Anonimen
|
renata nana hvala za odgovor, si zelo lepo napisala in seveda držim pesti, da boš vse skupaj poštimala in da boš kmalu nosečka, res ti želim vso srečo . In kot si napisala, čakalne vrste so dolge in če ne veš kaj te čaka potem si lahko šokiran, jaz pa točno vem kaj me lahko vse še čaka in zato sem se nekako že pripravila, ker je vse živo dala skozi moja šefica in moja sestrična. Meni je moj G 2x že pred leti ugotovil srčasto maternico in manjšo pregrado, ampak je rekel naj vseeno poskusimo z zanositvijo . 06.09. ni bilo več slišati srčka moje male pikice, seveda je bila to za naju z možem največji ŠOK, potem pa še ŠOK ko sem morala na urgenco na čiščenje, jaz sploh nisem dojela kaj se dogaja...tako da imam 21.11. UZ in slikanje maternice pri prof.Tomaževiču in če ti po pravici povem, komaj čakam ta dan, da vsaj vem na čem sem. Takoj po abraziji sem šla na ginekološko in se hotela naročit na UZ pa so mi rekli naj pokličem po drugi menstruaciji, ker sem se morala od abrazije še sčistiti (res je lilo v potokih) in sedaj je druga M že mimo in čakam na pregledm, se pravi bom čakala 3 mesece in ne tko kot pravi matt da sem pa prišla kar takoj na vrsto...a ni že dost hudo da sva zgubila pikico... Aja po abraziji sem se šla pokazat mojemu G ki je še enkrat potrdit srčasto maternico in manjšo pregrado in mi dal napotnico, rekel je, no ko vas pa tam poštimajo pa bo vse ok, tko da mislim da je že kar vedel da sledi poseg. No potem so mi pa na kliniki rekli da so na poseg čakalne vrste 2-4-6 mesecev, čisto odvisno...me je pa tudi sestra potolažila, da lahko da imaš srečo in padeš v kakšno "luknjo" in si hitro na vrsti...vsekakor pa se mi ne zdi fer, ko nekatere skor da obsojajo ko nekatere pridejo hitro na vrsto...verjamem da je pristona jeza in tko naprej, ampak vseeno, tko pač je. renata nana še enkrat hvala, če pa še kaj rabim pa vsekakor napišem
|