Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nuxe anticelulit zavba :) 26.5.2007 8:29:19
|
|
|
|
*babymouse*
|
No, me veseli, da nisem bila edina s to težavo. Pred nekaj meseci sem se tudi jaz približno 1 teden mazala s to kremo, dokler me ni koža tako srbela, da sem se spraskala skoraj do krvi . Potem sem za nekaj časa pozabila nanjo, seveda pa mi gorenjska žilica ni dala miru, da ne bi zadevice še enkrat sprobala. Tokrat se je alergija pojavila že po 2 dneh, in ni prenehala še po 1 tednu neuporabe, tako da sem šla v lekarno po kalcij in letizen, da se je zadeva normalizirala. Kremo sem nato dala kolegici, ki pa ni imela nobenih težav z njo. Očitno smo nekateri bolj dovzetni za močne naravne substance
|
|
|
|
RE: nuxe anticelulit zavba :) 26.5.2007 8:59:52
|
|
|
|
Magi*
|
naj vaju potolažim, da je to čisto normalno, da tudi na kako naravno sestavino koža tako odreagira. eterična olja zelo dražijo kožo. lahko pa je še kaj drugega. a pa je od vsega praskanja vsaj kaj manj celulita, glede na to, da sta kožo fajn prekrvavili? ne mi zamerit mal heca.
|
| Stran: [1] |
Datum porodaxtinchyAli ste rodile: pred predvidenim datumom poroda (
46%)
na dan predvidenega poroda (
12%)
po predvidenem datumu poroda (
34%)
v tednu okrog predvidenega datuma poroda na dan polne Lune (
8%)
Število vseh glasov: 155Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!