|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   očala za 90 eur
24.4.2008 21:27:05   
Anonimen
Hmm...ne vem no...Očala od Kappe za 90 eur? Plastične. A je samo meni drago, al je to normalna cena za (plastična) očala?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: očala za 90 eur
24.4.2008 21:38:52   
Netopirčy81
Ja, okvirji priznanih znamk imajo cene tut od 50 € naprej. Sama za eno plastiko že ne bi dajala.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.4.2008 21:41:15   
Anonimen
Jaz tudi ne bi dala tolko € za plastiko. user posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.4.2008 21:42:10   
Anonimen
Bo kar prava cena...

Recimo Replay plasticni okvirji slabih 70 €

Replay

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.4.2008 21:43:45   
rainbow
to ve o okvirjihuser posted image  o šit, pol sn pa jaz neke drage vzela. pa za naslednjih pet let bodo držala.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.4.2008 21:44:36   
ellie
Jaz sem za okvirje dala okrog 150 eur...pa so tud plastični in nobene prestižne znamke, samo hisuser posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2008 8:58:25   
kristinaj
jaz ne vem koliko se gibljejo cene okvirjev, očala ima mož...vem samo to, da znajo bit dražji od leč..... boljši, lažji okvir kot je, lažje ga nosiš na nosu in dražji je.........

meni se to zdi skoraj normalna cena.... moj za očala nikoli ne da manj kot 250 EUR, pa nima ne vem kakšne dioptrije in nobenih posebnih leč......ima pa okvirje zelo tanke in lahke....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.4.2008 9:10:19   
maja1488
Ne me spominjat, jaz sem lani mogla kupit nova z dioptrijo, ker se mi je spremenila in potem valda tudi nova sončna z dioptrijo. Pa sem bla takoj lazja za nekaj čez 500 eur.
Mi je tamala nekaj časa nazaj polomila tale navadna pa so hvalabogu optiki zrihtali, da ni blo treba novih.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2008 11:58:35   
Anonimen

eh...jz sem tut ena smotka...najprej mi je ful težko dat 90flik za očala, zdaj sem jih pa kupila za 170 Eur user posted image user posted image . Samo na mojo ozko faco mi fenomenalno sedejo pa tudi svetloba je čudovita!

So pa od Caroline Herrera (New York), a katera pozna?

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.4.2008 12:04:13   
maja1488
Jst imam tudi ozko in dolgo faco. Mi je ful težko dobit in ko najdem neki kar mi paše kupim, ne glede na to kolko stane.

Ne te znamke pa ne poznam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.4.2008 12:59:55   
Anonimen
jp caffe poznam, ma moja sestra tut od nje špegle, pa se dobr držijouser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.4.2008 13:43:40   
Anonimen
madonca, zdele sem šla mal po netu brskat - nisem vedla da spadajo pod rang Versace-jevih, Gucci-jevih očal...jz sem pač mislila, da so malo bolj kvalitetne (kar tudi so) in da je zato cena tolk višja...no, zdaj pa vidim, da sem vsaj 50% cene plačala firmo user posted image   Jao...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.4.2008 21:30:24   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

no, zdaj pa vidim, da sem vsaj 50% cene plačala firmo user posted image   Jao...

in kaj se sekiraš? si plačala za dobra in kvalitetna očala. pojdi poiskat podoben model v neko **** trgovino od žnj proizvajalca in boš videla razliko. ne samo v ceni. predvsem v kvaliteti.

znamko pa poznam, ja. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.4.2008 19:21:12   
*lenc@*

eh...jz sem tut ena smotka...najprej mi je ful težko dat 90flik za očala, zdaj sem jih pa kupila za 170 Eur user posted image user posted image . Samo na mojo ozko faco mi fenomenalno sedejo pa tudi svetloba je čudovita!

So pa od Caroline Herrera (New York), a katera pozna?

poznam, pa parfume ma tud...

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.4.2008 19:50:49   
Anonimen
eh...potem sem samo jz z lune, ker še nikoli prej nisem slišala zanjo user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.4.2008 19:54:26   
Anonimen
Očitno sem tudi jaz z Lune, ker tudi jaz nisem vedela zanjo. user posted image
Imaš kakšno fotko novih očal?

Jaz grem jutri po nova! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.4.2008 9:07:12   
maja1488
eh...potem sem samo jz z lune, ker še nikoli prej nisem slišala zanjo

jaz tudi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.4.2008 10:17:24   
Magi*
pa saj dizajnerji niso samo Gucci, pa Fendi. miljavžent jih je in Carolina je ena izmed njih. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.4.2008 11:38:27   
gojska
meni so všeč očala od richmonda in ferrejauser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.5.2008 10:34:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

iščem na netu kakšno fotografijo, pa ne najdem ama čist nobene slike, če mi katera pomaga; Carolina Herrera model CH 204.

In ob tem se tudi sprašujem kako vedeti, da ne gre za ponaredek očal? user posted image Ker na očalih ni bilo nobene "deklaracije", nalepko na šipci mi je prodajalka odstranila...tako, da sem dobila samo očala in etui. Za etui lahko rečem, da je pristen, ker se pojavlja tudi na straneh od Caroline Herrera...očal pa ne najdem nikjeruser posted image Pišuka al jz zmeri na najslabše pomislim; ampak za ponaredek dati 170 eur...ojej....Ne, sej drugač se mi zdijo kvalitetna...samo..malo me moti, ker sem navajena zraven artiklov dobiti vsaj deklaracijo ali kaj podobnega. Čeprav je pa res, da so to moja prva "taprava" očala in ne plastika iz štanta (upam) in ne vem kakšna je "tradicija".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
2.5.2008 10:06:09   
ellie
Tu si pogledala http://basecurveeyewear.com/carolina.html ?

Mogoče pa se skrivajo pod kakšnim drugim imenom modelauser posted image  al pa gre za kaki ful star modeluser posted image
Je pa res čudno, da nisi dobila nobene deklaracije zraven....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
2.5.2008 15:00:57   
Anonimen

ampak za ponaredek dati 170 eur...ojej....

Po moje bi bil ponaredek vsaj pol cenejsi...preveri na kaksnem turskem bolsjaku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
3.5.2008 21:10:08   
Magi*

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

iščem na netu kakšno fotografijo, pa ne najdem ama čist nobene slike, če mi katera pomaga; Carolina Herrera model CH 204.

In ob tem se tudi sprašujem kako vedeti, da ne gre za ponaredek očal? user posted image Ker na očalih ni bilo nobene "deklaracije", nalepko na šipci mi je prodajalka odstranila...tako, da sem dobila samo očala in etui. Za etui lahko rečem, da je pristen, ker se pojavlja tudi na straneh od Caroline Herrera...očal pa ne najdem nikjeruser posted image Pišuka al jz zmeri na najslabše pomislim; ampak za ponaredek dati 170 eur...ojej....Ne, sej drugač se mi zdijo kvalitetna...samo..malo me moti, ker sem navajena zraven artiklov dobiti vsaj deklaracijo ali kaj podobnega. Čeprav je pa res, da so to moja prva "taprava" očala in ne plastika iz štanta (upam) in ne vem kakšna je "tradicija".

kje si jih pa kupila? do sedaj sem za vsaka dražja (firmato) očala zraven dobila deklaracijo. pojdi nazaj v trgovino in jo zahtevaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.5.2008 14:29:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

kje si jih pa kupila? do sedaj sem za vsaka dražja (firmato) očala zraven dobila deklaracijo. pojdi nazaj v trgovino in jo zahtevaj.

pri optiku user posted image

Mogoče katera slučajno ve, kje bi lahko preverila?

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
4.5.2008 15:03:34   
rija
mah, ta očala so se podražila da je joj, odkar je evro user posted image
pred dvema letoma sem dala za DG ene 140 evrov, pa so se mi zdela blazno draga....letos pa sem gledala Dior pa Gucci za 400 evrov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa kam grejo te ferdamane cene?

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

eko perilo
majch

Ste pripravljeni odšteti nekaj več denarja za perilo iz eko/organskega bombaža?

ne (50%)

da, vsekakor (15%)

da, če je tudi dizajn dober (35%)

Število vseh glasov: 215

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!