Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nujno potrebujem manjšo kuhinjo 15.2.2011 10:48:49
|
|
|
|
Hope2
|
Pojdi malo po trgovinah, rutar in dipo vem da imata kar nekaj takih mini kuhinj razstavljenih. Če najdeš razprodajo eksponatov, te bi prišlo tudi fejst poceni.
|
|
|
|
RE: nujno potrebujem manjšo kuhinjo 15.2.2011 10:52:56
|
|
|
|
ksenjak
|
Išči pod Čajno kuhinjo. lp
|
|
|
|
RE: nujno potrebujem manjšo kuhinjo 15.2.2011 10:56:19
|
|
|
|
mamamajča
|
Na podarimio.si včasih podarjajo take kuhinje, da meni ni jasno, zakaj hudiča, če so pa še ful lepe in ohranjene. Malo pobrskaj...
|
|
|
|
RE: nujno potrebujem manjšo kuhinjo 15.2.2011 10:58:48
|
|
|
|
zvezdica_1
|
poglej po trgovina, včasih dajo razstavne eksponate za par 100€-drugače pa imajo v ikei kuhinjo mislim da za 400€ sicer brez aparatov-ampak ne vem, če bi tista kuhinja zdržala par let....
|
|
|
|
RE: nujno potrebujem manjšo kuhinjo 15.2.2011 11:17:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Doma si v Ikeinem programu izrisi kuhinjo in potem z izrisom v Ikeo. Tam ri bodo se kaj svetovali in predlagi. Kuhinja bo dobro izgledala, nova bo, se isti dan jo bos imela doma in kar je najpomembneje: skos bos prisla za zelo ugodno ceno.
|
|
|
|
RE: nujno potrebujem manjšo kuhinjo 15.2.2011 11:40:52
|
|
|
|
kajalin*
|
poglej v lesnino,imajo mini kuhinje za mal več k 100 eur,sama sem jo uporabljala par mescev pa ji ništa ne fali drugače sva jo pa midva kupila na bolhi za 45 eur z vsemi aparati+mikrovalovna zapakirana,kuhinjo je prodajal en gospod bila je pa rabljena cca 3 mesece,se splača mal prečesat bolho...
|
|
|
|
RE: nujno potrebujem manjšo kuhinjo 15.2.2011 11:41:54
|
|
|
|
kajalin*
|
ups 450 eur*
|
|
|
|
RE: nujno potrebujem manjšo kuhinjo 15.2.2011 12:43:05
|
|
|
|
emili
|
mi smo jo kupili v lesnini za 70.000 sit , še takrat...pa nam služi vsakodnevno že skoraj 5 let...še kaki dve leti bo zdržala...jo imajo pa še zdaj v lesnini isto...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2011 13:46:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: nujno potrebujem manjšo kuhinjo 15.2.2011 14:14:44
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Doma si v Ikeinem programu izrisi kuhinjo in potem z izrisom v Ikeo. Tam ri bodo se kaj svetovali in predlagi. Kuhinja bo dobro izgledala, nova bo, se isti dan jo bos imela doma in kar je najpomembneje: skos bos prisla za zelo ugodno ceno. bi najlepsejse prosila za link do tegale programa.
|
|
RE: nujno potrebujem manjšo kuhinjo 15.2.2011 14:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Miska, v googla vpisi 'ikea home planner' in si nalozi programcek na racunalnik.
|
|
|
|
RE: nujno potrebujem manjšo kuhinjo 15.2.2011 14:36:53
|
|
|
|
Lara28
|
Tudi jaz ti svetujem lesnino! Moja mama jo je kupila tam za stanovanje, ki ga daje v najem in se super obnese. Je pa 2,70 m in mislim, da je dala enih 200eur.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?