji, avtomobilčki ... knjigice bolj midva prebirava... Potem so tukaj sprehodi in aktivnosti zunaj kjer sta zelo veliko skupaj. Ko mene ni doma, ga gre iskat v vrtec (običajno ga jaz vozim in hodim iskat ker sem prej doma in tudi kasneje grem v službo- imam tako službo da sem cca 7.5 ur v službi) in tudi jest mu naredi, previja, skratka kot da bi vse jaz storila.... zvečer ga skopa in umije zobke. Ko sem pa jaz doma ima običajno kopanje vsak dan on čez. Tako da ko potegnem črto je super očka in sem prav ponosna nanj . ...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?