Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 8:12:41
|
|
|
|
janapan
|
Pojma nimam, vem, da se da plačevati neko rezervacijo...preveri v vrtcu
|
|
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 8:26:39
|
|
|
|
katrinka
|
iskreno povedano sem igrala na to karto da sem dobila podaljsanje prej kot sedaj vrtec in po pogovoru z ravnateljico in zupanom so me klicali da naj pridem pogodbo podpisat - s prvim dnem ko koncam porodnisko - tako da se je lepo izteklo lep dan vsem zelim
|
|
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 8:50:15
|
|
|
|
ROŽICI
|
v nekaterih vrtcih lahko rezerviraš mesto,pri nas tega ni.pri nas pač izgubiš mesto.mogoče so vaši bolj razumni
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 11:42:38
|
|
|
|
livia
|
Jaz sem imela podaljšano, sem klicala vrtec in jih o tem obvestila, da pride tamala tri mesece kasneje v vrtec. Je pa res, da sem že prej bila obveščena, da smo vrtec dobili.
|
|
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 13:21:51
|
|
|
|
manna
|
Meni se je podaljšanje porodniške in začetek vrtca pokrivalo samo za 10 dni, in v vrtcu so mi rekli da jih sploh ne moti, tako sem jo tistih 10 dni pač malo bolj počasi uvajala. Uradno, po zakonu, pa otrok ne sme biti v vrtcu če je mati na porodniški. V našem vrtcu se plačuje rezervacijo polovico cene.
|
|
|
|
RE: nujno pomoc - podaljsana porodniska in vrtec 27.7.2011 13:36:41
|
|
|
|
Leela
|
Jaz sem imela enak primer. Dobili smo vrtec, kasneje pa sem na isti dan dobila podaljšano porodniško (itak sem zvedela zadnjo sekundo). Tamal je bil že vpisan v vrtec (pogodbo sem podpisala junija z vstopom 1.9). Je pa bilo zastonj, ker je drugi otrok. Mislim, da to ni navadna porodniška ampak je odsotnost v bistvu zaradi bolezni oz. če že ne boš vpisala na tisti datum naj ti zagotovijo mesto 3 mesece kasneje. Saj se otroci vključujejo v vrtec celo leto.
< Sporočilo je popravil Leela -- 27.7.2011 13:37:19 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?