|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuva ring
18.11.2007 18:35:42   
cofk
a uporablja katera te vrste zaščito (nuva ring-vaginalni prstan)?
ima kakšne stranske učinke kot kt npr?
ker bi rada nehala s kt prav zaradi zmanjšane želje po spolnosti pa me zanima če je z nuva ringom kaj bolše..
se ga že da dobit v sloveniji?
kakšne so vaše izkušnje z njim (tiste ki ga uporabljate)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nuva ring
18.11.2007 18:42:23   
tanikaa
Prvič slišimuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 19:34:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2007 19:38:20   
Anonimen
se podpišem še jaz

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2007 20:39:57   
najina pikica*
hahaha sm na hitr prebrala naslov teme pa sm misla,da že nova RR obstaja user posted image
drgač pa tut jst prvič slišm...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2007 22:51:11   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: tanjanany

se podpišem še jaz

tudi jazuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 23:18:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2007 9:22:26   
*ANA*
Tudi jaz prvič slišim user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2007 17:21:56   
cofk
www.nuvaring.com

Tukaj vse piše in je zlo lepo razloženo...

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2009 19:30:54   
blaža
Evo da jaz malo osvežim temo.

meni je Nuvaring predlagal moj G, ker ne prenašam KT.

Pravi, da pri tem obročku, hormoni delujejo lokalno, pri drugi hormonski kontracepciji, pa gre deloma tudi po telesu.

Ali to ali pa Mireno. Bom vidla kako se bom odločla, ko se bom z svojim g pogovorila, naročena sem pa 1.9.

kaj res ni nobene, ki ima z Nuvaringom izkušnje? baje je to zdej novo v SLO.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2009 20:53:08   
Anonimen

Nekaj izveš tukaj
http://med.over.net/forum5/list.php?278

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.8.2009 20:55:08   
blaža
hvala, sem pregledala, pa sem vseeno želela vedet, če je še tle na Rr kdo, ki ima kej več izkušenj stem boročkom, čeprav je to novo v SLO.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.9.2009 16:09:09   
Anonimen
nuva ring je baje sedaj dostopen tudi v slo... a ga katera sedaj uporablja? izkušnje?

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.11.2009 22:41:46   
rina22
Tudi mene zanimajo izkušnje s tole vrsto kontracpcije. Tudi meni je G dala prospekt za nuva ring, pa se nekako ne vem odločit, ali naj uporabljam, ali neuser posted image Se bolj nagibam k tabletkam - preverjena metoda...

Mireno mi je pa odsveovala z razlogom, da če še namenim imeti user posted image , da naj si je nikar ne vstavljamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.11.2009 23:05:10   
Dvoje src
Evo ena ki ga nuca. Sicer ne morem primerjet s KT, ker jih nisem nikoli jemala, ampak do zdaj nimam nobenih stranskih učinkov. Meni je praktično ker sem ful raztresena in bi ziher pozabla kako tabletko spit.
Je pa mož reku da ga začuti in ga ful rajca.user posted image

Ni pomembno, kaj imaš v žepu, ampak kaj imaš v srcu.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.12.2009 17:53:15   
mala zirafa
Pobrskaj malo po tujem spletu.Nas je bolj malouser posted image .

(odgovor članu Dvoje src)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.4.2010 21:50:12   
dr.vogel
evo, danes sem dala ven mireno, ker nisem bila zadovoljna z njo. Ginekolog mi je priporočal nuvaring obroček in sem ga malo prej vstavila. Zdaj pa bom videla in bom vsake toliko poročala, kako se kaj obnese obroček. TAko, da vidimo.

(odgovor članu cofk)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.4.2010 10:46:57   
ninicananica
Jaz sem uporabljala nuva ring 3 mesece. Sem bila kar zadovoljna. Samo včasih sem imela občutek, da ga bom kar izgubila in sem preverjala, če je še vedno vse na svojem mestu user posted image .

(odgovor članu dr.vogel)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.5.2010 0:15:05   
dr.vogel
spet. se javljam . Po vstavi nuvaringa nisem občutila nobenih težav in glavobolov in sem bila prav zadovoljna, ker se mi je po odstranitvi mirene prenehal izcedek. tudi vonj pod pazduho se je zmanjšal. Toda ..kmalu 2.5 me je na izletu zabolel trebuh. In ..dobila sem menstruacijo oziroma kot nekje berem naj bi to bila vmesna krvavitev. Imela sem malo bolj rjavkasto in spet ti vložki...že ko sem mislila, da se krvavitev zmanjšuje, pa me je danes, po odnosih s partnerjem,  začel močno boleti trebuh in pričela sem zopet krvaveti. Kri je zelo svetle barve, kar pomeni, da je kri "frišna". In moram povedati, da ni prijeten občutek, saj vem , da  si moram vzeti ven gumico ta teden 12. in potem naj bi spet dobila menstruacijo. In na to bolečino v križu in trebuhu sem že pozabila, če me ne bi danes spet spomnila... Upam ,da se to kmalu neha. Več poročam naslednjič.user posted image

(odgovor članu ninicananica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.5.2010 16:26:55   
nananaja
Prvi mesec sem imela nekaj težav z rjavim izcedkom, od takrat pa tri mesece nič. Tudi bolečin pri redni krvavitvi ni hudih, kar sem imela pri naravnem ciklu.

Glede na to, da sem prej imela tri mesece cerazette in tri mesece sem skoraj ves čas po malo krvavela, ni primerjave.

(odgovor članu dr.vogel)
Neposredna povezava do sporočila: 20
13.5.2010 21:33:04   
minca_n
No še ena uporabnica nuva ring. Pred nosečnostjo sem kar nekaj let uporabljala KT in mi nobene niso odgovarjale. Ko sem rodila sem si dala vstaviti mireno s katero nisem bila niti malo zadovoljna. Po enem letu muk sem jo dala odstraniti in takrat mi je ginekologinja svetovala naj poskusim še nuva ring. Uporabljam ga že 5 mesecev in ni nobenih težav. Menstruacije skoraj da nimam, bolečin tudi ne, tak da res same pohvale user posted image   

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.12.2010 12:56:35   
Anonimen
Tudi jaz sem začela uporabljati nuvaring. trenutno ga imam notri šele dva dni. zanima pa me, če katera ve kako je s kopanjem v bazenih?

(odgovor članu minca_n)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
2.1.2011 22:16:50   
hubi
Normalno se kopaj, ne bo šel obroček nikamor. Jaz sem zadovoljna uporabnica že dve leti in ne menjam za nič drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.1.2011 14:00:52   
Anonimen
krasna zadeva

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
8.1.2011 11:41:22   
Shorty_
Tudi jaz sem zelo zadovoljna uporabnica, sicer sem imela prvi mesec krvavitve, od takrat  naprej pa samo pohvale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?