Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 8:12:41
|
|
|
|
janapan
|
Pojma nimam, vem, da se da plačevati neko rezervacijo...preveri v vrtcu
|
|
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 8:26:39
|
|
|
|
katrinka
|
iskreno povedano sem igrala na to karto da sem dobila podaljsanje prej kot sedaj vrtec in po pogovoru z ravnateljico in zupanom so me klicali da naj pridem pogodbo podpisat - s prvim dnem ko koncam porodnisko - tako da se je lepo izteklo lep dan vsem zelim
|
|
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 8:50:15
|
|
|
|
ROŽICI
|
v nekaterih vrtcih lahko rezerviraš mesto,pri nas tega ni.pri nas pač izgubiš mesto.mogoče so vaši bolj razumni
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 11:42:38
|
|
|
|
livia
|
Jaz sem imela podaljšano, sem klicala vrtec in jih o tem obvestila, da pride tamala tri mesece kasneje v vrtec. Je pa res, da sem že prej bila obveščena, da smo vrtec dobili.
|
|
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 13:21:51
|
|
|
|
manna
|
Meni se je podaljšanje porodniške in začetek vrtca pokrivalo samo za 10 dni, in v vrtcu so mi rekli da jih sploh ne moti, tako sem jo tistih 10 dni pač malo bolj počasi uvajala. Uradno, po zakonu, pa otrok ne sme biti v vrtcu če je mati na porodniški. V našem vrtcu se plačuje rezervacijo polovico cene.
|
|
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 13:36:41
|
|
|
|
Leela
|
Jaz sem imela enak primer. Dobili smo vrtec, kasneje pa sem na isti dan dobila podaljšano porodniško (itak sem zvedela zadnjo sekundo). Tamal je bil že vpisan v vrtec (pogodbo sem podpisala junija z vstopom 1.9). Je pa bilo zastonj, ker je drugi otrok. Mislim, da to ni navadna porodniška ampak je odsotnost v bistvu zaradi bolezni oz. če že ne boš vpisala na tisti datum naj ti zagotovijo mesto 3 mesece kasneje. Saj se otroci vključujejo v vrtec celo leto.
< Sporočilo je popravil Leela -- 27.7.2011 13:37:19 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?