detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl Jaz sem imela v ponedeljek pozitiven test. V sredo zjutraj pa sem šibala na urgenco zaradi izcedka. Rjav, včasih tudi malo rdeč. So mi naredili UZ in ßHCG. Na UZ ni videl nič, test pa je pokazal neko mejno vrednost. Nisem dobila nobenih tablet in nobenih navodil (počitek ali kaj takega). V ponedeljek moram na kontrolo. Močan rjav izcedek se še kar nadaljuje. Nimam pa nobenih bolečin. Razen prsi me bolijo kot hudič. Zdaj samo čakam kdaj bo prišla ta prava Upanja, da bi se nosečnost nadaljevala, je zelo malo oz. ne vrejamem, da imam kaj možnosti. Tako da v mojem primeru ni čisto nič pomagalo, da sem šla k zdravniku. Bomo videli kaj bo v ponedeljek na kontroli. Eno leto sva se matrala in sedaj tole... a ti ni rekla gin., da moraš za 2 dni nazaj na kontrolo hormona v krvi??...meni so to v bolnišnici takoj naredili...prvi dan so mi vzeli kri in potem čez 2 dni spet, ampak je žal takrat hormon padel...ja še to, mene so v prvi nosečnosti nehale bolet prsi, niso bile več tako nabrekle, žilave ali kakor koli bi jih opisala-tudi pušenjak je rekel, da je to lahko prvi znak za ss...če pa ti praviš, da te bolijo ko hudič pa mislim, da je to dober znak...pa ne obupat...upanje zadnje umre...glede tega, da je hormon na meji...saj ni nujno, da si po izračunu zanosila, lahko je bila ovulacija pozneje...mislim tudi nate in ti držim pesti Ne, ni mi rekel naj pridem čez 2 dni. Je rekel v ponedeljek... Ja prsi me pa res še niso nehale boleti. Hvala za pestke. Jaz si nočem ustvarjati prevelikih upov, da ne bom preveč razočarana. Že tako sem čisto na tleh. čist te razumem...ampak vsaj to ti je lahko v tolažbo, da te bolijo prsi...mogoče pa je gin. hotel malo več dni pustit vmes, da vidi če se dvigne hormon...pa itak jutri je petek pol pa je rajši rekel v pon....sporoči potem kako bo...držim pesti...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|