|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujno nasvet!plis
4.7.2006 20:43:37   
malecka_mateja
ok jaz sem zadno m mela 28.4 pa bi mogla zaj bit nekje v 10 t pa sem mela danes prvi pregled in mi je najprej rekla da nimam maternice se utrjene pa bi jo ze mogla met potem pa mi je rekl ada sem noseca komaj 6 t in mi je rekl da je mozno da se ne razvijauser posted image  pravilno al pa je glede na to da mam daljse cikluse lahko vse ok.potem mi je delala uz im mi je rekl ada mam neki hematom oz neko tekocino pa mi je dala  DABROSTON tablete in cez en tedn mam kontrolo in je rekl ada neve ce bo vse ok.je mela kera podobne tezave in kako se je izslo.prosim pomagajte jaz sem obupanauser posted image  kert nevem ce je z mojim user posted image  vse ok.

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno nasvet!plis
4.7.2006 20:45:20   
Anonimen
Tudi če se boš sekirala, ne bo nič drugače. Kvečjemu pomagaš lahko, če si sproščena in je vse v redu. Na to misli.

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2006 20:57:27   
Gina
Ko se je meni to zgodilo, mi je g rekla nekaj, kar mi je najbolj pomagalo zdržat in preživet ne da bi se zlomila: V resnici je tako, da lahko je še vse ok, lahko pa da ni. Ampak ne moremo ta hip nič vedet. Zdrži še tri tedne, vsak dan posebej. Če gre samo za hormonske motnje, bo še vse ok, če pa je napaka v zarodku ali zaradi (moje) pred tremi tedni preživete viroze, potem pa ne bo ok. Ampak splača se potrpet. Tri tedne.

Zelo upam, da je s tvojim pikcem vse ok. Zdrži.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2006 21:27:38   
malecka_mateja
zakaj pa tri tedne meni je rekla da nasledni tedn ko me je narocl ada bom ze vedela.in kaj pri tebi je blo vse ok?al kak al se neves al kaj?bom zdrzala ker vem da zaradiuser posted image morem sam je ful tezko zajse dnevi se bolj vlecejo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2006 21:44:26   
sončnica22
vem, da je najlažje svetovati drugim, ko si pa sam v neki situaciji čisto obupaš, ampak potrudi se vsak dan posebej, da boš sproščena in razmišljaj kot, da je vse v redu (vem, da je težko),potrudi se. Jaz sem imela na začetku user posted image  tudi težave z rjavim izcedkom, pa mi je dr. rekla, da v takih primerih splavi večina nosečnic, ... imela sem upanje, optimizem, mogoče bo pa vse dobro.... in sedaj sem srečka nosečka v 20.tednu in mali se zaenkrat pridno razvija! Upanje naj umre nazadnje!
Stiskam pesti za vaju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2006 13:10:42   
Gina
Eh, kaj pa jaz vem, če večina nosečnic splavi, če krvavijo. Jaz močno kvarim to povprečje. Pri vseh treh nos. sem krvavela. Pri prvi vsak mesec kak teden ali dva, pri drugi samo 14 dni, pa tako kot bi me klali, pri tretji pa ni minil niti en sam samcat dan, da jaz ne bi imela vložka. Naši ljubi zdravniki so mi seveda pri prvi nosečnosti SVETOVALI splav! No, seveda je bil to en znan ljubljanski zdravnik, ki ni imel pojma. Jaz nisem šla delat splava. Po enem tednu se sicer z zarodkom še vedno ni "nič dogajalo", edino resnica je, da je bil velik toliko, kot naj bi za tiste tedne bil. Izgledal je pa mrtev. Srčka "kao" ni bilo - mislim da pri 9. tednih in pol. Takrat mi je druga zdravnica rekla tisto, kar sem zgoraj napisala in imela je prav - šele po treh tednih sem nehala krvaveti.Na koncu se je vse izteklo ok, otrok se je rodil čil in zdrav - na rok - normalno donošen .

Vzrok za krvavitve ni vedno jasen. Pri meni nikoli niso vedeli ali so krivi hormoni, ali morda nekoliko prenizka posteljica ali pač zelo občutljiva sluznica v nosečnostih ali pa kaj drugega. Seveda pa je možno da ženska krvavi, ker je nekaj narobe z zarodkom. Ne moreš vedet. Lahko pa vedno upaš na najboljše in vedno lahko vprašaš še kakšnega drugega zdravnika za drugo mnenje.

Jaz res upam, da se bo pri tebi izšlo tako kot pri meni. Drži se!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2006 19:05:49   
Alisa
Pri meni niso do 13. tedna vedeli če bo vse ok, pa tud poznej sem imela kar nekaj problemov, ker se mi je ponavljav rjavi tok. Pa sem na vsakem pregledu ko sem ga imela šla domov žalostna, ker nikoli ni rekla da je vse ok. Po NS šele so mi rekl da nosečnost poteka uredu in se je tam nekje okoli NS končal rjavi tok. Do takrat pa so imeli skoz mislili da je z maternico nekaj narobe.

Držim pesti za tebe in user posted image , da bo vse ok. Pa pazi nase!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2006 11:32:20   
slonči
Držim pesti za vaju! Vedno upaj na najboljše. Poskušaj se sprostiti in misli pozitivno. To bolj koristi.user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2006 13:34:32   
SIBI
Pozdravljena Mateja!

Tudi jaz sem imela podoben primer kot ti. Čisto, čisto na začetku nosečnosti (nekje 4. teden) sem pričela krvaveti, vendar ne veliko. V paniki me je dragi odpeljal v bolnico, kjer so mi naredili UZ. Ginekologinja mi je rekla, da to pa ne bo vredu, ker češ, da se zarodek ne razvija normalno in da je premajhen. Seveda me je vprašala kdaj sem imela prvi dan zadnje user posted image , ni pa me vprašala kakšen je moj menstruacijski ciklus. Svetovala je kar, da pridem drugi dan v bolnišnico na čiščenje ali pa če želim, da še malo počakamo z vsem. Seveda sem počakala, da je prišla moja ginekologinja z dopusta in povedala svoje mnenje. Za krvavitev pa so mi rekli, da je počil hematom in da se ta krvavitev čez nekaj dni ob počitku sama ustavi. Tako se je tudi zgodilo. Takoj naslednji dan sem odšla k moji gin., ki mi je prav tako naredila UZ in rekla, da je zarodek popolnoma normalno razvit glede na to, da so se moje user posted image  pojavljale na 32-34 dni. Svetovala mi je, da počakamo samo štiri dni in da ponovno pridem na UZ. Po štirih dneh pa so se že videli utripi in vse je bilo popolnoma ok. Tudi krvavitev se je ustavila. Sedaj sem v 18 tednu in sem zelo vesela, da sem takrat počakala, ker je vse popolnoma normalno. Priporočam pa ti, da veliko počivaš oz. ležiš, ker to res zelo pomaga. In še nekaj, vprašaj svojo gin., da ti da namesto Dabroston tablet tablete Utrogestan, ker so veliko boljše in služijo enakemu namenu.

Želim ti veliko sreče! 

PDP 17.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 9
15.7.2006 8:49:19   
nives24
pozdravljena!
jaz bi rekla tako- dosti je odvisno od dolžine tvojih ciklusov, pa od rednih user posted image , tako da misli pozitivno in vse bo OK!

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?